Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Director Uwe Boll spoke to Vulture, revealing that he would love to direct a big screen version of the "Grand Theft Auto" video game. "Grand Theft Auto would be super interesting for me, and I think I would actually be the right guy to do it, because my movies are all bloody and violent and I don't have a problem with action scenes," said Boll. "But look, they will go, in the end, with a Michael Bay or a Brett Ratner, and it will be a PG-13 movie made for $150 million. I think it would be better to make a $30 million, very hard, brutal movie without compromising, but I'm not optimistic." Boll also mentioned that Michael Bay never agreed to box him. "His attorney wrote me that he's not going to do it now. And I have to face, like, legal consequences if I say anymore that he will do it. But I got an e-mail first from his fan club, I guess? They said he will do it, he's going to kick your ass, and that was the reason I said the fight was on. But the reality is that it's not going to happen." ALLAH BELANI VERSİN UWE BOLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 hayır ulan.. hayııır bunu elleme bari :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 stop uwe boll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 nie sevmionuz bu adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 gta nin filmi ? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 yapılmıştı demek lazım bu adama aslında >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 ajdar gelior akla direk. açıklamaya bakın ya, bildiğin aptal özgüveni adamdaki lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Bu adamın hikayesi nedir? Niye herkes gider yapıyor bu herife? Bütün forumlarda geyiği dönüyor fakat bir türlü öğrenemedim asıl kaynağını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Çünkü bilgisayar oyunlarını alıp berbat film çekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 IMDB'den baktım! Bir tek Bloodrayne'i gördüm, onuda izlemedim fakat eğer 3üncüsü çekiliyorsa az çok bir gişe yapmıştır diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Postal, Dungeon Siege, Alone in the Dark vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Hımm şu filmleri bir indirelim, yorumlarımı sonraya saklıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Biri bu adama dur desin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 bu adama neye güvenipte film yaptırıyorlar :D ajdarin kliplerini mtv de göstermek gibi birşey bu :) hatta dahada saçma ben bile daha guzel film yaparim bu adamdan biri bu adami durdursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 bu adamın ayrıcalığı şudur, hani şu hayatlarında hiçbir bok olamayacak kadar mal olup,fakat baba parası veya çok geniş çevresi olup herşeyi yapabilen gerizekalılar vardırlar ya,işte bunlardan biridir bu adam. Fakat parasının nerden geldiğini kimse bilmiyor hala,çünkü normal bir zekaya sahip yapımcı böyle bir adama bu kadar para veremez. bkz. In The Name of The King,Paticik konusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 adam rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Amca özetlemiş olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 adama para almanya'daki bir prosedürden geliyor. bildiğim kadarıyla film çekerken harcadığı paranın, film hiç gişe yapmasa bile yarısı devlet tarafından geri veriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 almanya bunun gibi adamları destekliyor ilerde yeni uwe boll lar cıkabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Postal ın afişini gördüm zaten, midem kalktı. live action south park demiş birde. salak bu adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Alman yönetimini düşürmek için çalışmalara başlıyoruz o zaman, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 iyide gta nin filmi olsa bile ayni konuda tonlarca film var gereksiz bir film olur zaten uwe bowll a yakışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 GTA'dan dizi olur ancak,hatta ilk oyunlardaki görevleri her bölüm yapsa elemanlar böyle efsane olur asdf Vice City falan zaten Hollywood çakması senaryolardı hep,en azından bneim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar