Alfheim Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Selamlar hardcore pve den sonra wow a bi 4-5 ay ara verdim.. resto shaman vardı ve healdan artık kusacak dereceye geldim. bugün bi gazla tekrar başlayayım diyorum 0 dan karakter kasıcam. bu yeni patchler nerfler falan filan pek takip edemedim sizce ne açsam? hunter ve genel olarak resto - holy spec i olan classlar harici az bişey kalıyor ama olsun :) bi yardımcı olursanız sevinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 rok kas en OP olanı o su an ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 rogue kas eglenirsin, casual olacaksan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Bende Eylül ayında bırakmıştım. Ultra Hardcore oynuyordum prot warrior'ım ile. Artık Shield Slam atmaktan gına gelmişti o derecede. Şu sıralar dönmeyi planlıyorum. Araştırdım sordum baktım filan casual için rogue gayet uygun gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 e druid ? rogue un nesi op Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 valla wotlk'ya kadar casual sonra yine sararım gibi görünüyor hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 ben droodum resto olarak aglıyorum roguelara karşı he ama normalde feralım ustumde tek pvp itemı yok ama beni alıcak rogue da yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 full sezon3 lü feral pvp specli druidi rogue zaten biraz zor keser :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeL Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 omuzlugu feral le nasıl alırsın orası muamma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Druid'ler açık ara op. Casualsanız en güzeli. Ben mage oynuyorum şuan o da eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Casula olarak en iyi rogue/hunter bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 ultima onlinedir lineagedir wowdur mage oynuyorum, bi rogue alt yapayım dedim acaip eğleniyorum.. hele quest yapan alyylara fordladığımda kendimden geçiyorum. ben de rogue u tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Pis meyç :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar