Dralnu Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 benimki de us balance olarak gözüküyo şu an .. gelen mailları kontrol ettim alınan para eu balance için, live support da sıra bekliorm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 sıkılıp mail atmıştım cevap gelmiş sen rahat ol sana eu vercez diyolar; büyük bi sorun değildir heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 live support adresini verir misin? benimki de USA görünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Bende de şuan US görünüyor.Bakalım live support sıra bekliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Tamam live support'la konustum.Bir problem yok EU göndericez sitedekine bakmayın diyolar. Dert etmeyin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Fiyatlar uçmuş gamaersloot da: Balanced $52 pre order $62. Ve ellerinde yok. 24 saat içinde ulaşacak gibi şeyler diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurson Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 :) keşke dün alsaydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 gamersloot dan 12.05.2008 sinde aldım pre order key i verdiler Balanced için hala bekliyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 jungle said: gamersloot dan 12.05.2008 sinde aldım pre order key i verdiler Balanced için hala bekliyorum :( kımseye balanced key gelmemıs olması lazım zaten, ayın 19 u 20 sı gıbı gelır en erken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 anladığım kadarı ile şuan onaylanmış olan early acces accountumla 10 gün oynayabilcem değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 jungle said: anladığım kadarı ile şuan onaylanmış olan early acces accountumla 10 gün oynayabilcem değil mi? (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 ehh iyi bari günde 5 mail atmaktan vazgeçeyim bari gamersloot a :) gerçi hala ilk siparişimde çektikleri para hala yatırmadılar 24 saat demişlerdi 3 gün oldu şimdide 3-4 iş günü diyorlar hadi bakalım hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nmn Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 arkadaşlar bu acelenin sebebini merak etmekteyim günlerdir, yani ben oyun türkiyede satılmaya başladığında oyuna başlasam çok mu avantaj kaybetmiş oluyorum yani nedir var mı söyleyecek olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delacrimosa Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 nmn said: arkadaşlar bu acelenin sebebini merak etmekteyim günlerdir, yani ben oyun türkiyede satılmaya başladığında oyuna başlasam çok mu avantaj kaybetmiş oluyorum yani nedir var mı söyleyecek olan? yok ya ne avantajı kaybedeceksin. 6 gün içinde ne olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 nmn said: arkadaşlar bu acelenin sebebini merak etmekteyim günlerdir, yani ben oyun türkiyede satılmaya başladığında oyuna başlasam çok mu avantaj kaybetmiş oluyorum yani nedir var mı söyleyecek olan? sadece bu hafta sonu yapacak daha iyi bir şeyim yok :DX( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 jungle said: ehh iyi bari günde 5 mail atmaktan vazgeçeyim bari gamersloot a :) gerçi hala ilk siparişimde çektikleri para hala yatırmadılar 24 saat demişlerdi 3 gün oldu şimdide 3-4 iş günü diyorlar hadi bakalım hayırlısı Benim 4 gün sonra yatırdılar hesaba onda sorun çıkmaz ama parayı Euro olarak yatırmıslar kurdan 3 milyon zarardayım o kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 nmn said: arkadaşlar bu acelenin sebebini merak etmekteyim günlerdir, yani ben oyun türkiyede satılmaya başladığında oyuna başlasam çok mu avantaj kaybetmiş oluyorum yani nedir var mı söyleyecek olan? yok hocam tabi ki ne dezavantajı avantajı, oyuna herkes sıfırdan başlayacak nerdeyse, yepyeni bir oyun, lvl artıkça ilerleme yavaşlayacak yani en kötü, ortalamayı lvl 40'da falan yakalarsın :) ben de geç kalmışım, aldım şimdi gamersloot'tan ama early access bitmiş 23'ünde başlıyacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thebestfb Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Hardcore playerlar ıcın 6 gun gercekten onemlı. Eger hadrcore oynamıcaksan sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vku Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 merhaba nette dolaşirkine AoC-EU-EarlyAccess client dye bir şey gördüm cektim 500 kb lik bir dosya acaba bu client ile indirirsem oyunu ayın 23 unde keyi alip acc yarattıgımda oyuna girebilecekmiyim veya fileplanet veya 23 undeki cd deki oyunu mu kurmam gerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Oynayabilmen lazım o client ile. Early access'e başlayanlara release gününde yeni client yükletecek halleri yok ya. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Bu arada oyun indi. Yamaları da yaptım. DirectX 10 kullanarak client'i çalıştırabildim. Biri olmuyor yazmıştı. Intro videosuna ve menülere bir göz attım. GUI çok estetik olmuş. Oyun da böyleyse bayılırım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Mirage said: Bu arada oyun indi. Yamaları da yaptım. DirectX 10 kullanarak client'i çalıştırabildim. Biri olmuyor yazmıştı. Intro videosuna ve menülere bir göz attım. GUI çok estetik olmuş. Oyun da böyleyse bayılırım valla. bir kaç defa denedim ne kadar oyununa girmeden launcherdaki settings kısmından dx10 seçsemde oyun içinde grafik ayarları kısmında sadece dx9 gözüküyor sende oyun içindede dx 10 mu yazıyor yoksa dx 9 mu sana zahmet bakmadıysan bi bakar mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Early Access'te DX10 desteği yokmuş.Aldığımız retail boxlardan çıkan versiyonda varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 @damien nerede yazıyor o dediğin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 external application ile ayarlarken dx10 seçebiliyorsunuz ancak client içindeki settings altında dx9'dan başka opsiyon yok. 10 seçseniz de 9 oluyor yani otomatikman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar