BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 sleepingdeath said: City senenin bombasını patlattı bence Chelsea'nin yapamadığını yaptı hll adamlarada 42m Euro da sağlam para ama. chelsea artık öyle har vurup harman savurmuyor. ama city baya yatırım yapıyor. united'a çakıçaz gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Campbell'ı kiraya vermişiz Berbatov için :( Ne varsa şu Berbatov'da ben göremedim öyle Manchester'lık aşırı iyi futbolcu özellikleri. Umarım yanıltır beni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 gecen sezon sov yaptı hic izlememissin tottenham maclarını belli ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Abi çok attı da Santa Cruz da Blackburn'de çok attı. Yani bi Henry değil, bi Drogba değil, bi Nistelrooy değil o adam. Tottenham'da o kadar da efsane oynamadı bence. Onu söylemek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 para var huzur var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Milan UEFA için verdiği 25 kişilik listede Nesta'yı yazmamış. Ayıp lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 bologna maçının yan etkileri yenilince dumur oldular :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Necati Real Sociedad'a kiralık gitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 nileppezdel said: Abi çok attı da Santa Cruz da Blackburn'de çok attı. Yani bi Henry değil, bi Drogba değil, bi Nistelrooy değil o adam. Tottenham'da o kadar da efsane oynamadı bence. Onu söylemek istedim. yani berabatov hakkında en ufak fikri olmayan biri der ancak bunu. berbatov ingilterede oynayan en iyi forvetlerden biri. inanılmaz akıllı oynuyor ve çok güzelde asistler yapar. bence bulgar futbolundan gelen en önemli 1-2 kişiden biri sayılabilir. tam united için bir oyuncu. en sevdiğim forvettir benim pazzini ile birlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Abi gösterilen maçlarını izliyorum Tottenham'ın, sevdiğim bi takım Tottenham :) Ama yani hakkaten bi Nistelrooy ile karşılaştırabilir misin Berbatov'u? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 nistelrooy sevmediğim bir forvet o yüzden gerçekçi bakamam olaya :) yani kişiliğide önemli bir oyuncunun. nistelrooy aşırı çirkef bi adam o yüzden sevmiyorum. bide yani biri real biri manchester. manchester yetişrir real alır. artık böyle oldu durum. hoş değil ama gerçek =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Ya ben Manchester fanıyım zaten :) Ama Nistelrooy çirkef de olsa gelmiş geçmiş en iyi forvetlerden biri. Yada bi Ronaldo, bi Bergkamp kadar var mı yani Berbatov? Karakteri hariç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 o kadar olmasada ona yaklaşabilir bence. bu oyuncular hep çok iyi futbolcularla oynadı. berbatov daha o kalitede ki futbolcularla oynama fırsatını yeni yakalıyor. yani levekuse - hotspur. kaliteliler tamamda bi yere kadar. hele bulgaristan?? işte bize karşı şov yaptı anca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 robinho -- man city 42 milyon euro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 geç kaldın mumoş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 city işi büyüttü bu sene iyice.. az kalsın eleniyolardı gerçi uefa dan ucundan döndüler... united deplasmanını kazansalar... süper olurrr!!!!!!!:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Yoo çok kötü olur :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Khelben said: united deplasmanını kazansalar... süper olurrr!!!!!!!:D rahat ol sen 3 puan city'nin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 nileppezdel said: Ya ben Manchester fanıyım zaten :) Ama Nistelrooy çirkef de olsa gelmiş geçmiş en iyi forvetlerden biri. Yada bi Ronaldo, bi Bergkamp kadar var mı yani Berbatov? Karakteri hariç :) Usta Dünya'nın en iyi tüm oyuncuları Manchester'da toplanacak diye bir kaide yok. Bir de örnek verdiğin adamlar futbol tarihinin en önemli oyuncuları zaten. Yani yapılan her transferinde tarihe altın harflerle yazılmış isimler olması gerekmiyor. Ayrıca Berbatov geçen sene süper bir oyuncu gibi oynadı. Öyle sıradan ya da şansa gollerle taşımadı takımını. Bence Manchester'ın yapabileceği en akıllı transfer oldu. Eğer imkan tanınabilirse çok yararlı olabilir takımına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 imkan tanınacağına emin ol :) o kadar para verilip kenarda oturtacak değiller 1-2 maçtan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Tevez-Rooney'den birine yazık olacak. Berbatov'a da tercih ederim gayet onları. Santraforsuz oynatınca gol atamayan adama kızıyolar. Aynı sistem giderse Berbatov da çok atamaz ki. 4-42'ye dönmez 4-6-0 oynatırsa imba performans gelmez Berbatov'dan. Ha 4-4-2 olsa zaten Tevez-Rooney öttürür :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 berbatov pivot yada çakılı birisi değil ki. 4-6-0 da rahatlıkla oynayabilir. tevezi keseceğini düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., Gordon Schildenfeld'in Duisburg, Mehmet Sedef'in de Altay'a kiralandığını, Antony Seric ile de resmi sözleşme imzalandığını İMKB'ye bildirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Ahmet Bulut kakalamış bu Gordon'u sanırsam ama herıf kiralık gitmiş parasınıda bjk öder herhalde( yıllık ucret ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Ahmet Bulut dünyadaki en başarılı menajerlerden heralde, adam her takıma kazık atabiliyo her takıma adam kakalayabiliyo yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar