Sixoms Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Konuyla alakasız olcak ama bunun için konu açmıyım dedim. Trabzon'un sitesinde böyle bi yazı var ne anlama geliyor merak ettim. Türkiye Futbol Federasyonu UEFA Kulüp Lisans Kriterleri çerçevesinde kulübümüze lisans verilmesini kararlaştırdı. Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, 2007-2008 sezonunda lisans almak için yapılan başvuruların değerlendirilmesi sonucu kulübümüzle birlikte Beşiktaş, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Fenerbahçe, Galatasaray, Kayserispor ve Sivasspor'un, 2008-09 sezonunda UEFA müsabakalarına katılabilmek için lisans almaya hak kazanan kulüpler olduğu bildirildi. Yani Trabzon Avrupa'ya gidebiliyor mu bu sezon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 yok uefa kriterlerine uyduguna dair belgeyi almıslar iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Trabzonspor 6. bitirmedi mi ? inter toto felandır o yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 yok totoya sivas gidiyor bi tek. 6.mız bi yere gitmiyor bizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 iyide o borcla gs nasıl yeterlilik belgesi alıyor anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Arsenal bizden daha borç manyağı bir takım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 millityet.com.tr said: Fenerbahçe'den Nihat Kahveci atağı... Fenerbahçe Kulübü, İspanya’nın Villarreal takımında forma giyen milli futbolcu Nihat Kahveci’nin transferi için girişimlerde bulunduğunu resmen açıkladı. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Asbaşkanımız Sayın Mahmut Uslu ve yönetim kurulu üyemiz Sayın Ali Yıldırım, Nihat Kahveci’nin kulübü ile bu oyuncunun kulübümüze transferi konusunu görüşmek üzere İspanya’ya hareket etmişlerdir. Yapılan görüşmeye ilişkin detaylar konu netleştikten sonra kamuoyuna aktarılacaktır" denildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Nihatda gelirse yabancı kontenjanını kullanmadan ,emreyle birlikte süper 2 transfer bitirmiş olacaz , Fenerbahçe değil dreamteam olacaz gibi gelecek sezon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Resmi sitede yalanlamadilarsa yalandir Nihat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 http://fenerbahce.org/icerik/haber/12021/ fener, gittiler alamadan geldiler dedirtir mi? hiç sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Tr'de bjk den başka takımda oynamam demiş nihat zamanında. doğru mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Nihat formunun zirvesinde Türkiye'ye geleceğini zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 doğrudur. iki gün önce dedi hatta yine. artı villarreali çok sevdiğini, yaşadığı yerin sessiz ve sakin oluşuna çok alıştığından dolayı istanbul'un kalabalıklığı ve trafiğinde boğulduğunu ekledi. bu yüzden istanbul'a dönmeyi planlamadığını da ekledi. ha fener gelir nihata al sana yıllık 4 milyon euro der, ki emre 3.5 alıyorsa nihat 4 almalı ,ki bence ikiside fazla ve saçma rakamlar, o zaman nihat tabiki gelir. bu iş paraya bakıyor ya. bana şimdi gel deseler sana ayda 5 milyar bi de kombine, fenerin her maçına geliceksin. giderim yani niye gitmeyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Hayır milli takımın maçına 3 gün kalmış, Nihat bas bas bağırıyor gelmem diye nedir bu inat anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 adamlar medyadan takip etmiyor nihatı ispanyaya gitmişler kulubüyle gorusmeye.nihata sormadan kuluple goruseceklerini mi sanıyosunuz? almıslar okeyi nihattan villarealle görüşüyolar işte simdi.ne anlamaz insanlarsınız ya.emre de gs liydi noldu? fb ye geldi tpıs tıpıs.ayrıca 4 mio euro ya da 5 mio euro alsın size ne? cebinizden oduyosunuz sanki.ben fb liyim fb nin kime ne kadar para verdigi umrumda degil.getirsinler oynasın gerisi hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 öneceden bitirmek istiyor fener'de. bence nihatın türkiyeye gelmesi için erken. yaşlansın ondan sonra gelsin. avrupa kariyeri yapsın az daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 fistan görüşmüş nihat ile okeyi almış aziz yıldırım'ı arayıp nihat okey verdi gidip alın demiş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 abicim resmi siteden nihatın kulubüyle gorusulmeye gidildi diye acıklama yapılıyor.nihattan okey alınmadan mı gidildigini düşünüyorsunuz gercekten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mumu said: bana şimdi gel deseler sana ayda 5 milyar bi de kombine, fenerin her maçına geliceksin. giderim yani niye gitmeyeyim. çok güzel özetlemişsin. galatasaraylı emre, fenerbahçeli tuncay, beşiktaşlı nihat.. bunlar kulüpleri ile özdeşleşmiş oyuncular. gençliklerinin verdiği gaz ve hırsla gs, fb veya bjkdan başka takım forması giymem diyebilirler o gazla. bugün beşiktaş veya galatasaray gidip Tuncaya yıllık al sana 3M Euro dese o da bjk, gs formasını giyer. ha, bu paralar saçma orası ayrı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 ayrıca nihat ne kariyeri yapacak daha avrupada? sociedad'ı 2. yaptı gol krallıgında ronaldo ile yarıstı.sonra villereal e gitti villereali 2. yaptı.golleri sıraladı. real madrid barcelona man utd falan istemedigine gore bu adamı ha villereal de oynamıssın ha fenerbahcede artık.fb parayı fazla verirse niye fb de oynamasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 nihatla görüşmeden kulüple görüşmek etiktir zaten. önce futbolcuyu kafalayıp sonradan kulübü ikna etmek etik dışı kabul ediliyor bilmem daha önce hiç farkettin mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 artık olgunlaşması lazım insanların zaten. prof. oyuncu dediğin parasını alır çıkar oynar. bu sadece fb de var Türkiye'de. gs bi garip. bjk desen para alamıyor kimse. nihat'a parasını ver gelir doğrudur. ama yani kariyeri için bence gelmemeli bilmiyorum. villareal'den büyük bir takıma geçiş yapabilitesi var bence hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 ortada bi acıklama ya da imza attırdık gibi bi söylem yoksa her ikisi de etiktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Tüekiye ligi gibi dandik ligde oynayacağına La Liga gibi çok daha kaliteli lige oynamak isterim ben olsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 nerden biliyosun ki oyniyamicağını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar