Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Bana mail geldi =) ama yinede aynı linki veriyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Tharkas 5 doları(euro) indirme bedeli adı altında alıyorlar ama asıl verdikleri 6 gün early access ve bunun haricinde 10 gün daha ek oynama süresi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 su anda download yapanlar kaçla cekiyo cok merak edıyorum ? 25kbps ile indiriyo su an :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 101 benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 650 benim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bither Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Başladığımdan beri 99-92 arası %6.5 de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 200k ile çekiyor şuan, 1 gün sürer. Yalnız adamların forumlar hala amatör ötesi, class'lara, spellere bakabileceğim adam gibi bir site bile hala yok ve oyunun çıkmasına 1 hafta kalmış. Çok sinir bozucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Çok aceleye geliyor çıkış, sanırım hissedarlara verdikleri sözlerden dolayı, bug mug ne varsa çıkartıyorlar. Eminimki deli gibi uğraşıyorlardır şuan ve çıktığında da bayağı bir stres yapacakları kesin, 1-2 ay alır en aşağı bazı önemli bugların fixlenmesi vesaire ve muhtemelen durmadan 2-3 günde bir patch çekeceğiz =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Ben razıyım. Beklemek istemiyorum. Yok bugsız çıksın, yok tamamen polished olsun diye aylarca ertelenen MMORPGlerden gına gelmeye başladı, Funcom'a da bu sebeple şapka çıkarırım. Downloada başlayamayıp endişe edenler üzülmesinler. Gayet hızlı geliyor, 17sine kadar rahat indirirsiniz. 2Mbit var, başladığından beri gördüğüm en düşük hız 165 kbps yani gayet iyi. Demekki 1Mbit ile 48 saate bitiyor download. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 50 kb ile çekiyor 1mb bağlantı ile.sanırım adslden kaynaklanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tegororn Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 said: 200k ile çekiyor şuan, 1 gün sürer. Yalnız adamların forumlar hala amatör ötesi, class'lara, spellere bakabileceğim adam gibi bir site bile hala yok ve oyunun çıkmasına 1 hafta kalmış. Çok sinir bozucu. http://community.ageofconan.com/wsp/conan/frontend.cgi?func=frontend.show&template=main http://aoc.wikia.com/wiki/Age_of_Conan_Wiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 oyun çıkmadan oyundaki skilleri spelleri görebilmen pek mümkün değil.oyun resmi olarak piyasaya sürülünce wikiler ve diğer bilgiler dolacaktır.ne yazık ki böyle oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 ben de simdi basladım indirmeye, okul hızlı tabi 400kb ustu ile cekiyor =), ama evde yine 1mb var, en kotu yarına biter herhalde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 p2p kapalı 100 ü geçemiyoruz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 100KB/sec başlamıştım şimdi 35KB/sec düştü sizdede varmı yavaşlama millet yüklendi diyemi yoksa bendemi bi sorun var anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 86-87 yle stabil olarak geliyo yeto 1mbit bağlantım saolsun, tellcom dsl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Mirage said: Gamersloot.net said: Hello, We are very sorry to inform you that we just run out of stocks for the pre-sell key for Age of Conan: Hyborian Adventures Europe. We are expecting it to arrive within 10-12 hours. We will send the key to you as soon as it arrives. Sorry for the inconvenience. 14 saat oldu yok hala. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 mirage 17 sine kadar indirirsin.sen betadamıydın? betada isen 12gb kısmını zaten indirmiyor.benimki 13 gb den başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Betada değildim. Key bir iki gün içinde gelirse indirebilirim sanırım. O da 200kbps ile falan indirebilirsem tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 E yukarıdaki dosyayı isteyen indirebiliyor zaten, key gelirsede hesap yaratıp oyuna girersin ama yüklemek için beklemek niye ki? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Off boşuna beklemişim o zaman. Ben download için key gerekiyor diye düşünmüştüm. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 çok mutluyum tek ben değilmişim account problemi yaşayan kişiler var http://forums.ageofconan.com/showthread.php?t=88730 çok acayip derecede sinir oldum ben funcom a yalnız.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Bu arada indirdim downloader'ı. 175kbps civarı indiriyor. Maximum 240kbps ile indirebiliyorum 2mbit bandwidth var. O yüzden p2p için iyi sayılır. Şey sorcaktım. Hangi portları kullanıyor bu downloader? Onları da açsam belki daha da hızlanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 bulursan nası yapılacağını buraya da yazarsana sana rep veririm 80kb ile indiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Hangi portun kullanıldığını bulamadım. Ama kullanılan portun nasıl değiştiğini buldum: http://funcom.solidstatenetworks.com/about/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar