Apache Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 17 sinde aral getiriyorsa benide yazın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 baba ben de cekiyorum cok kral gültümüz var bekleriz hepinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 pre order keyi nereye kayıt ettiriyoruz sitesini bulamadım. edit:buldum. :) sabah sabah şaşkınlık işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 17'sinde başlayacak olanlar US'de mi başlıyor? Avrupa için early access 20'sinde başlayacak di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 ben download edilecek yeri bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 early access eu için de 17'sine çekildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 5 dolar da download icin para vermistim ama download kismini bulamadim hala.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Bende bulamadım açılmamıştır belkide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 bende de var preorder, açıldı mı download ? bulamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 11 inde başlamıyomuydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 bağlantı hızlarınızı. kotanız nasıl? en hızlı kim dowenload edecek. öğrenelim. ups ile ödemeli bana gönderebilirsiniz? bende buradan en az 3-5 kişiye gönderirim... kargo parası bende sorun değil. yeterki hızlı birisi download edip 1 adet kopya göndersin. frf üyelerinin hepsine gönderirim. NP ups ile anlaşmamız var çalıştığım şirketden. 1 günde adrese teslim.. dediğim gibi hızlı olan birisi bana ulaştırsın BAĞLANTI HIZIM. 1024 5 GB KOTALI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 mirage, sana da gelmedi mi hala ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 afedersin ama kotayla mmo mu oynanır hoca =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 devamlı öyle oynuyorum yahu. interneti arada bir sitelere girip bilgi amaçlı dosya çekiyorum. ayda 1 kez. mi ne. geri kalanın çoğunda oyuna giriyorum. başka bir şeyde yapmam. oluyor valla. ayda 29 ytl sadece. bu da kazık aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Benimde kotalı daha hiç aşmadı kotayı zaten download yapmıyosan gerek yok fazladan para vermeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delacrimosa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 BEn yollarım bitince 5 mbit sınırsız fiberoptik bağlantı var :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Delacrimosa said: BEn yollarım bitince 5 mbit sınırsız fiberoptik bağlantı var :? istanbulda mı yaşıyosun ben uçar gelirim oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 10 mbit te burda var ama gondermem sorun olur. Yurt disi falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delacrimosa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 managerx said: Delacrimosa said: BEn yollarım bitince 5 mbit sınırsız fiberoptik bağlantı var :? istanbulda mı yaşıyosun ben uçar gelirim oraya Yok ankara, download göremedim ama ben indiriyim dicem ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thebestfb Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Delacrimosa said: managerx said: Delacrimosa said: BEn yollarım bitince 5 mbit sınırsız fiberoptik bağlantı var :? istanbulda mı yaşıyosun ben uçar gelirim oraya Yok ankara, download göremedim ama ben indiriyim dicem ama. Ooo super ankaradaysan gelır sana uygun bı yerden alırım cektıkten snra. Downloadlar daha acılmadı 11ınde yada 14unde acılcak tam emın degılım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Orj sitesinde 14 unde acilcak yaziyor .. ama ben cd key imi register yaparken 10 unda acilcak yaziyordu . Artik bekliyecegiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CatLikeThief Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 2048 ile 3 gün uğraştım sonunda indi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 valla linki gören yapıştırsın buraya... ümmeye başlayalım internetten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Sendit yolladımı early access key'leri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 biz www.gamersloot.com dan aldık.. baya başarılı servis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar