adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 lise zamanı bi berbere gidiyodum böyle 1 yıl kadar gittim adam en sonunda boşver lehn senlemi uğraşcam sonra gel traş ederim diyebilcek kadar samimi oldu gitmemeye başladım. Sonrasında başka bi berbere geçtim buda nasıl yaptı bilmiyorum ama 70 milyon istedi bende 20 milyon verdim gerisini getiririm dedim daha götürmedim de. Daha sonrasında bostancıda bir adet gay berberimiz var bikere gittim traş olmaya sakal traşından sonra suratımı yıkarken çaktırmadan okşuyodu bide nerdeyse dövüyodum adamı(patide ona gitmeyi çok sevenlerde var onuda sonra açıklarım:D:D) şimdi bitane daha bulmuştum yeni ne güzel 20 milyon'a saç sakal yapıyodu güzelde kesiyodu bugun 30 milyon istedi bi baktım saç yıkama parasıda almış VAYAK guild'e giresim geldi. Bostancıda oturuyorum yakın çevrelerde oturanlara burdan bi duyuru yapmak istiyorum iyi bi berber bulun bana...suadiye,küçükyalı belki erenköy kazasker falan da olabilir saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 70 milyona ne traşı ya? Üstüne biraz daha koyulup Rus'a gidilir o parayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 makasların gücü adınaaa berber dokunuşuuuuu heyoooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 70 milyon'a ben sarışın 90 60 90 dişi bi adet rus'a bile traş olurdum:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 erenköye gelirim diyosan tüccarbaşını belki biliyosundur böcekli camii falan.böcekli cami sokağından giriyosun sağına bakarak ilreliyosun erkan çelik kuaförü görürsün.gayet kral kesiyo 25 kağıta yapar modern,tarz bi kuaför.tavsiye ederim 3 senedir gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 beni babam traş edio valla o yüzden kuafor masrafım yok. alio eline makineyi kırpıo gayet de güzel oluo ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 kaça yapar?:D erenköy minibüs yolu mu cadde mi? orasını çıkartamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Saçlarını uzatırsan bayan kuaför tanıdık war. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 al makası eline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 said: ı(patide ona gitmeyi çok sevenlerde var onuda sonra açıklarım) sonra oldu bile.. kim bu kişiler? DAN! açıklama gelecek mi? DAN! şimdi pati magazinde! DAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 olmaz ilk önce açıklarım diye tehdit edip bişiler koparmam lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Bayağı pahalanmış berberler desenize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Saç, Sakal, yıkama hede hödö 5 lira atıyorum bide çay söylüyo üstüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 nerde yaşıyosun peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 yukari dudullu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 oha yuh çüş. 70 yetale ne ya. altın makaslamı kesiyor. ayrıca 20-30 da çüşünüz bi rakam yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Ben suadiyede oturuyorum ve berber arıyorum. Yarın yada öbür gün gideceğim bakalım bi tavsiye aldım, iyi olursa tavsiye ederim sana da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Adamınbiri niye berbere gidiyo anlamıyorum bide onca para veriyo. Saç mı var adamım sende 3 numaradan biraz uzun. ps: Adatepede Champion'un karşısında M.T. Beauty var benim kuaför. 1 Numaradır. Pati kızlarımız da gidebilir güzellik salonu. Edit: Benim adam Hasan Maraba onu sorun giderseniz erkek bölümünde tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 70 ytl ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 e yuh ama. burda en pahalı bayan kuaförü bile 35 ytl.ye falan kesiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 70 ytl nedir harbi ya adam halen gördüğünde pis pis bakıyo hayatta vermem o parayı verdim 20 YTL eyvallah dedim:D 20 ytl kâfidir 21 bile pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 nileppezdel said: Ben suadiyede oturuyorum ve berber arıyorum. Yarın yada öbür gün gideceğim bakalım bi tavsiye aldım, iyi olursa tavsiye ederim sana da. valla mükemmel olur suadiye yakın da ama pahalı olmasın:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 suadiye MOS un kar$isi, Kenan&Tarik var.. iyi modelleme yepiyolar, okullu pro kuaforler. 35-40 lira civariydi en son.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 saç taratıyorum 5 ytl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Killer said: erenköye gelirim diyosan tüccarbaşını belki biliyosundur böcekli camii falan.böcekli cami sokağından giriyosun sağına bakarak ilreliyosun erkan çelik kuaförü görürsün.gayet kral kesiyo 25 kağıta yapar modern,tarz bi kuaför.tavsiye ederim 3 senedir gidiyorum bende yaklaşık 2 senedir orda kestiriorm tavsiye ederim(Y) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar