khala Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 adama göre en iyi forvet hattı beşiktaşta olabilir kendi yorumudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 en iyi forvet hattı beşiktaşta falan değil.sadece holosko tek başına iyi performans sergiledi yani. bobo çok iyidi de yönetim ondan satmaya calısıodu adam düşünce gibi belirtmemiş.hani direk budur başka bişi olamaz demiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 masti en iyi forvet hattı beşiktaşta diyince kendi yorumu oluyor bana da göre de en iyi forvet hattı bizde kişiye göre değişir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Bana göre değil "öyle yada böyle tükiye'nin en iyi forvet hattı beşiktaşta" demiş fikir beyanı değil bu; türkiyenin en güçlü forvet hattı sivasspor'dan 1 gol fazla atmış TSL de geçtiğimiz sezon,galatasaray ve fenerbahçeden zaten daha az bu rakamlar. Şimdi dersen ki holosko yarı dönemde geldi bende derim ki Fenerbahçe'ye de guiza bu sezon geldi bana göre en güçlü forvet hattı fenerbahçededir şuan için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 senna diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Kim gidicek onu da diyorlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 sennayı nereye alıyosun adam yeni sözleşme imzaladı takımıyla bırakmıcam diye acıklama yaptı kıraathanelerdeki adamlar gibisiniz gazetede gördüğünüze inanıyosunuz gffgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 DeathLord said: Masticore said: alice harikalar diyarında Fener seneyi Arda'yı alır diyen zihniyete cevaptı o ciddiye alıp ayar verme çabaları da enteresan olmuş^^ Türkiyenin en iyi hücumcuları Beşiktaşta diyen zihniyet zaten yorum yapmaya bile gerek yok aslında... Bu kadar gocunma nedendir anlamadım. Ardanın ölse fenerbahçeye gitmeyeceğine inandığım için öyle yazdım ama alınmıssın biraz. Bu arada ben hücum hattı demedim Forvet'leri dedim İkisi farklı şey. Bana göre sende Hücum hattı derken Forvetlerden bahsetmek istedin ama olsun bokumda boncuk arıyorsun bende seninkinde arıyım dedim :S bence beşiktaş ama Nobre,Bobo ama özellikle Holosko cosucak diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 DeathLord said: Bana göre değil "öyle yada böyle tükiye'nin en iyi forvet hattı beşiktaşta" demiş fikir beyanı değil bu; türkiyenin en güçlü forvet hattı sivasspor'dan 1 gol fazla atmış TSL de geçtiğimiz sezon,galatasaray ve fenerbahçeden zaten daha az bu rakamlar. Şimdi dersen ki holosko yarı dönemde geldi bende derim ki Fenerbahçe'ye de guiza bu sezon geldi bana göre en güçlü forvet hattı fenerbahçededir şuan için.bobonun da sakatlık yüzünden geçen sezon 2. yarıda nerdeyse hiç oynamadığını hesaba katalım fenerin hücum hattı da çok iyi ama sivasspordan 1 gol fazla atmış diye bir mantık kurmak sence de garip kaçmıyor mu? bu şeye benziyor geçen bir beşiktaş yazarı da yazmıştı kim hatırlamıyorum. beşiktaş ligin en az gol yiyen takımlarından biri niye hala defansif adamlar alınıyor anlamıyorum diye. aynı mantık. senin taktiğin zihniyetin ofansı düşünmüosa az gol yersin az gol atarsın. hücum hattının kalitesizliğini göstermez bu. hepimiz biliyoruz ki beşiktaşı ayakta tutan hücum hattıydı geçen sene özellikle ön liberosuz kaldığımız haftalarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 @masticore iyide ok işareti beni gösteriyordu bende GS nin borçları kapanır gibi hayali bi cümle kurmuştum sonuçta =] neyse yanlış anlaşılma olmuş ben kendi adıma özür diliyorum (: @cemad ozaman forvet hattının iyi veya kötü olduğuna neye göre karar veriliyor iyi forvet çok gol atan forvettir gibi düz bir cümle kurmicam ama bir takım 3 büyükler içinde en az gol atan takımsa ki hani GS FB BJK 'nin bu ligde defansif oynama lüksü yok çünkü kazanmak zorundalar beklentiler yüksek ben derim bu şekilde. Son olarak Holosko'yu ve Bobo'yu(şampiyonlar ligi maçlarında iyiydi ama gitmek isteyip gönderilmedikten sonra hüsran) beğeniyorum ama bana göre nobre kalitesiz bir oyuncu katılan olur katılmayan olur bilemem ben nobre'yi sivasspor da oynatmadan önce 2 kere düşünürüm beşiktaş büyük klüpse daha kaliteli oyuncular kullanmalı diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 nobre yetenekli demiyor ki kimse. ama kim ne derse desin adam ölümüne mücadele ediyor çok çalışıyor. fenerdeyken de böyleydi bizde de böyle. ha fenerdeki performansını beşiktaşta göstermiyordu holosko gelene kadar orası doğru. şimdi konuyla alakalı şöyle bir örnek vereyim. ilhan mansız'ın daum zamanı ve lucescu zamanı. gol sayıları arasında uçurum var. ama lucescu hep ilhan'dan çok memnunum benim istediğimi yapıyor diyordu. ikisi de aynı adam sonuçta. ilhanın lucescu zamanında az gol atması kalitesiz olduğunu göstermiyordu bana göre bobo-holosko-nobre forvet hattı ligin en kaliteli forvet hatlarından biri. buna delgado-tello-serdar'ı da eklersek en kaliteli hücum hatlarından biri olur tutup da fenerle karşılaştırmicam. fenerin hücum