Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

U17 - Türkiye - Fransa

BiTcH_oFBaT

Öne çıkan mesajlar

fizban said:
arkadaşlar hakaret etmeyelim. batuhan da olsa insan insandır. ha yaptığı hareketler herşeyden önce sahadaki arkadaşlarına ayıp, o ayrı.

bundan sonra tepkiler büyümüş fizban :)

batuhan'ın yaptığı hareket kendisine ders olur artık ne diyelim. bu yaşta kendini c.ronaldo zannedip bu tip işlere girmek böyle rezilliklere neden oluyor işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu beyler sakin, fazla abartmayalım.

Tamam çocuk şımarık olabilir, yaptığı hareket sorumsuzca, şımarıkça kendini bilmezce olabilir, ama o çocuk şu an buraya yazdığınız hakaret ve küfürleri okumuyor, haberdar bile olmuyor. O yüzden yazmanızın bir anlamı yok, hakaretle forumu kirletip sinirinizi yıpratmayın.

Tamam tepkili olabilirsiniz, ama bunu da belli ölçülerde gösterin lütfen.
Sosyal ağlarda paylaş

Neden (benden habersiz olarak) silindiğini anlamadığım mesajımı yineliyorum. Teknik direktör olsam ben bu oyuncuyu en az 1 sene uzaklaştırırım takımdan. Maymunluğun alemi yok, adam gibi başkalarını rencide etmeden futbolunu oynaması gerekiyor... Özeti bu, içinde hakaret olduğuna da inanmıyorum ama tekrar görebilme şansım da yok zira benden habersiz olarak silinmiş mesajım... Neyse..
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:
Yahu beyler sakin, fazla abartmayalım.

Tamam çocuk şımarık olabilir, yaptığı hareket sorumsuzca, şımarıkça kendini bilmezce olabilir, ama o çocuk şu an buraya yazdığınız hakaret ve küfürleri okumuyor, haberdar bile olmuyor. O yüzden yazmanızın bir anlamı yok, hakaretle forumu kirletip sinirinizi yıpratmayın.

Tamam tepkili olabilirsiniz, ama bunu da belli ölçülerde gösterin lütfen.

Batuhan_BJK adlı üye odur belki sdfsfd :D

Ayrıca hakkaten dengesiz bu çocuk ya, gazetede röportajı vardı dün. Kıskanılacak çocuğum diyordu. Neyini kıskanacağım ya, yeteneği yok, varsa da çaktırmıyo. Aptal aptal konuşuyor. Onun nesini kıskanalım anlamadım ki :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...