Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yorum Farkı erken tatile çıktı

ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

medyatavadan alıntı:

Cengiz Çandar ve Emre Kongar'ın paylaştığı Yorum Farkı "erken tatile" çıktı.

NTV yönetimi, taraflarla yaptığı konuşmanın ardından mayıs ayı sonunda tatile girmesi beklenen programın tatile çıkmasına karar verdi.

Yorum Farkı, daha önce Emre Kongar ve Mehmet Barlas ikilisi tarafından yapılıyordu.

Cengiz Çandar ve Emre Kongar'lı programda ise iki gün önce sert bir tartışma yaşanmış.

Bu da medyaya yansımıştı.

[video]http://www.vidomodo.com/swf/mediaplayer.swf?height=348&width=448&file=http://www.vidomodo.com/swf/list.php?id=984&backcolor=0x003333&frontcolor=0xCCFFFF&lightcolor=0x003333&shuffle=false&autoscroll=true&repeat=list?feature=oembed" width="459">

http://www.milliyet.com.tr/default.aspx?aType=SonDakika&Kategori=yasam&ArticleID=536958&Date=14.05.2008
Sosyal ağlarda paylaş

cengiz candarla mehmet barlasın arasındaki yorum farkını görmüş olduk.işte mehmet barlasın görüşlerine katılmasamda politika ile iç içe büyümüş entellektüel bir çevrede yetişmiş bir insan ile bir hocanın uyumunu 3 sene gördük.fakat cengiz candara gelince mehmet barlası arar olduk.
Sosyal ağlarda paylaş

odiflame said:
cengiz candarla mehmet barlasın arasındaki yorum farkını görmüş olduk.işte mehmet barlasın görüşlerine katılmasamda politika ile iç içe büyümüş entellektüel bir çevrede yetişmiş bir insan ile bir hocanın uyumunu 3 sene gördük.fakat cengiz candara gelince mehmet barlası arar olduk.

+1
Sosyal ağlarda paylaş

önceki format 1 alttan alan ve 1 burnunun dikine giden idi. sonraki formak iki burnunun dikine giden şeklinde olunca kıyamet koptu tabi. beklenen sonuç...

dipkeki not: alttan alma ve burnunun dikine gitme ifadelerini konuşma üslupları için kullanıyorum yoksa görüşlerinin haklılığı veya doğruluğu anlamında değil. hemen atlamalar olmasın diye.
Sosyal ağlarda paylaş

barlas'ın sakin kişiliğinden dolayı emre kongar ile mehmet barlas arasında böyle bir tartışma çıkmamış olabilir.

ama entelektüel anlamda, barlas ve çandar birbirlerine yakın düşünmekteler. o yüzden bu tartışma, çandar'ın ne mal olduğunu ortaya çıkararak, diğer yandan mehmet barlas'ı temize çıkarmamalı. barlas da temelsiz, saçma sapan açıklamar yapıyordu genelde. onu da gördük.

programı izleyenler, emre kongar'ın genel fikirlerine katılmayabilirler. lakin emre kongar'ın savları, mehmet barlas ya da cengiz çandar'ın aksine somuttur. dolayısıyla şiddetli ya da şiddetsiz, ortada seviyeli bir tartışma olamıyor. zira yalanı doğrulamanın seviyesi yoktur.
Sosyal ağlarda paylaş

entelektüel diyince cevap vermek istedim. barlas entelektüel derken barlası övmek için değildi.gördüğüm ve izlediğim kadarı ile barlas pek cahil biri değil fakat oportünist biri.candara gelince barlastaki bilgi derinliğini göremedim.

emre kongarla her daim aynı fikirdeyim.emre hoca ayrı diğerleri ayrıdır :)
Sosyal ağlarda paylaş

Ractamainus said:
barlas'ın sakin kişiliğinden dolayı emre kongar ile mehmet barlas arasında böyle bir tartışma çıkmamış olabilir.

ama entelektüel anlamda, barlas ve çandar birbirlerine yakın düşünmekteler. o yüzden bu tartışma, çandar'ın ne mal olduğunu ortaya çıkararak, diğer yandan mehmet barlas'ı temize çıkarmamalı. barlas da temelsiz, saçma sapan açıklamar yapıyordu genelde. onu da gördük.

programı izleyenler, emre kongar'ın genel fikirlerine katılmayabilirler. lakin emre kongar'ın savları, mehmet barlas ya da cengiz çandar'ın aksine somuttur. dolayısıyla şiddetli ya da şiddetsiz, ortada seviyeli bir tartışma olamıyor. zira yalanı doğrulamanın seviyesi yoktur.

Harfi harfine katılıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Benim gördüğüm Emre Kongar karşısındaki biraz sivri dilli ve açık net konuştuğunda zıvanadan çıkıyor. Adnan Menderes ' e cuntacı deyip , eskiden darbeye destek veren kişileri koruyan Emre Kongar' ı seviyesi ve efendiliği açısından severim , ama yaklaşımları bana göre yanlış.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...