hattı da çok iyi hepimizin bildiği gibi. ama şu bundan iyi bu bundan iyi demenin bana bi yararı yok. umrumda da değil açıkçası. takım bi halt yapmadıktan sonra isterse drogba-eto'o ikilisi olsun forvetinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 @deathlord: Benim Fener arda'yı alır mesajım "gs'nin hülle yoluyla Aurelio'yu alacak" yazan saçma sapan gazete küpürüne cevapdı. Algılarınızı çalıştırın biraz. Eğer GS Aurelio'yu hülle yoluyla getierecekse FB bunun misillemesini ağır yapar. Arda olmaz, başka bir şey olur. Bana göre Fenerbahçe mevcut kadrosuyla forvet hattı en güçlü takımdır. Guiza, Semih, Kezman TSL'de en güçlü forvet hattıdır. Hücum gücü olarak baktığımızda da bana göre FB birinci GS ikinci BJK üçüncüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Fenerbahce hicbir sey yapamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 forvet hattımda kezman-semih-ilhan parlak olsa gerçekten hiç mutlu olmam açıkcası. geçen sezon da bundan kimse mutlu değildi ve üzerine zaten ilhan parlak hiç oynamadığı gibi bir tek güiza getirildi. bir anda semih kezman değişecek mi yani? çok iyi transfere mi dönüşecekler sizce nedir değişen? beşiktaş'ta bobo holosko nobre batuhan 4lüsü gerçekten iyi ve oturmuş bir hücum hattı yani. çok memnunum, darısı fenerbahçe'nin de başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 o forvet hattına minicik bir LOL yolluyorum :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Eğer gerçekten Beşiktaş'ın forvet hattı'nın çok güçlü olduğuna inanıyorsan yanılıyorsun. Ama güçlü tabiki, zaten güçsüz bir forvet hattını, ne Beşiktaş ne Fenerbahçe ne de Galatasaray ister. Ancak yanıldığın bambaşka bir nokta var, Fenerbahçe'nin forvet hattı'nın semih kezman güiza ve ilhan parlak'dan oluştuğunu söylerken, Fenerbahçe'nin hücum hattı'nı gözden kaçırıyorsun. Fenerbahçe'nin galibiyetlerinde rol oynayan da budur zaten, hücum hattı. Gökhan Gönül, Roberto Carlos, Deivid De Souza, Alex De Souza, Uğur Boral, Vederson, Colin Kazım, Semih Şentürk, Mateja Kezman, Güiza, İlhan Parlak. Fenerbahçe'nin 11 kişilik bir hücum hattı var. Böyle bir hücum hattına da sahip olan bir başka takım yok Türkiye Liginde maalesef. Her ne kadar beğenmesen de Fenerbahçe'nin hücum hattını. Bu hat, Lig'de kıl payı şampiyonluk kaçırdı, aynı şekilde kıl payı da Şl'de Yarı finali kaçırdı. Artı, Semih Şentürk Türkiye Liginde en fazla gol atan takım, Fenerbahçe'nin hücum hattı'nın attığı gol sayısına değinmiyorum bile. Güiza da henüz TR liginde oynamamış olsa dahi, geldiği ligin gol kralı. Ben bu nokta'da eleştirilecek bir şey görmüyorum, zayıflık konusunda. Hele bir de kaçırılanları sayarsan, oOoO.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 şuan en güçlü forvet hattı 1 gs 2 kayseri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Yapılan transferler dahil edildiğinde ve henüz şahsi olarak yeni transferleri gözlemleyemediğim için, teorik olarak haklısın fede. Ancak ben Galatasaray'da bu sene bazı oyuncularda bir düşüş bekliyorum. Bunların başını ise Arda'nın şekeceğini sanıyorum. Ancak konuşmak için çok erken. Uzun lafın kısası, şimdilik haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Baluu inanılmaz optimistik bi adamsın ya taktir ediyorum =) Maldonado patlama yapıcak; Arda da ve diğer galatasaraylı hücumcularda düşüş olucak; Deniz Barış ve Selçuk Aurelio'nun boşluğunu doldurucak falan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 galatasarayın kadrosu yeni sezonda daha güçlü olacak ve oyuncuların performansı da artacak. ve ardayı da olumlu yönde etkiler düşüş yaratmaz. fenerbahçenin de hücum hattı kalabalık olduğundan skor avantajı sağlayabilir ama bunu da başarması lazım idi geçen sezon bu da bir gerçek.. ve şu an yeni bir sezon başlayacak olduğu için de her takıma eşit şans tanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 En iyisini bilmem de en pahalı forvet hattı bizde. Kahretsin yine para hep para. Nolcak bu fenerin hali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 ama herkes sabriyi unutuo ona üzülüyorum bizde sabri var.en iyi hucum gücü belli yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Hakan, Kanada'yı tercih etti! Galatasaray'la yolları ayrılan 'Kral'ın yeni takımı belli oldu. 14.07.2008 12:52 ALİ OKANCI'NIN HABERİ (HABERTÜRK SPOR SERVİSİ) Türk futbol tarihine adını altın harflerle yazdıran Hakan Şükür'ün, Amerikan Futbol Ligi(MLS) takımlarından Toronto'yla anlaşma sağladığı öğrenildi. Dubai'den, Katar'dan ve Turkcell Süper Lig'den teklifler alan golcü futbolcunun özellikle kızlarının eğitimi nedeniyle Kanada'yı tercih ettiği belirtiliyor. Kanada kulübü yöneticilerinin geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye geldiği ve Hakan'ın yıllık 4 milyon dolara Toronto'ya prensipte 'evet' dediği gelen haberler arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 oha 4 milyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar