Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sap Kimdir, Kim Değildir (SAP SSS)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yaw sakin olun sapsak saplığımızı bilelim SAPıtmayalım...[signature][hline]Trust hurts, betrayel kills...
İn the Name of God, impure souls of The Living Dead shall be Banished into eternal Damnation. Amen.

Aket-Atum, 18 August 2003 16:54 tarihinde demiş ki:
ayrıca benim adım thomas disease bana komaz
Bonus 18 August 2003 18:36 tarihinde demiş ki:
İleriki levıllarda summon maganda, summon yeniçeri gibi büyülerde geliyor
Mesaj tarihi:
Hehe işe bak, Sap SSS'i yapalım dedik iktidar kavgasına döndü.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
olm estel hepimiz gördük rtn de..nasıl yavşıodun hemde kızlara..:)[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine
Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki:
"bok sıçtım"
Mesaj tarihi:
aaa, patilere bak hele sen, akilli uslu olun bakiim, hem organizasyon da neymis, SAPligin manifestosunda yalniz birey guclu bireydir yazmiyo mu, olmayin organize :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Mesaj tarihi:
oole olun bakalim, uzun suredir Emaleth'in terlikleri gozukmuyo ortada ortalik duman :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Mesaj tarihi:
Ben bu tanıma uyuyorum nerden üye oluyorduk :-P (cidden saplık tanımına cuk otuyorum)
bu saplar birliği bana bir filmdeki erkekler grubunu hatırlattı. Cnbce de seyretmiştim. Bir eleman vardı kızlarla konuşamıyordu felan sonra bu bir klube üye oluyor diğer üyelerde bunun gibi. Hatta topluca bowling oynamaya felan gidiyorlar. :) (harbi size bayağı benziyormuş :-P )[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
oxxx[==============>

Mesaj tarihi:
oyle deme Absolut, benim yakin bi arkim var butun tanimlara uyan :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Mesaj tarihi:
seyle ne alakasi var yahu? Fedaykin'in yazdigi maddelere uyan kisiler sap oluyo :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Mesaj tarihi:
ideal demedim, ozlenen dedim, onu da su bakimdan demistim: sirf iliski yasamis olmak icin yasamayan, iliski icin kendinden odun vermeyen erkek tipi, iyi bisey bu tabi, en azindan pyle birisi seni seviyorum dedigi zaman yalan degildir, degerini bilmek lazimdir[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
  • Yeni Oluştur...