Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sap Kimdir, Kim Değildir (SAP SSS)

fedaykin

Öne çıkan mesajlar

yaw sakin olun sapsak saplığımızı bilelim SAPıtmayalım...[signature][hline]Trust hurts, betrayel kills...
İn the Name of God, impure souls of The Living Dead shall be Banished into eternal Damnation. Amen.

Aket-Atum, 18 August 2003 16:54 tarihinde demiş ki:
ayrıca benim adım thomas disease bana komaz
Bonus 18 August 2003 18:36 tarihinde demiş ki:
İleriki levıllarda summon maganda, summon yeniçeri gibi büyülerde geliyor
Sosyal ağlarda paylaş

Hehe işe bak, Sap SSS'i yapalım dedik iktidar kavgasına döndü.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bu tanıma uyuyorum nerden üye oluyorduk :-P (cidden saplık tanımına cuk otuyorum)
bu saplar birliği bana bir filmdeki erkekler grubunu hatırlattı. Cnbce de seyretmiştim. Bir eleman vardı kızlarla konuşamıyordu felan sonra bu bir klube üye oluyor diğer üyelerde bunun gibi. Hatta topluca bowling oynamaya felan gidiyorlar. :) (harbi size bayağı benziyormuş :-P )[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
oxxx[==============>

Sosyal ağlarda paylaş

ideal demedim, ozlenen dedim, onu da su bakimdan demistim: sirf iliski yasamis olmak icin yasamayan, iliski icin kendinden odun vermeyen erkek tipi, iyi bisey bu tabi, en azindan pyle birisi seni seviyorum dedigi zaman yalan degildir, degerini bilmek lazimdir[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...