khalad Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Aynı ilkokulda okuduk o elemanla benden bi 5 dönem aşağıda olmasına rağmen itin teki olduğunu biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 vay it vay..iskoçya maçını izlemistim de,bebe ayagına gelen her topu ama her topu vurdu 1 tane gol atamadı,kacırdıktan sonra da sanki her vurduğu giriyomus gibi bi üzülüyo bi hasktir çekiyo ki evlere şenlik..genç yetenege bak bre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Ne kasıyorsunuz it falan ya. PİÇ İşte. PİİİÇ. sdsf .Lan ilk kez küfür ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 fizban said: arkadaşlar hakaret etmeyelim. batuhan da olsa insan insandır. ha yaptığı hareketler herşeyden önce sahadaki arkadaşlarına ayıp, o ayrı. bundan sonra tepkiler büyümüş fizban :) batuhan'ın yaptığı hareket kendisine ders olur artık ne diyelim. bu yaşta kendini c.ronaldo zannedip bu tip işlere girmek böyle rezilliklere neden oluyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Tam Knight Online'cı tipi var Batuhan'da...Cafe'de ona buna küfür edecek,tam ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Yahu beyler sakin, fazla abartmayalım. Tamam çocuk şımarık olabilir, yaptığı hareket sorumsuzca, şımarıkça kendini bilmezce olabilir, ama o çocuk şu an buraya yazdığınız hakaret ve küfürleri okumuyor, haberdar bile olmuyor. O yüzden yazmanızın bir anlamı yok, hakaretle forumu kirletip sinirinizi yıpratmayın. Tamam tepkili olabilirsiniz, ama bunu da belli ölçülerde gösterin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Neden (benden habersiz olarak) silindiğini anlamadığım mesajımı yineliyorum. Teknik direktör olsam ben bu oyuncuyu en az 1 sene uzaklaştırırım takımdan. Maymunluğun alemi yok, adam gibi başkalarını rencide etmeden futbolunu oynaması gerekiyor... Özeti bu, içinde hakaret olduğuna da inanmıyorum ama tekrar görebilme şansım da yok zira benden habersiz olarak silinmiş mesajım... Neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Rewendor said: Yahu beyler sakin, fazla abartmayalım. Tamam çocuk şımarık olabilir, yaptığı hareket sorumsuzca, şımarıkça kendini bilmezce olabilir, ama o çocuk şu an buraya yazdığınız hakaret ve küfürleri okumuyor, haberdar bile olmuyor. O yüzden yazmanızın bir anlamı yok, hakaretle forumu kirletip sinirinizi yıpratmayın. Tamam tepkili olabilirsiniz, ama bunu da belli ölçülerde gösterin lütfen. Batuhan_BJK adlı üye odur belki sdfsfd :D Ayrıca hakkaten dengesiz bu çocuk ya, gazetede röportajı vardı dün. Kıskanılacak çocuğum diyordu. Neyini kıskanacağım ya, yeteneği yok, varsa da çaktırmıyo. Aptal aptal konuşuyor. Onun nesini kıskanalım anlamadım ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar