Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MSN Messenger'ı orijinal dilinde nerden indirebilirim?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Başlık yeterince açık sanırım. İngilizce istiyorum msn'i türkçe değil. Ama official sayfalardan indirmeye calıstıgımda hep türkçe sayfalar cıkıyor. Biz türkiye'den bu adamların amerika download sayfalarına ulasamayacak mıyız?
Mesaj tarihi:
sitesine bakmadım ama.. microsoft genelde bu tarz servisleri için lokalizasyon uyguluyor.

bu durumda browser ayarlarından, dilini ingilizce yapıp sayfaya girersen muhtemelen ingilizce olarak indirebilirsin.
Mesaj tarihi:
He geçen yıl yapmıştım. Sonra bir üniversiteye yerleşemeyince geliştiremedim fazla. Editör paneli filan tam bitmediğinden dosya ekleme olaylarıyla uğraşamıyom, ders çalışıyom :)
Mesaj tarihi:
download.com a baktım eski versiyon var orda. kharon'un verdigi linkten kurdum ama bişey değişmedi. mess patch i yükleyebilmek için arıyodum. ama herelde patchin yenilenmesi gerek desteklemiyor son versiyonunu msn in. ama ingilizce istememin nedeni patch ile alakalı değil. tamamen benim tercihim eheh.
Mesaj tarihi:
süpersiniz ya, öptüm gözlerinizden.
bu arada patchin sonunda islamic questions falan cıktı. baktım patchin isminin altında by ahmad yazıyor. ehueh iyiymiş.
  • Yeni Oluştur...