Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Selam, AoC'de add-on desteği nasıl olacak bilen var mı? UI oyun içinden ne kadar kişiselleştirilebiliyor yada oyun dışından ne kadar değiştirilebiliyor? Biliyorum bu karşılaştırma baydı artık, ama WoW add-on geliştiricileri için gayet gelişmiş bir API sunuyordu. Lua kullanarak script yazabiliyorsunuz ve XML kullanarak GUI yapabiliyordunuz. Üç yıl kadar önce XML ve Lua bilmediğim zamanlarda oturup Taunt Buddy diye bir addon yazmıştım. WoW'u bıraktıktan sonra birileri oturup devam ettirmişti Tank Buddy diye yeni bir isimle. Rahattı yani addon yazmak. AoC'de nasıl bu durumlar bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin8 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 bu konu biraz kapalı. add on eklenemicek bildigim kadarıyla. macroda yok. UI konusunda zaten fazla fikrim yok. En iyisi g tuslarına 5 tane tus atanabılen bi tane G15 almak. combo yapmak ıcın tek tek basmak yerıne tek tusla yapmak mantıklı gelıyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 su ana kadar verilen bilgilere göre, oyun mekanikleriyle ilgili kod desteklenmeyecek, sadece UI icin kozmetik degisiklikler XML ile yapilabilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 bu arada G15 oyunun bütün zevkini öldürüyor. oyunun getirdigi en büyük yeniliklerden biri olan combolari single click skill haline getiriyor wow'daki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 G15'i boşuna almamışım o zaman. :) Ben de başka forumları falan karıştırdım biraz. Her kafadan bir ses çıkıyor. Ama kesin bir bilgi yok gibi. Kimisi release sonrası 3rd party addon desteği gelecek diyor, kimisi sadece funcom'un addon'ları desteklenecek diyor. Kimisi addon'lar sadece UI değiştirebilecek diyor, kimisi oyun mekaniğine de erişebilecek diyor. Ama zaman gösterecek sanırım nasıl olacağını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 G15 almayın ya lütfen dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haplo Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Yüklenen oyunun içerisinde Gui klasörü var ve onun içinde customized diye bir klasör daha var. Bu guinin değiştirilebilmesi anlamına geliyor. Hatta default klasöründe gui xml'leri mevcut. Keşke add-on'larda olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 benim bildiğim de resmi açıklamalara göre third party add-onlarin olmayacağı ama tabi şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 bende eski g15v1.0 var.. hehe atanabilen 18*3 tuş var :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 pvp icin g15 le combo ozellikle 5 li combolar pek isinize yaramayacak. sonucta combat sistemi wow gibi degil. karsınızdaki adam belli seyleri spamleyip oldurmeyecek yada kendini korumayacak. daha cok karsı tarafın hareketlerine gore oyunu belirledigi icin g15 le pvp de cok combo harcarsınız yazık olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 razzRaziel said: bende eski g15v1.0 var.. hehe atanabilen 18*3 tuş var :)o bizimkiler cok degerli artik ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 millet başlamış ui yapmaya :D http://www.aocsource.com/forumdisplay.php?f=77 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar