di Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Simdi surdaki d&r'a gidip wow + tbc alicam. EU'da baslamis olucam boylece degil mi ? Bir de paticik ahalisi nerde, hangi server'da ? orada baslamak istiyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Evet EU başlamış oluyorsun. Paticik ahalisi Frostmane'de oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 gitme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 gidim ya nolur ///_-)) neden gitmiim ? useniyorum, mantikli bir sebep olursa kalabilirim : p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 dönüşü olmayan bir yola çıkıyorsun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Bencede hiç gitme. Hiç başlamamak en güzeli. Kurtar hayatını. Sigara gibi birşey, aslında anlamsız ama bırakması zor. Bağımlılık yapıyor. Nasıl olduğunu anlamadan saatlerini değil yıllarını yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Yok, o hastalik bende cok daha az neyeki. Benim olmayan bir account ile oynuyordum zaten. Haftada 7-8 saati ya ayiriyorum ya ayiramiyorum. Bu aralar daha serbest olcam gerci. Pek cok aktiviteye katilamiyorum surekli bilgisayar basinda olmam gerektiginden. Kafami dagitacak birseyler lazim. Film anime vesaire kesmiyor artik. Oyun oynama ihtiyaci icindeyim ciddi ciddi : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 2.5 yıllık raider olarak 3 hafta önce raid kısımlarını bıraktım, günlerim uzadı harbiden >:D< günde 1-2 saat girip casual pvp yaparak takılıyorum, kafam rahat (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 git sigaraya basla en azından sigara içerken gunluk hayattan kopmuyosun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 =) Gittim aldim 2 adet battle chest. Evet bir tek kendiminkini degil, kuzenimin de basini yakiyorum. Hatta diger kuzeni de arayip "git kendine paket al" seklinde talimat verdim =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 bu arada bilgisayarimda hali hazirda kurulu wow+tbc var. us sunucularindaki account icin indirip kurmustum. tekrar kurmak ve patch yapmak istemiyorum. ne yapmam lazim eu account'umu kullanabilmek icin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 onu silicen o işkenceyi tekrar çekicen bak yol yakınken baslama :D (ciddiyim yeniden yuklemen gerek wow u) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 YAPMA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 EVET BAŞLAMA WOW A!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 DURUN SIZ KARDEŞSİNİZ!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 HANGİLERİ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 kasmayin abicim kuruyorum iste =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 o zaman frostmane e gelin paticik gaming fan club company! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 boyle giderse sabaha dogru anca artik =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 işallah %99 da pc'n bozulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 amin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 aa adam kurmuş bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 oto kontrol varsa sorun olmaz X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 adilik yapmayin lan. bozulmasin =( laptop bi bozulursa oleyim ben daha iyi. hem veriler hem aletin kendi ... sonum olur yani. (geforce go7600 var ustunde soylemesi ayip =p ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 1.1 gb patch'mi olur lan! ='( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar