Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Berber sorunsalı

adamınbiri

Öne çıkan mesajlar

lise zamanı bi berbere gidiyodum böyle 1 yıl kadar gittim
adam en sonunda boşver lehn senlemi uğraşcam sonra gel traş ederim diyebilcek kadar samimi oldu gitmemeye başladım.
Sonrasında başka bi berbere geçtim buda nasıl yaptı bilmiyorum ama 70 milyon istedi bende 20 milyon verdim gerisini getiririm dedim daha götürmedim de.
Daha sonrasında bostancıda bir adet gay berberimiz var bikere gittim traş olmaya sakal traşından sonra suratımı yıkarken çaktırmadan okşuyodu bide nerdeyse dövüyodum adamı(patide ona gitmeyi çok sevenlerde var onuda sonra açıklarım:D:D)
şimdi bitane daha bulmuştum yeni ne güzel 20 milyon'a saç sakal yapıyodu güzelde kesiyodu bugun 30 milyon istedi bi baktım saç yıkama parasıda almış VAYAK guild'e giresim geldi.

Bostancıda oturuyorum yakın çevrelerde oturanlara burdan bi duyuru yapmak istiyorum iyi bi berber bulun bana...suadiye,küçükyalı belki erenköy kazasker falan da olabilir saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Adamınbiri niye berbere gidiyo anlamıyorum bide onca para veriyo. Saç mı var adamım sende 3 numaradan biraz uzun.

ps: Adatepede Champion'un karşısında M.T. Beauty var benim kuaför. 1 Numaradır. Pati kızlarımız da gidebilir güzellik salonu.

Edit: Benim adam Hasan Maraba onu sorun giderseniz erkek bölümünde tabii.
Sosyal ağlarda paylaş

Killer said:
erenköye gelirim diyosan tüccarbaşını belki biliyosundur böcekli camii falan.böcekli cami sokağından giriyosun sağına bakarak ilreliyosun erkan çelik kuaförü görürsün.gayet kral kesiyo 25 kağıta yapar modern,tarz bi kuaför.tavsiye ederim 3 senedir gidiyorum

bende yaklaşık 2 senedir orda kestiriorm tavsiye ederim(Y)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...