adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 evde annemin günü var böyle bisürü arkadaşı ve onların zilyonlarca cocuğu ile birlikte cocuklarda ne müzik sevgisi varmış hepsinde bitane flüt var çalıp duruyolar kafam şişti imdak ulahn bi tabak kısır yanında patates salatı biraz börek ve çay için çekilmez bu yaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 asduhasudasd bence yemekleri al ve kaç! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 sende kap bi fülüt kanka =) yada çocukalra fülüt ver O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 veledli köyün kavalcısı ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 olm flüt sesi ne uyuz bişeymiş kafayı yiyecem bide keman bulmuşlar bildiğin orkestra var evde!!!!!!!!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Flütte mi çalıyolar. hmmm vah vah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 sesu said: asduhasudasd bence yemekleri al ve kaç! ayıp:( ben bekliyorum yemeğimi yiyim kaçıcam bulut hazır ol her an dışarı çağırabilirim hea:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 çık evden.. kurtar kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 kısır var (:P) sonracıma kebaplı börek var>:D< ondan sonra tatlı var bi sürüB)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Tamam festivale gidek. flütte çalıolarms orda da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 yarın gideriz yarın:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 adamınbiri said: ben bekliyorum yemeğimi yiyim kaçıcam bulut hazır ol her an dışarı çağırabilirim hea evet. bekliyorum. :P ashdbajshd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 yarın kalamayız ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 hahaha bıdıklardan birini ters köşe yaptım ahahahah +sen hangi takımlısın -körfezliyim ben +hadi gel fenerli yapiyim seni -hayır ben körfezliyim babam öyle dedi +hadi gel körfezli yapiyim seni -hayır ben körfezliy...yaaaa:( hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 cocukları patiye uye yapsana bızde eglenek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Orhan gel galatasaraylı yapiyim seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 kebaplı börekte kaldım ben. o ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 ben ce mutfağa gir ve kapıyı kilitle hem ses gelmez hem de ................... açım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Fly said: kebaplı börekte kaldım ben. o ne ya şimcik kebap düşün böyle ama pişmemiş hali onu yufkaya sarıyosun sardın mı? heh fırına ver onu usta bekle beklee pişsssin pişti mi? heh piştiyse çıkar fırından üstüne tavuk suyu,tereyağında pul biber erit,sarmısaklı yada normal yoğurt yanında kola tercihimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Kokoreç ye sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Masakari said: cocukları patiye uye yapsana bızde eglenek bence yeteri kadar çocuk var patide :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 OF AYAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar