Mumu Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 evet her hafta gol atıyor ama adam. gerçi 30 milyon euro niye verirsin öyle adama onu da bilmem ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 az önce özetleri izledim evet golü varda 30 milyon euro nedir ya şok oldum :) zaten rusya ligi böyle giderse 4-5 seneye primer ligle çekişir en zevkli lig olma konusunda. o kadar çok yıldız gördüm ki, koller bile dandik bir takımda inanamadım. yaşlı maşlı ama ne biliyim. pletikosa falan da var helal ya, ben rusları hiç böyle bilmezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 yeni yeni daha. şimdiki dany 10 sene sonra gelse bu kadar para vermezlerdi, ama rus liginin bir adı olana kadar parası olan takımlar böyle fedakarlıklar yapacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 yusuf simsek trabzonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Kaynak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 peter crouch gs ye gelio diyolar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Mumu juninho yazmış olursa mükemmel sevinç dolcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 juninho gelsin ya, sadece frikikleri ceksin baska hicbise yapmasına gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 35 yaşında fener alsa neler sölerdi adamlar.. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 zaten oynuyamaz gelince kolay kolay. yani gs 2 amc ile mi oynicak. ee o zaman defansı kim yapıcak.. ama kewell 'ın yokluğunda oynatırlar heralde de onun yeri ora değil. 2 olarak bi ton genç var gs nin kadrosunda onlara şans tanısalarya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 sanctis hakan balta - servet -meira - sabri linderoth - m.topal arda juninho - lincoln baros fantezi yaptm asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 gökhan emreciksin - fenerbahçe'deymiş link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 catlikethiief said: sanctis hakan balta - servet -meira - sabri linderoth - m.topal arda juninho - lincoln baros fantezi yaptm asd adam kewell koymamış peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 juninho'yu almazlar zaten zannetmiyorum. gokhan emreciksin kim bu arada? ne komik soyadı var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Oldu olacak 4-3-3 oynayalım şöyle Baros- Nonda -Ümit Kewell - Lincoln - Juninho Arda- Mehmet Topal- Servet - Linderoth (Buraya sabri de olur hehe) De Sanctis Sahaya 20 kişi çıkabilsek herkesi yeneriz hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 toggie said: juninho'yu almazlar zaten zannetmiyorum. gokhan emreciksin kim bu arada? ne komik soyadı var :D ankaragucunde oynayan forvet. baya ii şutları wardı adamın. hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 zaten sabri olmazsa yabancı kontenjanı doluyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 CthuLhu said: catlikethiief said: sanctis hakan balta - servet -meira - sabri linderoth - m.topal arda juninho - lincoln baros fantezi yaptm asd adam kewell koymamış peh sakat sanıyodum 2 ay kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 sabri çok yetenekli ama bi de beyni olsa hakkaten on numara topçu olur. servet ise fail.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 bence kewell'ın futbol hayatı bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 abi söylemeyin şöyle sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 toggie said: juninho'yu almazlar zaten zannetmiyorum. gokhan emreciksin kim bu arada? ne komik soyadı var :Dgokhan emreciksin i pek izlemedim ama fener le oynanan maçta cok güzel oynamıştı.cogu maçta öyle oynuyorsa bence güzel bir transfer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 galatasaray ile olan maçta bamgüm vuran eleman bu galiba. 6/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 juninhonun wikisinde son takim GS yaziyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 aquila said: juninhonun wikisinde son takim GS yaziyo.eto da fb yazıyordu bir ara sanırsam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar