Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Ertelendi ön eleme sonrasına. Bu arada basına isim sızıp da fiyat artmasın diye de el altından yürütüyolar. Tabii bir de 2-3 gün önce olduğu gibi heveslenip heveslenip son dk da elde patlamaması için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Buarada Kocaelispor , Serhat Akın ile anlaşmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 serhat hakettiği yeri bulmuş sonunda. yıllarca fenerde oynattılar ya o adamı ben bişeycikler demem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 eskişehirspor fenere gol atan zenci siyahi oyuncu partizanlı diarra ile ilgileniyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Ya ben anlamıyorum. Oliveira'ya 8 milyon euro verebilecekken 12 istiyolar almıyoruz, sonra Zigic'in 6 milyonluk bonservis bedelinde indirim istediğimizi yazıyor. Yahu Zigic de boru değil ki iyi topçu işte Oliveira kadar var o paraya alırsın Oliveira'ya 8 veren Zigic'e 6 verir. elimiz boş kalacak sonunda... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 nileppezdel said: Ya ben anlamıyorum. Oliveira'ya 8 milyon euro verebilecekken 12 istiyolar almıyoruz, sonra Zigic'in 6 milyonluk bonservis bedelinde indirim istediğimizi yazıyor. Yahu Zigic de boru değil ki iyi topçu işte Oliveira kadar var o paraya alırsın Oliveira'ya 8 veren Zigic'e 6 verir. elimiz boş kalacak sonunda... :( hepsi yalan çünkü ayrıca zigic oliveira'ya on basar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Di mi? Nası yalan habercilik aypıyorlar ya. Hayır Oliveira'nın ve Zigic'in gündemimizde oluşu yalan değil de, rakamlar yalan. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 baptista 9m ye romaya gitti bizden 20m istediler diyordu polat xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 cado said: eskişehirspor fenere gol atan zenci siyahi oyuncu partizanlı diarra ile ilgileniyormuş zenci demek yasak mı yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Yasak olmamalı ırkçı bir şekilde kullanılmamış ki. Irkçı adam "Huahahuuhahahaaa siyahi siyahiiii" de der ırkçılığını yapar. Kelime çok fark etmez. Kafada biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 nigga diyelim bundan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 oha alex 30 mu oldu lan yaşlanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Kezman artık resmen PSG'li hayırlı olsun bence :D link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 bi kaleci alsın fener bunun yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Smoke said: cado said: eskişehirspor fenere gol atan zenci siyahi oyuncu partizanlı diarra ile ilgileniyormuş zenci demek yasak mı yaw? zenci ile siyahi aynı anlamda ya bence türkçe kullanım hatası düzeltilmiş hiheihe edit: yalnız partizanın diarrası cidden iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 zenci demek ayıp ama. nasıl dısarda ayıpsa turkiye'de de saygı geregi soylenmiyor. tvlerde falan rastlıyosunuzdur mesela futbolculara, atletlere zenci demiyor spikerler :) yani burda zenci dedi diye kimseye ırkcılık yapamayız tabi. burda hic kimsenin siyahları beyazlardan ayırdıgını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Yakışır es-es'e. Adı Diarra ise kötü olmuyorlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 abi bizde zenci kelimesi aşağılamak amacıyla söylenmiyorki. çok saçma zaten televizyonlarda falan söylenmemesi, ayıp görülmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Abi ben siyahi olsam siyahi yerine zenci denmesini isterdim. Farkımız olsun derdim :D Siyahi ne be :S Ayrıca her adı diarra olan iyi oluyor lafı hoş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Siyahi daha ırkçı bir kelime ona bakılırsa. Zenci ise hiç bir art niyet taşımayan ve yıllardır kullanılan bir kelime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 çikolata renkli (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 gidin bi zenciye nigga diyin o zaman anlarsınız hangisi ırkcı hangisi değil. ben koymuyorum arkadaslar ahlak kurallarını :) alısılagelmis bir durum bu, ister ayak uydurun, ister uydurmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 zenci nigga demek değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 nigger var nigga var zenci var "heey zeeenciii" var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Smoke said: Siyahi daha ırkçı bir kelime ona bakılırsa. Zenci ise hiç bir art niyet taşımayan ve yıllardır kullanılan bir kelime. bunu ciddi söylemedin değil mi? tam tersi olmasın sakın? kullanılması ayıp ve ırkçılık anlamı taşıyan " zenci " normal ve söylenilmesi yani kullanılması gereken ise " siyahi " dir arkadaşlar. türkçe dersi verdirmeyin bir de buradan. anlayamayanlarınız için örnekle açıklayayım durumu yıllar önce trabzon başkanı mehmet ali yılmaz mıydı neydi o arkadaş kendi futbolcusundan "bu zenci, yamyam ve en komiği de gol makinesi diye aldık çamaşır makinesi çıktı" diye bahsettiği için arkadaş bavullarını toplayıp ırkçı bu amcam diye gitmişti. kısacası zenci yıllardır kullanılan pis ve ırkçı bir kelimedir. siyahi ya da siyah demek daha mantıklıdır. daha doğrusu doğru olandır. ki zaten yıllardır anlamam siyah insanlarla beyaz insanların neden farklı isimler taşıdıklarını. hepsi insan değil mi? türlerine göre ayıralım o zaman hayvanlar gibi. siyaha siyah beyaza beyaz mongola mongol otistik olana otistik diye terbiyesizleşelim gittikçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar