Zeppelin8 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 link --> http://forums.ageofconan.com/showthread.php?t=96913 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 PvP Servers • Fury • Wildsoul hangisi :D>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Patinin önünde 3 seçenek var o zaman PvP Servers • Fury • Wildsoul RP-PvP Server • Aquilonia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Wildsoul'a gireceğim muhtemelen. Yalnız bu kadar az sunucu onca insanı kaldırır mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Fury iyidir beyendim ismini =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Fury mi Wildsoul mu seçin hangisinde oynicaksınız hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin8 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 simdilik kaldırır. dolu dolu olsun crash olsun hayalet serverlarda oynamaktan daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Funcom said: European English Servers (Early Access 17th of May) PvE Servers • Crom • Dagon • Ymir • Bori • Astoreth PvP Servers • Fury • Wildsoul RP-PvP Server • Aquilonia RP-PvP sunucularında oynamak isteyenlerin hangisini seçsem diyerek kafa yorması gerekmeyecek en azından. :D Bu arada, PvP ile RP-PvP arasında teknik olarak fark var mı? Yoksa sadece oyuncuların RP yapmak isteyip istemediklerine göre mi dağılacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Hehe bunlar early access serverları yazıyor yanlız, muhtemelen 23 üne kadar daha server açarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Mirage said: Funcom said: European English Servers (Early Access 17th of May) PvE Servers • Crom • Dagon • Ymir • Bori • Astoreth PvP Servers • Fury • Wildsoul RP-PvP Server • Aquilonia RP-PvP sunucularında oynamak isteyenlerin hangisini seçsem diyerek kafa yorması gerekmeyecek en azından. :D Bu arada, PvP ile RP-PvP arasında teknik olarak fark var mı? Yoksa sadece oyuncuların RP yapmak isteyip istemediklerine göre mi dağılacak? evet aynı sadece RP serverında RP kurallarına uymak zorundasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 cidden cok az server var yalnız... pvp'de acarsak windsoul derim ben, neden bilmiyorum eheh =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Masticore said: Patinin önünde 3 seçenek var o zaman PvP Servers • Fury • Wildsoul RP-PvP Server • Aquilonia sultans clanından kaçmak için de 3 fırsatınız var demek oluyor bu hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 pvp de o kadar aceleci olmayin beyler. illa pvp diyosaniz pvp-rp yi tercih edin bana kalirsa. teknik olarak ayni ama oyuncu kitlesi daha duzgun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 pve serverlarına gank yapmak istemeyen oyuncuların gelebilecek olmasına o kadar çok seviniyorum ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 hahah heyd :D:D rep verdim sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 PvP: Fury PvE: Asteroth betadan birlikte oynadığım tabiri yerindeyse ta*aklı oyuncular böyle olur diyolar seçimlerini büyük ihtimalle ama sonra hepsi RP-PVP ye kaydı yani 1 server şansları var eheh fikir olsun diye şeyettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin8 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 benimde oyum windsoul a gidiyo. rp-pvp de population dan korkuyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 pve crom çoğunluk için ilk tercih olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 ya age of conan'da hic rp yapasim yok valla. pve'de de en begenmedigim sey hardcore oyuncu veya guildlerin olmamasi ya da az olmasi. wow'da da iyi progress yapan guildler hep pvp serverindaydi nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 mmo dünyasını en kötü örneğine bakarak değerlendirmemek lazım wow oynamayan dudağınızı uçuklatacak guildler var bugün eq1 veya 2 den bir raid guildini alıp wow a koysanız iki günde raid content in canına okurlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 fury en kalabalık olanı olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 asil release tarihinden sonra yeni server acilcak mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 yeni serverlar açılacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin8 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 bu durumu biraz karıstırıcak tabii. early access serverları bos kalmaz heralde. umalım baya bı populatıon olsun serverlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thebestfb Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Arkadaslar Fury yapılan anket sonucu en kalabalık olan gıbı gorunuyor. Bızde hep beraber Fury'de baslayalım bolunmeyelım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar