Zeppelin8 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 downloader ı kapatıp bastan actım, kaldıgım yerden devam edicem ama simdi hic bi sekilde DL etmiyor ahah. p2p de ne sorunu olabilirki.. tt net sapitti belkide bilemiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 betayada patch çıktı şu an. belki server yoğunlugundan düşüktür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Heh 110 idi demin bir baktım 6 =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 benimde 9 la falan indirmeye başladı.. Bi problem var ama bakalım düzelir herhalde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akse Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 tt bence formunda yine:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 şimdi hiç indirmiyo =/ şimdi indirmeye başladı ama çok düşük 15 - 20 arası.. Bakalım gece düzelir umarım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 gamersloot dan early access key aldıktan sonra oyun çıktıktan sonra başka ne almak lazım olcak ? kesin sorulmuştur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Tt ile alakası yok, başka dosyaları deli gibi indiriyorsunuz.Beta serverlarına patch geldi sanırım, millet onu indirip bitirdikçe bağlantı hızlanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Bana da zamanla hızlanıyor gibi geldi. Şu an 50 kbps. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 101 ile çekiyor şuan ama bu programın estimated i arızalı herhalde =p 5 gün sürer diyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akse Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 sonunda download bitti:) artık 17 sine kadar beklemek kaldı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Installing Resources This might take a long time demiş, katılıyorum. Ümidi kesip, açık bırakıp dışarı çıkıyorum şimdi, o derece lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 75kb den fazla görmedim sürekli 75 kb ile çekiyor.1 mb bağlantı var sözde.sanırım funcomla alkalı bir problem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bither Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Bendede 1mb var 94 le çekiyor sürekli daha aşağı hiç düşmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 amazon.co.uk bugün göndericek keyleri bide aldıktan sonra farkettim amazonian bow vericekler pre order bonusu zaten ranger oynıcam süper oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Sorun TTNET'de değil. Ben Almanya'dan dün 200KB ile çekiyordum. Bugün yavaşlamış. 100KB civarı iniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin8 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 haha dun gece acık bırakıp yatmıstım. DL durmus 0.1 anca indirmistir. Durup baslamaması ayri bi olay, bu huyuda dun gece basladi. Simdi tekrar baslattim 150 kb ile indirio. Basinda bekleyip durdukca devam ettiricem herhalde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Bende 1 gündür 67,5K ile sabit indiriyor, limit mi var böyle ? Bağlantım 4mbit bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Limit yok. Ben dün 2Mbit bağlantı ile 240KB gördüm bir ara. Normalde max gördüğüm hız öyle zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crebain Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Arkadaşlar, bir tek ben mi yanlış bilgiye sahibim diye merak ettim; gamersloot dan bir güzel pre-order yaptık. Early access için keyimizi bekledik, nitekim bugün geldi ama gelen key pre-order key ve size erken giriş hakkı vermiyor ! Sadece mamut veriyor ! Ayın 17'sinde oyuna başlamak için funcom bizden 4,35 € daha para istedi. Nitekim bu ücreti de ödedikten sonra account info da early access giriş yapabileceğimizi belirten -mamut ikonunun hemen yanına- bir kılıç ikonu koydu. Kısacası gamerloot erken giriş vermiyor, sadece pre-order ile verilen mamutu veriyor. erken giriş için 4,35 € daha ödemeniz gerekiyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Bütün erken girişlerde alınıyor o ücret, yani herhangi bir siteye özel değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crebain Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Hayır, ücreti alan Funcom. Gamersloot 9 dolar aldı, tamam, 39 da balance keye aldı. Ona da tamam. Biz 5 avro ödemeden oyunun keyini kayıt ettirdik. Daha sonra Funcom, "tamam pre-order in var, al sana mamut" dedi. Ama "erken giriş için 5 avro daha alayım" dedi. Yani demek istediğim; gamersloot erken giriş keyi göndermiyor, pre-order key gönderiyor, sen erken giriş istiyorsan Funcom'a 5 avro daha veriyorsun. Belki tüm siteler böyledir, yani verdikleri key pre-order keyidir. Ben sadece 9 dolara erken giriş de alabileceğimi sanıyordum, öyle değilmiş. Ben de bunu burada paylaşmak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin8 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 o verilen 4 kusur euro, 10 gunluk oyun suresine karsılık geliyor. yani dl masrafıydı suydu buydu alakası yok. torrent zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin8 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 o tamamen gamersloot un satıs politikası. early access icin ayrıca para alalım. ben funcom'dan istedim mesela. ek bi ucret yok tabiiki. ama dedigim gibi o 4-5 euroluk miktar 10 gunluk oyun suresini kapsadigi icin odeniyor. Boxlar insanlara ulasana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Gamersloot key gönderdi bana bu sabah.. Bekleyen arkadaşların dikkatine.Stoklara girdi keyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar