Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UI özelleştirme ve add-on desteği


Mirage

Öne çıkan mesajlar

Selam,

AoC'de add-on desteği nasıl olacak bilen var mı? UI oyun içinden ne kadar kişiselleştirilebiliyor yada oyun dışından ne kadar değiştirilebiliyor?

Biliyorum bu karşılaştırma baydı artık, ama WoW add-on geliştiricileri için gayet gelişmiş bir API sunuyordu. Lua kullanarak script yazabiliyorsunuz ve XML kullanarak GUI yapabiliyordunuz. Üç yıl kadar önce XML ve Lua bilmediğim zamanlarda oturup Taunt Buddy diye bir addon yazmıştım. WoW'u bıraktıktan sonra birileri oturup devam ettirmişti Tank Buddy diye yeni bir isimle. Rahattı yani addon yazmak.

AoC'de nasıl bu durumlar bilen var mı?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

G15'i boşuna almamışım o zaman. :)

Ben de başka forumları falan karıştırdım biraz. Her kafadan bir ses çıkıyor. Ama kesin bir bilgi yok gibi. Kimisi release sonrası 3rd party addon desteği gelecek diyor, kimisi sadece funcom'un addon'ları desteklenecek diyor. Kimisi addon'lar sadece UI değiştirebilecek diyor, kimisi oyun mekaniğine de erişebilecek diyor. Ama zaman gösterecek sanırım nasıl olacağını.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

pvp icin g15 le combo ozellikle 5 li combolar pek isinize yaramayacak. sonucta combat sistemi wow gibi degil. karsınızdaki adam belli seyleri spamleyip oldurmeyecek yada kendini korumayacak. daha cok karsı tarafın hareketlerine gore oyunu belirledigi icin g15 le pvp de cok combo harcarsınız yazık olur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...