Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam,

AoC'de add-on desteği nasıl olacak bilen var mı? UI oyun içinden ne kadar kişiselleştirilebiliyor yada oyun dışından ne kadar değiştirilebiliyor?

Biliyorum bu karşılaştırma baydı artık, ama WoW add-on geliştiricileri için gayet gelişmiş bir API sunuyordu. Lua kullanarak script yazabiliyorsunuz ve XML kullanarak GUI yapabiliyordunuz. Üç yıl kadar önce XML ve Lua bilmediğim zamanlarda oturup Taunt Buddy diye bir addon yazmıştım. WoW'u bıraktıktan sonra birileri oturup devam ettirmişti Tank Buddy diye yeni bir isimle. Rahattı yani addon yazmak.

AoC'de nasıl bu durumlar bilen var mı?
Mesaj tarihi:
bu konu biraz kapalı. add on eklenemicek bildigim kadarıyla. macroda yok. UI konusunda zaten fazla fikrim yok. En iyisi g tuslarına 5 tane tus atanabılen bi tane G15 almak. combo yapmak ıcın tek tek basmak yerıne tek tusla yapmak mantıklı gelıyor bana.
Mesaj tarihi:
G15'i boşuna almamışım o zaman. :)

Ben de başka forumları falan karıştırdım biraz. Her kafadan bir ses çıkıyor. Ama kesin bir bilgi yok gibi. Kimisi release sonrası 3rd party addon desteği gelecek diyor, kimisi sadece funcom'un addon'ları desteklenecek diyor. Kimisi addon'lar sadece UI değiştirebilecek diyor, kimisi oyun mekaniğine de erişebilecek diyor. Ama zaman gösterecek sanırım nasıl olacağını.
Mesaj tarihi:
Yüklenen oyunun içerisinde Gui klasörü var ve onun içinde customized diye bir klasör daha var. Bu guinin değiştirilebilmesi anlamına geliyor. Hatta default klasöründe gui xml'leri mevcut.

Keşke add-on'larda olsa...
Mesaj tarihi:
pvp icin g15 le combo ozellikle 5 li combolar pek isinize yaramayacak. sonucta combat sistemi wow gibi degil. karsınızdaki adam belli seyleri spamleyip oldurmeyecek yada kendini korumayacak. daha cok karsı tarafın hareketlerine gore oyunu belirledigi icin g15 le pvp de cok combo harcarsınız yazık olur.
  • Yeni Oluştur...