PiNk Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Yok ole sey bone Tabusu falan kalmadi Artik... Ilk okula giden cocuga sor ezbere biliyo hepsini... O manyak sarhos dur buyuk ihtimalle... [signature][hline]Ella es una hermosa mujer... http://www.turkishmusic.org/cgi-bin/t1.pl?rb/b5/yasar06.ra [Bu mesaj PiNk tarafından 06 February 2004 03:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Bone ciddi misin?[signature][hline]*!barnak basar* Siz sormadan ben söliim evet çok düşündüm bu imzayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medusa748 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Pink'e katılıyorum.. Selametle iyi geceler :)[signature][hline]That was just the dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Valla tek basima burda turk kadini'ni savunmaya calisiyorum... Aile ve kadin'dan sorumlu bi bakanlik falan varsa versin bana bi madalya...:p[signature][hline]Ella es una hermosa mujer... http://www.turkishmusic.org/cgi-bin/t1.pl?rb/b5/yasar06.ra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Hmm Cinsellik ve Türk kadını.. Şahsen kulağa bile yabancı geliyo. Pink sen hangi ülkeden katılıodun :) Erkeklerde bile Türk kadınlarının cinsellikten korkması tabu olarak oturmuş durumda. Önce erkekler bu tabuyu kaldırmalı. Dişi cinsiyet türkiyede yavaş yavaş oturuyo yerine...[signature][hline]*!barnak basar* Siz sormadan ben söliim evet çok düşündüm bu imzayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 oo konu süperdir erkek dedin mi istediği kadar yapar ne de olsa üstünde sayaç yok meretin. Hep türkiye de erkek yapınca çapkın kız yapınca orospu oluyor. Böyle bir ülke de yaşıyoruz.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Bak dressmann 'cim.. Kadin erkek gibi degildir.. biyolojimiz ,fikrimiz ayri calisir bizlerin.. Dolayisi ile erkege oranla utangactir kadin... Utangac olmayanlari da yok degil.. Ama cogunlugu utangac kadinlar olusturur... Dunya'nin her yerinde bu utanc olayi ayni bi ruslar'da edep haya gormedim ben rezil millet pehhhh Neyse sunu solicektim.. Turkler'de akillaniyor artik kizini falan nasil yetistirmesi gerektigini ogreniyor.. Onlar ogretmese tv'den sag'dan sol'dan yeterince ne nedir ogreniyolar zaten... Sanirim okullarda'da cinsellik dersleri verilmeye baslaniyormus ... Umarim bundan sonra daha bilincli olurlar senin soyledigin seylerle karsailasilmaz...[signature][hline]Ella es una hermosa mujer... http://www.turkishmusic.org/cgi-bin/t1.pl?rb/b5/yasar06.ra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 iyi de bunun sebebi türk erkeğinin bakire deilse ewlenmem mentalitesinden doğmadı mı ? bu arada bone öldüm o göbek olayına heahah[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Bayanların cinsellik hakkındaki fikirlerine saygı göstermek lazım çünkü baba faktörü dışında birçok damat adayı da evleneceği kişide bazı özelliklere dikkat ediyor olabilir.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 kızların daha utangaç olması we cinsel ilşkiye giren kızın adının çıkması bu ülkeye mahsus deil zaten. ama genelde kültür sewiyesi düşük yerlerde sorun haline geliyo bu. kim kime ne isterse werir aslında dimi ?[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Sen istanbulda olduğun için,ya da arkadaş çevren burada olduğu için sana öyle geliyor ama türkiyenin gerçeği aşşağıda bonun dediği gibi malesef... said: BonePART, 06 February 2004 03:03 tarihinde demiş ki: lol nere yasıyosunuz siz ya turkiye sadece istanbul deil ilk okul cocugunun bildigi sey kufurden ibaredir ciddi ciddi cinsel eğitim aldıklarını mı dusunuyosunuz [signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 yani eğitim şart :p önce türk kadınından çok türk erkeğini eğitmek 1500 yıl öncesinin arabistan mentalitesinden kurtarmak lazım. modern türkiye. buydu dimi atanın da istediği..[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 ben de. ama türkiyenin %70 i ewlenmez 80 i hatta. eğitim görmüş insanlarda bile bi bakire merakı war.[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 bende sapım ozaman![signature][hline]sapım Grandmaster Fencer .:-]Webmaster["-:. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 eh işte o war bizde. ölüm kalım meselesi bizde. yani ben sırf ewlenemem sora sewdiim çocuk bakire olmassa ewlenmem die düşünürse ya? düşüncesiyle çok fırsat kaçırdım yani :p[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 yiolar ama :)[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Kız kardeşin var mı?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 abiye zor gelebilir ama dünyanın heryerinde öyle zaten. sokakta başkasıyla dolaşıyo die gidip 2 sini birden bıçaklayacak bir zihniyet war ülkede. daha yeni oldu.[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xarius Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Dresquin, 06 February 2004 03:12 tarihinde demiş ki: Siz önce kendinize sorun erkekler olarak, bakire olmayan bir kadinla evlenir misiniz? Bende evlenirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Bekara karı boşamak kolay derler. Yani evlenirim demekle cidden evlenebilmek arasında dağlar kadar fark var. Amanin saat 3 olmuş benim yatma vaktim daha çamaşır asıcam.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 lol katılıyorum drese :p neyse ehe.[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 lol ewet yaşasın awrupa :p ecnebi yapıyor abi :p[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 ben yapıosam o da yapacak abi. sonuçta 2 taraflı bu iş.[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mayısta evleniyor kardeşim. Zor geliyor insana kardeşinin evlenmesi ama bir yandan bende başka birinin kızını aldım yani o adamcağıza da zor gelmiştir. Yattım ulennnn sabah kalkamıcammm.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 lol ozmn senin uraştıın kızın abisi de senin yüzünü asfaltla bütünleştirmeye özen gösterir gıkını çıkarırsan erkek diilsin :p[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar