asinanyavuz Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 ütop, tebriks. Finlandiya'da şimdiden bol bol eğlen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 HOHOWWW SELİN SONUNDA!! e pati buluşması çekioruz avrupada seneye ozmn? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Finlandiya insani geri kalan Iskandinavya insanina benzemiyor. Sarisin mavi gozlu degiller pek.[Yani diger Iskandinav ulkelerine kiyasla..] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 finlandiyalılar bence de cirkin ama mesela bu deil!Tebrikler utop,umarım hersey istediğin gibi olur. NOt: dua ederim,karı msni istemem cok iyiyim yahu .P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Ben yarın türkçeciyle konuşunca kesinleşecek işte=) olm utku, pati amsterdam buluşması farz. belki macaristan çıkar bakalım artık. yarın dananın kuyruğu kopuyor. irin, bi sen hisli çıktın içlerinde valla, eyw <3 Wissy, ben özel bulurum sarışın mavi gözlü. Ayıpsın sdf. Of helecanlı bir süreç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 oha macaristan çıkarsa aramız 1 saat, sen yola çıkınca ben çayın altını yakarım sdfgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 ülke sabaha belli ki olmak zorunda, ama türkçeci bırakmadı devamsızlıktan, ben onu yirim yirim ahah. muhtemelen ilk tercih finlandiya bahar dönemi. bakalım bakalım. olm utku çok fena gezicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 avrupa tur planımız hazır. ama senin önce açağıya, orta avrupaya gelmen lazım. avusturya-çek-macaristan-italya- fransa-ispanya-belçika-hollanda- danimarka-lüksemburg-almanya-avusturya. sonra yürü git geri finlandiyaya sdfsd. uzak lan ora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 olm finler diyorum, ruslar diyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 dediklerinizin hepsini yaptım geçen sene, söyliyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 allah diyorum. ayrıca avradın rusu fini olmaz. önemli olan batının ahlaksızlığını ne kadar aldığı euhfssdfge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Selin dediğin odasından çıkmaz, dota oynar; hiç umutlanmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 üzümü inciri narı, tüyleri baldan sarı sütleri baldan koyu davarları, ince belli aslan yeleli atları, 1.90lık, barney stinson kılıklı, sarışın yağız delikanlıları görünce odaya adım atmaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 bizde de var da sarışın kısmı yerine zencilik geni karışmış =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 arda sen beni kendinle karıştırıyorsun heralde, en son ilk dönem vizelerine çalışırken sabaha karşı dotuyordum, ordan beri elimi sürmediğim gibi genelde eve girmeyen bi bünyeyim. sen gitsen belki oturur ABİ YÜKSEK HIZDA NET GOGO WOW derdin de ben eğlencenin dibine vurmayı düşünüyorum gsfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 ehehe hayırlı olsun deriz umarım saatler sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Bok vurursun sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Xaenin said: U Xaenin said: Z Xaenin said: A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 kıskanmayalım. söz seni oradaki dergilere de fotoşap güzeli yapmaya çalışacağım sfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 playboya kapak yaparım seni, fotoşapla tabi, anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 o bile zor arda, potansiyel lazım bi kere. 0 üstüne 0 elde var 0. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 playboya kapak olmak istemedim ki? mutaassıp bi insanım. dağıtma topiğimi sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 bende seneye isveçe gidiyorum erasmusla abukluk çıkmazsa, blekinge diye bir mekana(isveçin en güneyi), bakalım nası olcak :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 hayırlı olsun !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar