ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Selamlar Bıktım bu networ cehaletinden ama ne yapalım. Şimdi evde bir adet desktop pc var ve ethernet ile Airties wireless modeme bağlı. Ayrıca bir tane laptop var da aynı wireless modem ile wireless olarak internete bağlanıyor. Böyle bir şey yapabilirmişim ama nasıl? Laptop pc' nin disklerini desktop desktop pc'nin disklerini de laptop sanki kendi diskiymiş gibi görsün istiyorum. Yapabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 ag baglanti sihirbazi. (-8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 iki bilgisayarda da başlat > çalıştır > cmd sonra ipconfig ip adres'in karşısında yazan sayıyı bir kenara yazıyorsun. sonra hangi klasörleri paylaştırmak istiyorsan sağ tıklayıp paylaşım ve güvenlik'ten paylaşıma açıyorsun. sonra istemci bilgisayardan bilgisayarım'a giriyorsun. yukarıda araçlar (tools) menüsünden ağ hedesine bağlan diyorsun. sürücü adı farketmez klasör sunucu bilgisayarın ip adresipaylaşılmış klasör misal 192.168.0.2shared Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Belli bir directory değil de direk E: partiitonumu açmak istiyorum bunun için E: nin shortcutunu shared documents klasörüne mi açmam gerekiyor. Öyle ise açıyorum ama bir türlü öbür taraftan onu göremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 hmm ilginçmiş, ama herhalde laptopun mac olması halinde yapılmıyor olsa gerek hı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Yok tamam yanlış görmüşüm hallettim sağolasım Chamber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 emacım laptop'un macse (özellikle de yeni birşeyse, air filan) o çok dandiktir, sen onu bana yolla, ben benimkini ayarlayıp sana yollayayım. yanına da 1 yıl teknik destek? nasıl? şaka bi yana http://www.youtube.com/watch?v=6m89dm567bs&feature=related http://guides.macrumors.com/Networking_Windows_with_Mac_OS_X diye iki şey buldum, bir bakın. olmazsa ses verirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 iyiki yazmışın bayıldım uygulamaya :D ohh artık odalar arası flashdisk taşima derdim ortadan kalktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 mumcum üütüübe şimdilik bakamıyom, evden her iki linke de bakıcam. her halükarda saolasın izocam, nazik teklifin için de teşekkürler ama bunu haketmiyorum, vallahi olmaz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 ghaldszar said: Belli bir directory değil de direk E: partiitonumu açmak istiyorum bunun için E: nin shortcutunu shared documents klasörüne mi açmam gerekiyor. Öyle ise açıyorum ama bir türlü öbür taraftan onu göremiyorum bir de makinanda, bağlanacak olana administraktör hakkı tanırsan, bilgisayar_ismi_ya_da_ipsic$ gibisinden, doğrudan root'a erişebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar