Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tuncay Özkan:Maaşın kaç liraysa söyle ben vereyim.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dınledıgını ve yazılanı tam anlamayan arkadaslara
! 4,08 de spıkerın sormus oldugu soru 'ne kadar a satıldı '
cevap 25 m dolar .Bunun 10 m doları ssk ve vergı borcu

yazımdakı soru = neden 30 degılde 25 dıyor arkadas ?
nereye mı gıttı ne halt ettı hasır altınamı gıttı dıye bı soru mu sordum ? yok dımı !
Mesaj tarihi:
neden alınganlık yapıyosunki, laf etmedim bende evet bi tutarsızlık var ama öyle gizli kapaklı yapılan bi iş olmadığından ötürü iyice açıklarlar bi kaç güne dedim? ya ben anlatamadım ya da benim dediğimi yanlış anlamışsın, canımız sağolsun

pardon öyleyse hasır altı kelimesini görünce üstüme alındım ama genede mesajı silmiyorum karışıklığa mahal vermemek adına
Mesaj tarihi:
dieevil said:
dınledıgını ve yazılanı tam anlamayan arkadaslara
! 4,08 de spıkerın sormus oldugu soru 'ne kadar a satıldı '
cevap 25 m dolar .Bunun 10 m doları ssk ve vergı borcu

yazımdakı soru = neden 30 degılde 25 dıyor arkadas ?
nereye mı gıttı ne halt ettı hasır altınamı gıttı dıye bı soru mu sordum ? yok dımı !

bu bahsedilen borçlar tuncay özkan'ın ve kanalın eski borçları.
30 dan 25 e düşüş ise alıcının vergisi kdvsi şusu busu.
Mesaj tarihi:
büyük medya sahiplerinin hükümet yardakçısı olması, muhalif medyanın sindirilmesi ve halkın hala medyayı sadece magazin sanması daha kötü günlere müstahak olduğmuzun göstergesi.
Mesaj tarihi:
yeni kanal olayını sağlam yerden duydum. diğerlerinde vardım.

yeni mesaja gerek yok burdan yazayın. @viktor: wtf?

gözümle gördüğüm şeye hurafe muamelesi yapılması da kötü tabi. sırf "muhalif" diye bu herifin savunuluyo olması da kötü. okadar basit düşünüyosunuz ki. "tuncay özkanı sevmiyosa akplidir"e mi varıyo olay? tuncay özkan senden benden daha akpli diyorum olay o.
Mesaj tarihi:
KingOfLoss said:
Ya bırakın. Gözümün önünde cumhuriyet mitinglerini yabancı dillerde "kanaltürk mitingi" diye kurgulattı yurtdışına satmak üzere. Şahsen kendisi söyledi "Akp'ye oy verin çocuklar. Akp kazanamazsa muhalif olamayız, muhalif olamazsak para kazanamayız"

Bikere stüdyo bile Aydın Doğan'ın. Hem de yüzbinlerce dolar dönebilecek stüdyo kaçliraya kiralı biliyo musunuz? 1.500 ytl.

Akp seçimi kazanınca sevindi lan bu herif. İlk lafı: "Hemen yeni programa başlıyoruz. Adı: "Durmak Yok, Yola Devam"

Merak etmeyin sağlam yerlerden duyuyorum, yeni kanal projeleri var zaten.

dunyayida yahudiler yonetiyor haarp adi altinda bri silah var deprem yapiyorlar sagda solda

cinde deprem yapan aslinda yahudiler
israil bayragindaki cizgiler misirdaki nil nehri ile cindeki sari irmagi sembolize eder ve bu iki nehir arasindaki topraklar yahudielr icin vaadedilmsi topraklardir

yaaa
yaaa
Mesaj tarihi:
Aegean said:
daha da açıcak varsa cok sevinirim.

Ben biraz açayım.

Mavi Akım geyiği patladığında ucu Aydın Doğan'a ve Mesut Yılmaz'la zamanın enerji bakanına dokunuyordu. Tuncay Özkan da operasyonu başlatan Sadettin Tantan ve operasyona karışan askerler aleyhinde atıp tutuyordu.

Sonuç olarak Tuncay Özkan kişilikten yoksun bir adamdır. İktidar yalakalığını da zamanında çok güzel yapmıştır. Böyle bir adamı "muhalefetin kahramanı, son umudumuz, bıkbıkbık" diye görenlerin olması da tam bir komedi.

said:
önünüze koysalar rte ideolojisi mi tuncay özkan ideolojisimi die hangisini seçerdiniz?cevap rte ise direk es geçin zaten fakat cevap ikincisi ise biraz daha sahip cıkmamız gerekmez mi bu adama? onaylamayabilir veya hoşlanmayabilirsiniz fakat allahaşkına hiç biriniz mi izlemedi 22 temmuz öncesi turan çömezi ve anlattığı olayları. elbette hatalar veya yüzkızartıcı şeyler olur politika ve medya dan bahsediyoruz sonuçta fakat bu memnuniyetsizlik ve mükemmeliyetçilikle (viktor un tabiriyle) 80 öncesi gibi fraksiyonlar yaratıp karşı durduğumuz şeylerin güçlenmesine sebebiyet veriyoruz bence.

Hiçbirini seçmek zorunda değiliz. Ayrıca Tuncay Özkan'ın Türkiye'nin iyiliğinden ziyade kendi çıkarlarını düşünerek hareket ettiğine inanıyorum, geçmişi yeterince gösteriyor nasıl birisi olduğunu.
Mesaj tarihi:
KingOfLoss kayiplarin krali olmus, kaybolmus ucuyor.

Tuncay Ozkan onceden kimdi bilmiyorum, ama son konusmalarini dogru buluyorum. Iktidar yalakasiysa ve donduyse zamanida kotu bisey ama simdi dogru konusuyor. Kendi cikari icinde yapiyor olabilir ama onca insan arasinda en azindan baktigi yon dogru.

Yani dinci kesim somurecegine tuncay ozkan somursun ulan derim.
Mesaj tarihi:
dieevil said:
babanın olgu olsa 8 ay senı ıdare etmez pff
devlet'le , ıktıdarla ugrasanın bıt kadar aklı yoktur bana gore .Alırlar adamın aklını bak reklam gelırlerı kalmadı dıor arada

ha bu sag olmus ha sol olmus hıc farketmez .Ne yalan soylım uzulmedım hıc

Senin gibi düşünenler yüzünden buralardayız işte.

iktidarda kim varsa güç ondadır bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın mantığıyla hareket edersek bizim işimiz zor.
Mesaj tarihi:
asinanyavuz said:
hayır, zafere giden her yol mübah değildir. İlke sahibi olduğunu söyleyen biri için zafere giden yol da ilkelerinden ödün vermeden olmalıdır.

karşındaki insanlarda ilkelerine uyan şekilde tepki verirlerse söylediğin tartışılabilir.

ama böyle bi durumda bunu tartışmak bile saçma. ahtapot gibi heryerini sardıkları zaman ben ilkelerime göre hareket etmeliyim mantığı bence insanı bitirir.
  • Yeni Oluştur...