arcane Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 resim süpermiş, lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Niye olduğunu bilmiyorum eğer ki senin dediğin ve bildiğin sebepten ise zaten paticik ümitsiz vakaa haline gelmiş demektir. Eğer cidden öyle ise hiç bir lafa gerek kalmadan kendi çaplarında takılsınlar derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 bu kadar ciddiye alma harizon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 sizler,bizler,onlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Bu tarz neden belirtilmeden kullanıcı kısıtlayan ve resimdeki gibi küfür edenlere tam tersine hiçbir yaptırım uygulamayan bir yönetimi dediğin gibi ciddiye almamak lazım. Çünki apaçık kişisel kayırma ve ayrımcılık yapılan bir forum olduğu ortaya çıkmıştır. Küfür hakaret http://www.resimekle.gen.tr/pics/0c730137ab8dcd839a9b3b5cd3439f1f.jpg Şu andan itibaren yöneticilerin kullancdığım accountla ilgili herhangibir yaptırımı kesinlikle umrumda değildir. Çünki öncelikle kendilerinin nasıl görevlerini yapmalarını gerektiğini öğrenmeleri gerek , kesinlikle ciddiye almıyorum. Egolarını tatmin etmeye devam edebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Beğenmiyorsanız laf etmeyin de uzayın, kimse zorla tutmuyor sizi. Kalabalık etmeyin hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 horizon dediğim gibi. başlık açtım belirttim. bu sitede belli kurallar yok, neye göre, kime göre nasıl uygulanıyor, bilemiyoruz. http://forum.paticik.com/read.php?2,3147421,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 edit bu kadar niye kızıyorsunki banlar banlamaz, pati eskiden böylemiydiki? patiyi artık şeye benzetiyorum, varya non steam serverlar 5 liraya adminlik veriolar - al onu koy buraya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 ZaugnaKhaldun said: Beğenmiyorsanız laf etmeyin de uzayın, kimse zorla tutmuyor sizi. Kalabalık etmeyin hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 sorunları paticik için yanıp tutuşmaları değil bence haksızlık yapılmasını hazmedememeleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
becool Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 zheld +1000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 buradaki herkese ve her şeye çatıp burada durma ısrarını anlayamıyorum. hayır gayet normaldir bazı şeylere sinir yapmanız, hakkınızdır, arada bir benim de tepem atıyo, çekip gidiyorum, sonra birkaç ay sonra sakinleşince geri geliyorum negzel. kimseye de bik bik etmiyorum şöylesiniz, böylesiniz, kakasınız, boksunuz, sevmiyorum sizi, aaarrrtııı ananız sizi doğurmamoaş sıçmıoaşş diye. siz ise hem söylenip hem de burada duruyosunuz, sanki tutan var gibi. ilginç geliyor ne yalan söyliim. neyle inatlaştığınız belli diil. buradan "kurtulmanız" için ille de adminlerin yaptırım uygulaması mı lazım ki "umrumda diil ne olacağı, işte söyledim" filan diye racon kesiyorsunuz? (karakedi burda olcaktı, daha "umrum.." demeden ban yerdiniz, buralar böööle hep dutluktu, bööle tepelerde keklik avlardık, ehehe...) hem, adminler dediğiniz gibi herkese eziyet çektirme meraklısı egomanyak hainler olsalar bu yazdıklarınızı da okumaz ki, neden yazıyosunuz şikayetlerinizi madem? filan... ööle işte sorular sorular sorular sorular... ilginj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 e diğerleri senin verdiğin tepkiyi vermiyor işte adam senin gibi 3 ay bekleyeceğine direk söyleyip rahatlıyor..belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 bir nevi attention whore luk oluyor o da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 e ama komik oluyo baya. bir cafeye gidip, mekandan hoşlanmayıp, "nefret ediyorum burdan, buranın yöneticisi hırbo, çalışanlarının tamamı sübyancı, sahibi götlek, buraya takılanlar silme öküz, buraya mal veren de gerizekAAlının başkanı" diye bağırır mı insan? şaka mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 bi kafeye gidip yapılan hizmeti beyenmeyip söylerim ben de direk hırbo öküz demem sen öyle mi konuşuyorsun*ayar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 hem beğenmeyip hem de durmak o kadar da garip bişey deil daha fazla açamam hem canım istemiyor hem de garbage burası ciddi ciddi yazcam ama post bile kasamıycam, yok öle yağma hatta örnek oldu; post kasamadığım için garbagede bişey yazmayı sevmiyorum ama yazıyorum derken emaleth yeni bişey yazdı evt beğenmiyorsan ona buna söylenmeden takılcaksın ama burası sabit bir yer değil ki, değişmez diye bişey yok, beğenmediğin şeyi usulünce söyliyeceksin ki,s öylediğin şey de güzel bişeyse, burası da işe daha fazla yarar bir yer olsun son olarak pati güzel işte, başka forum aramakla niye uğraşalım, güzel kötü, internette vakit geçirmek için sevsemde sevmesem de bir şekilde takılırım yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 bir forumu beğenmiyorsan kendini oraya ait hissetmiyorsan çeker gidersin basit bu kadar.çünkü koca bir topluluğu değiştiremeyeceğine göre tek seçeneğin uyum sağlamak oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 lol ayara gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 eheh komiklik olsun diye dedim lan :m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 alakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Rahatsız olduğun durumların belirtilmesi gayet doğal, tabii üslup önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Horizon ,takma münferit olay ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Tamamen geyik amaçlı açılmış bir konuyu Yönetimi şikayet konusu haline getirmeye çalışan hıyarlar olmuş, onlar bir kere yol alsınlar. Konu Dışı banını gördükten sonra, dasaaa'ya PM atıp sebebini-süresini sordum zaten, Tuncay Özkan'ın videosunu da yeni görmüştüm, geyik olsun diye garbage'a konu açtım, hemen toplanmış leş kargaları. Şimdi becool, sen ana-bacı küfür yemeyi hakeden bir insansın. Bu ana-bacı muhabbeti ilk başladığında, -ki benim attığım mesaj tamamen forum kurallarına uygundu, şimdi konuyu bulursan da hala ordadır- özel mesajdan adres isteyip ana-bacı küfreden sen değil miydin? Adres verince inanmayan da sendin, sonra gelip ötüyorsun burda "Klavye Delikanlıları" diye. Hayır küfrettin, üzerine ban yeyip geri geldin, ana-bacına küfür olarak algıladığın mesajları görüp üstüne ban yiyen yine sen oldun ve hala gelip siteyi eleştiriyorsun burada. Tartışma adabını bir kenara bıraktım, seninle adamakıllı fikir alışverişi yapmaya çalışan Ardeth gibi efendi adama bile attığın her mesaj "Yalancı! Yalancısın sen, yalan söylüyorsun!" şeklinde oldu. Yani kısacası, adam değilsin sen. Sesini kes, illa ki kovulduğun yere geri geleceksen, havlamayı bırakıp kuyruğunu sıkıştır ve bir köşede sessizce otur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar