TambourineMan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 forumdaki bir kaynağa göre siege battlear her iki taraftan 48 kişi limitiyle olacakmış. Daha FC tarafından doğrulanmadı ama oyun manuleindeki bilgiye göre tahminimce lagı önlemek için böyle bir limit var. kaynak:http://forums.ageofconan.com/showthread.php?t=90588 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Toplam nerdeyse 100 kişi olacak yani. Bence gayet yeterli bir rakam. Umarım lag yüzünden daha düşürmezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Peki izleyiciler nası olcak instance gibimi olcak yoksa etrafta izleyiciler falan olabiliyomu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Of olsa ne güzel olurdu. Patlamış mısırımızı kolamızı alır oturur izlerdik. Sanmıyorum olacağını ama keşke olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 GW de aynen öyle oluyor. pvp leri seyredebiliyorsun. hemden istediğin oyunucunun bakış açısından.. Şayet, eğer, umarım öyle birşey olursa. Tarih yazar bu oyun... (sanmıyorum) (GW de 8x8 player) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 AoC gereksinimleri ile 100 kişinin sürekli combat halinde olacağı bir oyun düşünemiyorum, çökmemesi elde değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Bana AoC ilk ciktiginda Epic Fail olacak gibi geliyor. Cokmelere laga vsye hazir olun... veya olmayin banane alala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 NoTwisT said: Bana AoC ilk ciktiginda Epic Fail olacak gibi geliyor. Cokmelere laga vsye hazir olun... veya olmayin banane alala valla adamlar tech betada fln bu türlü durumlara karşı test yaptılar. hatta bigün herkese belli bir saatte girmesi için bi event tarzı bişey yapmışlardı. Fail olucaksa bu tarz şeylerden olmaz bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 hehe tech testlerin hepsi sadece pazarları 3 saatliğine idi, yığılmalardan oyunu oynamak imkansızdı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar