Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Official Pre-Download ve Early Access Konusu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
haha dun gece acık bırakıp yatmıstım. DL durmus 0.1 anca indirmistir. Durup baslamaması ayri bi olay, bu huyuda dun gece basladi. Simdi tekrar baslattim 150 kb ile indirio. Basinda bekleyip durdukca devam ettiricem herhalde..
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar, bir tek ben mi yanlış bilgiye sahibim diye merak ettim; gamersloot dan bir güzel pre-order yaptık. Early access için keyimizi bekledik, nitekim bugün geldi ama gelen key pre-order key ve size erken giriş hakkı vermiyor ! Sadece mamut veriyor !

Ayın 17'sinde oyuna başlamak için funcom bizden 4,35 € daha para istedi. Nitekim bu ücreti de ödedikten sonra account info da early access giriş yapabileceğimizi belirten -mamut ikonunun hemen yanına- bir kılıç ikonu koydu.

Kısacası gamerloot erken giriş vermiyor, sadece pre-order ile verilen mamutu veriyor. erken giriş için 4,35 € daha ödemeniz gerekiyor.

Saygılar.
Mesaj tarihi:
Hayır, ücreti alan Funcom. Gamersloot 9 dolar aldı, tamam, 39 da balance keye aldı. Ona da tamam.

Biz 5 avro ödemeden oyunun keyini kayıt ettirdik. Daha sonra Funcom, "tamam pre-order in var, al sana mamut" dedi. Ama "erken giriş için 5 avro daha alayım" dedi. Yani demek istediğim; gamersloot erken giriş keyi göndermiyor, pre-order key gönderiyor, sen erken giriş istiyorsan Funcom'a 5 avro daha veriyorsun.

Belki tüm siteler böyledir, yani verdikleri key pre-order keyidir. Ben sadece 9 dolara erken giriş de alabileceğimi sanıyordum, öyle değilmiş. Ben de bunu burada paylaşmak istedim.
Mesaj tarihi:
o tamamen gamersloot un satıs politikası. early access icin ayrıca para alalım. ben funcom'dan istedim mesela. ek bi ucret yok tabiiki. ama dedigim gibi o 4-5 euroluk miktar 10 gunluk oyun suresini kapsadigi icin odeniyor. Boxlar insanlara ulasana kadar.
  • Yeni Oluştur...