Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zerg Guildlerin durumu :) ?


TambourineMan

Öne çıkan mesajlar

durumu belirsiz nasıl? açıklarmısın. ayrıca guidlerdeki tüm memberların Guild Vs Guild 300 vs 300 şeklinde savaşlara katılması pek imkanlı gözükmüyordu.şöyle açıklayayım Guild Warsta bütün guild üyeleri GvG maçlara çıkamıyorduk.aramazıda en kaliteli ve hatasız oynayanlar guild takımımızı oluşturuyordu.diğer yetenekli ama tecrübesiz arkadaşlara kücük guildler açıp orada eğitim veriyorduk.böyle olmak zorunda.48 kişi bile yeterince fazla sayılır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Quality > Quantity demişsin de, sadece kalite de yetmiyor. Şehir, savunma için falan guild üyelerinin belli bir sayının üstünde olması gecekecek deniyordu. 800 gibi abartı olması gerekmiyor tabi. Ama öyle 15-20 kişilik guild'ler de ciddi yol alamaz denmişti. Yani daha çok Quality + Quantity lazım. :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Benim şuan AOC'daki tek korktugum nokta bu quality , quantity durumları..
Şehir inşa etme durumları falan bunları izledigim kadarıyla okudugum kadarıyla az biraz bilgim var..Ama bu olaylarda illaki Zerg muhabbetleri olucak.
Yani 10 kişi 10 tane agaç getirirken
100 kişi 100 tane agaç getiricek.E haliyle o sehirler ne sekilde inşa ediliyor bilmiyorum,hammadde dengeleri veya süreleri var mı bir bilgim yok ama bu sekilde hammadde dengesine bakan bir sistem kurdularsa çok işkence dakikalar yaşanabilir..
Yani chinese gold farmerlar gibi sagda solda ellerinde kütük şehirlere depar atan onlarca low level falan görmeyiz insallah.
Biraz daha " game experience > online time " olsun artık şu oyunlar..Umarım AOC bu sekildedir..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

senin sehrinin siege'e acık oldugu saatleri sen belirliyorsun zaten, ama boyle ne kadar herkesin oynayabilecegi saatler secersen, o kadar avantajlı oluyorsun siege'de, onun icin gece 4'e siege koysan, adamların uyanması gerekecek sehri ele gecirmek icin o saatte, ama uyandılar mı da alacaklar buyuk ihtimalle yani....
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...