kitana Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 abi bjkde kartal getirdi yani o da aslan kadar tehlikeli bir hayvan sonuçta , hacmi daha geniş diye neden bu kadar problem oldu anlamadım, görende millete saldık sanacak hayvanı rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Voys said: fenerlidir hehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Voys said: fenerlidir SoulCube said: yazık değil. BulletRide said: Ulan koskoca aslan,utansın.Tırsak çıkmış ee, böyle diyenlerin olduğu bir ülkede aslanın bunalıma girmesi çok da şaşırtıcı değil. futbol artık bir spor değil, bir ticaret işine dönmüş durumda. "bakın parayı bastırıp bizim taraftarlarımız için her türlü zahmete katlanıyoruz" göstermek için getirmişler aslanı. ama aslan dediğin sonuçta hayvan, o kadar gürültüye, o kadar tantanaya felan alışık değil. o sırada havayi fişek gibi şeyler de olduysa, ürküp sinirlenmiş olması hiç anormal değil. keşke hayvanları koruma dernekleri bastırsa da galatasaray ağır bir tazminat yese. en azından diğer spor klüplerine örnek olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 trabzonspor şampiyon olunca hamsi getirir mi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 ehah buğlama şeklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 ts nin simgesi kaplan ki hamsi nerden çıktı. hatta direkt karadeniz fırtınası. ts şampiyon olursa kasırga falan çıkarmak gerekli X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Onu da hallederiz, ben osururum hallolur kuvvetle muhtemel, şahitler var hatta, da canlı değiller malesef. Ayriyetten sırf gereksizlik yapmışım gibi gözüküyor da, hayvancağıza cidden yazık lan. Ben burda evin içinde sessiz sakinken sıcaktan bunalıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 oha be bunu da mı çekemediniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar