Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Şu müzik yapma işine çok ara verdim kendime uygun müzisyen bulamadığımdan dolayı. Bir de şansımı burda deniyim dedim ^_^. Gitaristim. Şöle post progressive deneysel müzik seven müzisyenlerle bişeyler yapmak isterim. Basscı davulcu tanıdığım, hazırda bekleyen insanlar var. Onun dışında Vokal(Öncellikli) olur gitarist olur klavyeci olur. Bişeyler yaratmak isteyen insanları bekliyorum =) Grup örneği vermem gerekirse, Sigur Ros, Oceansize, God Is An Astronaut, Porcupine Tree falan filan bu tarz grupları bilip beğeniorsanız tamamdır ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 nerde arıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 ah onu unuttum pardon İstanbul ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 istta arıyorsun hatırladığım kadarıyla hatta sen de benim gibi doomdan post'a transfer olmuşun galiba :) gerge ilgilenebilir bahsettiğin işle ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 haha evet doomdan posta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 son bi umutla şu topiği bi daha uplıyorum ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 olabilir ilgilenebilirim aslında =) vokal-gitarım şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 aman tanrım! konuşalım hadi ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Şimdi değil ama Ekim gibi ilgilenebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ankarada arıyorum bende yaz için. haziran sonu falan ordayım sanırım eylüle kadar. tarz farketmez :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ESKİŞEHİRDE ADAM YOK MU LAAAN! edit: yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Davulcumuz hollanda'ya taşındığından ötürü davulcu arıyoruz artık dier elemanlar tamamdır. Aranızda bu tarz müzikle ilgilnen yetenekli deneyimli davulcu varsa buyursun konuşalım ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Uplıyorum tekrar, Birisi ile konuşmuştum davul çalmak isteyen nickini hatırlaymaiorum. 2. davulcumuz da çıkmak zorunda kaldı. Yine davulcu arıyoruz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 gitarist olarak yavşayabilirim projeye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 gitarist ve gitar vokal şeklined 2 kişiyzi şu an üzgünüm :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ulaa izmirde olcaktınız varyaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 harbi ha efsane yemek de yapardın bize ev çalışmaların da! =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 işte bu ev çalışmaları yüzünden bıraktım müziği yastıktan davul yap tencere zil olsun falan fişman bana göre değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 türk gençlerinin kaderi bu yok ki bizde garaj band kültürü =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 speed metal kakafonisini çalalım senle ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Mortis said: harbi ha efsane yemek de yapardın bize ev çalışmaların da! =) bulunma anlamındaki -de birlikte yazılır :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 her turlu deneysel calısmaya bass-i verilir (:D Llama sen de ritm elemanısın ha ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 yok abi ben bass ciyim çakma ritimci yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 eneee ben de bassciyim :) aslında cift bassla calan bi grup direk deneysel olur..biri ritm olacak digeri solo atacak..gitarlarda onun uzerine solo atacak..hmm fena olmaz gibime geliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ah bende izmirde olcaktınız diyebiliyorum anca bi davulcu olarak. dipnot olarak: Llama vocal çıkarmı senden beah? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar