Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Eternal said: Bu maç 3 kere daha oynansın. 3 kere daha Glasgow alır..Sabahlara kadar 2..Sabahlara kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 sporx > şovtivi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 zenit bariz iyi oynuyor da ben rangers lıyım kazanıcaz inş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Zenit aldı kupayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 DynamicK said: zenit bariz iyi oynuyor da ben rangers lıyım kazanıcaz inş :) az geç oldu galiba dyna :) ben de rangerslıydım para bile koydum ona ama kısmet değilmiş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 zenit hakederek kazandı kupayı. daha zorlu ekipleri eleyen zenit oldu. birde gs benzetmesi yapıldı. yani eleme skorları neredeyse aynı filan gibi. neyse fatih tekke'de uefa'nın sitesinde maçın oyuncusu seçilmiş. bıdı bıdı yapan arkadaşlara duyrulur ;) milliyet.com.tr said: Bu arada Fatih Tekke, UEFA'nın resmi internet sitesi tarafından "maçın adamı" seçildi. İkinci golün asistini yapan Fatih Tekke, Şampiyonluk Kupası’nı kaldırarak sevincini taraftarlarıyla paylaştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 DynamicK said: zenit bariz iyi oynuyor da ben rangers lıyım kazanıcaz inş :)AHAHAHA LOL admine bak ehueheuheuheuh ulan banttan izlion kel =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 fena fail olmuş o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 fizban said: DynamicK said: zenit bariz iyi oynuyor da ben rangers lıyım kazanıcaz inş :)AHAHAHA LOL admine bak ehueheuheuheuh ulan banttan izlion kel =) auhauahahahaha epic fail!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 aahah fena fail olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 eheuhe tebrikler zenit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 mauhuhauhauha xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 zenitin kazanmasına sevindimde show tvye baya bi sövdüm dün gece. güzelim maç dururken kutu kutu pense izlettirdiler bize.trtyi mumla arıyoruz valla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 ilk yarı 0 ikinci yarı 1 oynadım aldım paramı mutluyum..skoru da bilmiştim ama oynama cesareti görmedim kendimde iyi oldu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 zenitin rusya liginde 7 puanı var 14. gerçi 4 maçı eksik ama helal olsun aldilar kupayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 fizban said: DynamicK said: zenit bariz iyi oynuyor da ben rangers lıyım kazanıcaz inş :)AHAHAHA LOL admine bak ehueheuheuheuh ulan banttan izlion kel =) olm en azından spor heyecanım kaçmamış :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 ahah epic FAIL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 yönetici fena FAIL olmuş. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 show a dava açam ben karizmam sarsıldı diye :) olm ilk yarı dk 35 de açtım ilk yarı bitince kapadım bakmadım bida o kadar bilgi ile ne bilcem ben bant mı diil mi. ki haberim dahi yoktu maç oldugu o gün hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CatLikeThief Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 yarıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 DynamicK said: show a dava açam ben karizmam sarsıldı diye :) olm ilk yarı dk 35 de açtım ilk yarı bitince kapadım bakmadım bida o kadar bilgi ile ne bilcem ben bant mı diil mi. ki haberim dahi yoktu maç oldugu o gün hehe insan topicteki 1 mesajı okur da öyle yazar. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar