Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WAR Kaybediyor..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
En nihayetinde Warhammer Online'ı da alıp oynayacaktır bir çok kişi, en azından şans tanınması gereken bir oyun, pvp seven bunu oynar, pve seven AOC veya WOW oynar. Ne mutlu biz oyunculara bir çok seçenek olacak. WOW çok baydı gidiyim hacknslash uzakdoğu oyunları oyunlarını deniyim muhabbetleri bitecek :)
Mesaj tarihi:
Sam said:
aynı şekilde yapılan bir diğer argüman da "sonra çıkan kazanır çünkü ilk çıkandan tatmin olmayanları kendine çeker", yani gavurun tabiriyle 'it goes both ways'. en nihayetinde anlamsız spekülasyon olmaktan ileriye geçmiyor bunlar.

tabii yıl sonuna varmadan çıkarmaları lazım ki çıkarırlar artık herhalde..

WAR çıkamaz bence :)
Mesaj tarihi:
war-europe.com said:
With the closed beta testing of Warhammer® Online: Age of Reckoning™ marching onwards, we are pleased to announce that we are stepping up the pace; within days the largest beta invitation wave yet seen will be sent out to hungry testers-to-be all over Europe! In other words, keep an eye at your inbox in the near future.

We wish you all good luck, and further wish to extend our gratitude to our current testers for creating such a positive community and we are confident the lucky new testers will feel welcome!

Naturally, we will update you when the invitations are sent out. See you all on the battlefield!
Mesaj tarihi:
Eğer 2009a sarkarsa bütün herkes WotLKda, WAR'a bir şans vermeli diyenler de AoCnin başında olucak.

Bence eğer bu yaz sonu çıkartamazlarsa 2009un ortalarına erteleyip release'den sonra çıkartıcakları ilk yamaları da oyuna entegre edip bugsuz mugsuz bir oyun çıkartmalılar ki şuanda beklemekten daralan oyuncu kitlesini WotLK ve AoCden hevesini aldıktan sonra geri çekebilsinler.
Mesaj tarihi:
Ekmek insanlar dışarıdan ancak bunu görebiliyor ama, cidden son zamanlarda WaR hakkında neredeyse hiç ses seda yok.

Newsletter dışında fazla bir bilgi akışı sağlanmıyor ve enteresan bir şekilde NDA'in dışına kimse çıkmıyor (WotLK Beta'nın daha ilk saatinde bilgiler akmaya başladı, Friends & Family olmasına rağmen)
Mesaj tarihi:
Gangren said:
Ekmek insanlar dışarıdan ancak bunu görebiliyor ama, cidden son zamanlarda WaR hakkında neredeyse hiç ses seda yok.

Newsletter dışında fazla bir bilgi akışı sağlanmıyor ve enteresan bir şekilde NDA'in dışına kimse çıkmıyor (WotLK Beta'nın daha ilk saatinde bilgiler akmaya başladı, Friends & Family olmasına rağmen)

Elma vs Armut GO GO !!(:P)
Mesaj tarihi:
Kevinromeo said:
* Bence WAR çok hızlı ilerledi tanıtımda ve şimdi geri çektiler ve çıkmasına 2-3 ay kala yine abanacaklar...
* AION bu taktiği uygulayacak

Aion su an icin WAR'dan daha beter, kore betadan sizan haberler harici hicbir resmi aciklama yok, newsletter dahi yok...
Mesaj tarihi:
Guru said:
Kevinromeo said:
* Bence WAR çok hızlı ilerledi tanıtımda ve şimdi geri çektiler ve çıkmasına 2-3 ay kala yine abanacaklar...
* AION bu taktiği uygulayacak

Aion su an icin WAR'dan daha beter, kore betadan sizan haberler harici hicbir resmi aciklama yok, newsletter dahi yok...

Bizler icin öyle ama korelilere tanıtıolar :D
Mesaj tarihi:
ama ilginc olan 2008 yazinin basinda kuzey amerika ve avrupa'da da oyun baslayacak, bu kadar kisa bir surede nasil ve nerde tanitim yapacaklar orasida ayri konu.
Mesaj tarihi:
çok büyük bi lineage 2 oyuncu kitlesi vardı NCSOFT'un, o insanların 90% ı oyunu grind based olduğu için bıraktı ki oyunun ondan başka bi eksiği yoktu bencede, AION da o sistemi kırıp, tertemiz yeni bir oyun çıkarırlarsa o kadar reklama ihtiyaç duycaklarını zannetmem, ki NCSOFT öyle büyük bir kesme hitap etmeyi planladığına da inanmıyorum. sonuçta kore ve asya bazlı oyunların kitlesi, pazar payı belli.

ps. bütün yeni WAR beta oyuncularına hayırlı olsun. ayrıca AION un sitesindeki videolar insanın ağzının suyunu fazlasıyla akıtıyor hele ki skiller ve class tanıtımları.
Mesaj tarihi:
ben şu anda AOC oynuyorum ama çok eski bir gamesworkshop maketleri yani (warhammer maketleri oyuncusuyum )
Öncelikle şunu söylemek istiyorum warhammer evreni wowdan çalıntı değildir bunu ancak bizler gibi Avrupadaki fantastik bilgiden ve olaylardan yoksun insanlar benzetmeler yaparak söyler.

Warhammerın kökenleri 70 lere dayanmaktadır ayrıca starcraft w40k çalıntısıdır warcraft ise warhammer çalıntısı ve modifiyelenmiş versiyonudur benim yaşlarımda olanlar warcraft 1 i hatırlarlar.

Şimdi gelelim diğer bir konuya Warhammer online ın çok büyük bir kitlesi var ve bu kitle ne olursa olsun oyunun interface i ve oynanabilirliği iyi olduğu sürece mutlaka oynayacaktır bu kişiler Batı dünyasındaki WARHAMMER gaming kulüplerindeki masaüstü warhammer manyakları.türkiyede pek az kulüp olarak varlığımızı göstersekte yurtdışında epey oyuncu ve pazar var o yüzden warhammerın arkası epey sağlam sonuç itibari ile YAVAŞ OLSUN ama Emin adımlarla SAĞLAM olsun yeter.

Wowa gelince kişisel fikrim.. . Tamamen bütün stratejisini warhammeronline a adamış ve mythic ne karar alırsa ona göre ek kararlar alıyor vve uyguluyor mesela yıkılabilir binalar siege aletleri fln diyorlar ama bunlar sadece ufak bir Bölgede geçerli öte yandan grafiklerimizi geliştirdik diyolar Bakıyorsunuz Northrende havadan hafif kar efekti yapmışlar :D . Wow nerdenmi kazanır artık adamlar bir marka oldu Siyaset meydanından tutun BBC ye konu oldular paralarıda var tepeye sıçrıyorlar aslında iyikide sıçrıyorlar çünkü EA gibi nefret bir firmanın tek iktidar olmasını asla istemem

EK not: Artık Warhammer maketleri ve masaüstü oyunları kitaplari Nezihte ve birçok yerde satılmaya başlanıcak yani türkiyedede Sihir dışında artık pekçok yerde warhammer olacak.Yunanistandan getirtmektense artık kendi distribütörümüz var.
okuduğunuz için teşekkürler :P
Mesaj tarihi:
hmm öyle ise kusura bakmayın =)

Şimdi magic alemini iyi bilenler yusuf ismini bilir zaten .kendisi şu anda Dungeons&dragons wizzardsof coast ve magic kartlarını ve kitaplarını türkiyeye getirten ülkemizdeki distribütörü.Hatırlıyabileceğiniz gibi benim de kadiköyde eskiden bir warhammer gaming kulübüm vardı hernekadar borcagirdiğimden kapatmış olsamda Liselerden gelip bi çay içip 8 saat masaları dolduranlar yaktı beni neyse :S
Eskiden warhammer oynamak için ya sihire gitmeniz gerekirdi yada türkiyede belirli frp malzemeleri satan yerlerde Sihir vasıtası ile getirtilirmiş warhammer maketlerini alabilirdiniz.FAKAT durum değişti artık kendi distribütörümüz olduğu için pek çok yerle anlaşıldı ve Nezihin çok sayıda kitabevindne tutun dnr da bile Warhammer atışları başlıyabilir.Tabiki buralarda sınırlı kalmıyacak İstanbulda oturanlar kadiköyde Oyun mühendisi adlı kafeden bu maketlere ve oyunun zarlarınıa vs leri tüm envantere erşebilecekler.Türkiyede warhammer camiasının bir olduğu karargah kulübü vardır oynamak istersenizde bu arkadaşlar yüz kişiden fazladırlar ve kadiköyde kulüpleri mevcuttur.
Mesaj tarihi:
said:
Wowa gelince kişisel fikrim.. . Tamamen bütün stratejisini warhammeronline a adamış ve mythic ne karar alırsa ona göre ek kararlar alıyor

Yok öyle bişey, wow ilk çıktığından beri var o siege söylentileri.
Blizzard ın warhammer ı çok salladığunu sanmıyorum açıkçası.
10 milyon subs var 9.5 milyona düşer en kötü.
Mesaj tarihi:
Ancalagan said:

EK not: Artık Warhammer maketleri ve masaüstü oyunları kitaplari Nezihte ve birçok yerde satılmaya başlanıcak yani türkiyedede Sihir dışında artık pekçok yerde warhammer olacak.Yunanistandan getirtmektense artık kendi distribütörümüz var.

Bu gerçekten mükemmel bir haber. :)
Mesaj tarihi:
dreagloth said:
Ya arkadaşım bırak bunları, İstanbul un canı cehenneme :P

Ankara ile ilgili bir gelişme ya da hamle bekliyorum diyeyim ben sana..

Olmazmı Ankara dolacak taşacak warhammerla >=))
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
cikmamis oun neyi kaybediyo? zaten biseyi yok. hani para veren musteri kitlesi var, onu kaybediyo desek, yok oyle bisey. oyun bi ciksin, sonra bakariz kayiplarla kazanclara. wow cikmadanda bi ton laf edildi, yok gec kaldi, yok oyle oldu, yok boyle oldu, is yapmaz, zart zurt, 10milyon cekiyo simdi.
Mesaj tarihi:
age of conan oynadım bi 4 saat falan.

ilk girdim ve şöle gelişti olaylar

1ci saat : bu oyun ne wow ne war bırakır
2ci saat : warı kesin ezer geçer
3cü saat : kafakafaya giderler wow sağlam ama ya onun tahtı durur
4cü saat : hmm hömm .

NEDEN ?

ya şuanda wow u kenara koyun kıyaslanıcak bı nebze oyun aoc ama oynadıkça bişiler baydırıyor seni aoc tan bu bug ları sorunları falan değil işte "oynanabilirlik" "kullanıcı dostu arayüz" vs.. (wow un tekel olduğu yegane dallar" işte bu mevzuyu warhammerın yakalayacağını düşünüyorum.Aoc bu açığını yüksek grafiklerinle kapatmaya çalışmış ama paket 10 üzerinden 11 olsada içerik bi yerden sonra baymış (kesinlikle content veya bugları kastetmiyorum oyun daha yeni çıktı bilincindeyim kastettiğim arayüz , oynanabilirlik tarifi yok denemeden anlayamıyor insan) warhammer bunu sağlarsa ki artık çok arzuladığım bir temenni aoc hüsranından sonra (kendi adıma konuşuyorum) piyasayı silip süpürür.

war kayıp falan etmiyor aksine rakipleri kaybediyor
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...