PiNk Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Her kadin sizin tabirinizle sap erkek ozlemez yanlis anlasilmasin... Edi kendi dusuncesini belirtti...[signature][hline]Ella es una hermosa mujer... http://www.turkishmusic.org/cgi-bin/t1.pl?rb/b5/yasar06.ra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 paso sap tam sap[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 bi dk kızın sapımı var o nası oluo[signature][hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 ben bayan olsam yani geçmişte sırf ilişki için kadınların peşinden koşan biri ile olmak istemezdim güzel alternatif yani[signature][hline]Delikanlı adam akbil kullanmaz no gay, no cry www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 sapı olan konuşuo ne iş bu ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 bide "sap" ardından akla ot ve asosyal gibi şeyler getiriyor. ismi degiştirebilirsiniz bence.[signature][hline]Delikanlı adam akbil kullanmaz no gay, no cry www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 bishop ne ? hönk? valla annamadım dediini yaw hödö[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbreakable Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 sapım sapsın sap sapız sapsınız saplar...[signature][hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 acıkca söledim aslında kız için kişiligini ezdiren yerine sapları tercih ederdim onlar daha içten olur hiç degilse[signature][hline]Delikanlı adam akbil kullanmaz no gay, no cry www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 sapılmıştınız sapılgan saptırılmıştılar[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar [Bu mesaj Sly-One tarafından 06 February 2004 01:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 saptırgan saptırdıklarımızdanmısınız? [signature][hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee [Bu mesaj Diablo tarafından 06 February 2004 01:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbreakable Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 siz bizim saplaştırdıklarımızdan mısınız yoksa saplaştıramadıklarımızdan mısınız?[signature][hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 walla nası desem bilmem ama sanırım sapım..[signature][hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbreakable Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 said: Silthanas, 06 February 2004 01:46 tarihinde demiş ki: said: Bıshop, 06 February 2004 01:41 tarihinde demiş ki: bide "sap" ardından akla ot ve asosyal gibi şeyler getiriyor. ismi degiştirebilirsiniz bence. butun asosyaller saptir ama butun saplar asosyal degildir tamesi yatiyor bu cumlenin altinda =) +1 bütün saplar asosyal değildir..[signature][hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 said: Bıshop, 06 February 2004 01:44 tarihinde demiş ki: acıkca söledim aslında kız için kişiligini ezdiren yerine sapları tercih ederdim onlar daha içten olur hiç degilse Arkadaslar bunu ezilmislik olarak almayin... ILiskilerde iki tarafin da kendin'den odun vermesini gerektiren durumlar olur... Sadece erkek icin degil kadin icin de ayni sey soz konusu olabilir... Hatta erkege oranlarsaniz bunu turkiye sartlarin'da daha cok oldugunu gorursunuz.. Ben cok kadin tanidim kocasi istemedigi icin calismayan.. Evde oturup cocuk doguran... Kendi kariyerini hic'e sayan kadinlari... bu kendini ezdirmek degilmidir... Eger olay sizi kullanma durumuna donusmuyorsa odun verin... Bisey kaybetmezsiniz... Al bi ornek daha Ayni olaylar kiz erkek arkadasligi icin de gecerli... Sevgilin cikar bu etegin boyu cok kisa seni boyle gormek istemiyorum derse oturup kavgamizi ederiz yoksa olayi gecistirip onu cikarmayi mi yegleriz kim daha cok odun veriyo kendin'den acaba buyrun... Simdi siz oturup bu meseleler icin sizinle kavgaya tutusan bir kizmi istersiniz yoksa odun veren iliskiyi surdurmeye calisani mi?[signature][hline]Ella es una hermosa mujer... http://www.turkishmusic.org/cgi-bin/t1.pl?rb/b5/yasar06.ra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Sen bu kafayla devam edersen omrunu bi sap olarak tamamlarsin emin ol zegna...:)[signature][hline]Ella es una hermosa mujer... http://www.turkishmusic.org/cgi-bin/t1.pl?rb/b5/yasar06.ra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbreakable Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 said: PiNk, 06 February 2004 01:54 tarihinde demiş ki: said: Bıshop, 06 February 2004 01:44 tarihinde demiş ki: acıkca söledim aslında kız için kişiligini ezdiren yerine sapları tercih ederdim onlar daha içten olur hiç degilse Arkadaslar bunu ezilmislik olarak almayin... ILiskilerde iki tarafin da kendin'den odun vermesini gerektiren durumlar olur... Sadece erkek icin degil kadin icin de ayni sey soz konusu olabilir... Hatta erkege oranlarsaniz bunu turkiye sartlarin'da daha cok oldugunu gorursunuz.. Ben cok kadin tanidim kocasi istemedigi icin calismayan.. Evde oturup cocuk doguran... Kendi kariyerini hic'e sayan kadinlari... bu kendini ezdirmek degilmidir... Eger olay sizi kullanma durumuna donusmuyorsa odun verin... Bisey kaybetmezsiniz... Al bi ornek daha Ayni olaylar kiz erkek arkadasligi icin de gecerli... Sevgilin cikar bu etegin boyu cok kisa seni boyle gormek istemiyorum derse oturup kavgamizi ederiz yoksa olayi gecistirip onu cikarmayi mi yegleriz kim daha cok odun veriyo kendin'den acaba buyrun... Simdi siz oturup bu meseleler icin sizinle kavgaya tutusan bir kizmi istersiniz yoksa odun veren iliskiyi surdurmeye calisani mi? doğru bir noktaya değindin...bu çoğu birliktelikte meydana gelen bir şey...ve eğer bir taraf alttan almazsa uzayıp giden tartışmalara sebep olacak saçmalıklardır...Tamamen haklısın...[signature][hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Zeki erkek kadin pesinde kosan degildir... Kosturan'dir:P[signature][hline]Ella es una hermosa mujer... http://www.turkishmusic.org/cgi-bin/t1.pl?rb/b5/yasar06.ra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Zeki erkek doğru kişiyi buldugunde gerekiyorsa köpek gibi de koşup kedi gibide miyavlayıp onu elinden kaçırmayandır.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 bone özetlemiş olayı...[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 ben saplara asosyal demedim zaten. pink senin verdigin örnekler cok ayrı. bi erkek bi kızla yatmak için kendini sürüdndürüyorsa onuru zedelenmiş demektir (e bu onu anlıyamıyor tabi) bi erkek içinde onur en önemli erdemlerden biri olsa gerek. senin verdigin örnekler ilişkiyi uzatmak için olan şeyler[signature][hline]Delikanlı adam akbil kullanmaz no gay, no cry www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 abso ama doğru kişiyi bulduğunda bunu yapana zeki derim bende onun dışında salak erkek olur yani sap katılımcısı olarak düşüncem bu[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Absolut'a :lol: Buda ayri bi bakis acisi... Siz kendinizi surundurmeyi seviyosunuz ya... her halukar'da pesinden kosarim kadinin diyosunuz ... Yanlis anlasilmaya sebep olmasin diye degistirdim efenim [signature][hline]Ella es una hermosa mujer... http://www.turkishmusic.org/cgi-bin/t1.pl?rb/b5/yasar06.ra [Bu mesaj PiNk tarafından 06 February 2004 02:08 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj PiNk tarafından 06 February 2004 02:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 :lol: Bone'cim yanlis mi anladin nedir... Genelleme yaparak konusmustum ben... Abso gerekirse kosariz dedi Siz erkekler kosmayi seviyosunuz dedim... [signature][hline]Ella es una hermosa mujer... http://www.turkishmusic.org/cgi-bin/t1.pl?rb/b5/yasar06.ra [Bu mesaj PiNk tarafından 06 February 2004 02:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 said: BonePART, 06 February 2004 02:08 tarihinde demiş ki: yane sende kosulcak bi deer gorsek kosardık muhahahahahahah[signature][hline]Delikanlı adam akbil kullanmaz no gay, no cry www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar