capul Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 ginaly said: össde sakin olan kazanır. QFT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 sabancının neyini kazanamıcan sakin ol biraz, eadan girersin sora mühendislik seçersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Zaten ea okuyorum da 275 yapmam lazım o da yalan işte. Aileme de yük olmak istemiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 2 senem var cok sakinim son güne kadar böyle devam edeceğimi umuyorum kazanıcağımdan eminim ama lisede sorumluluklarımı vermem lazım lan benim ilk of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 ozan sen japonya yolcusu ol artık ne işin var halen buralarda:D sayın topic sahibi sende dert etme kasma bu sene olmazsa seneye girersin rahat ol kazanabilcek bile olsan bu stresle girsen Allah korusun kazanamazsın takma kafana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Prozac başladım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 abi 1 kişi yolluyorlar kolay mı babamın parasıda yok benim :/ baban bi ayak cıksın bana? kol kanat olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 edit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 edit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 okadar milliyetciysen ne işin var japonyada otur oturduğun yerde pisikletci:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 prozac ne bileyim... gereksiz bir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Valla anem doktor geldi verdi, bence de gereksiz ama biraz daha rahat hissediyorum şu anda. Anksiyetem geçti ani öyle söyleyeyim. Ama bi de anksiyete ilacı verdi ondan olmuş bu, prozac direk etkilemezmiş. Öyle dedi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 içme oyle şeyler yahu. doktorun vermesi bile bi sebep olmamalı. bana da vermişti, zombi gibi oluyodum. pf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Öss stresine karşı hipnozla tedavi mi ne vardı. Bence prozac'tan daha etkili olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Psikyatra yada psikoloğa yollamayı da tavsiye etti de yarın teyzeme giderek bi tatil yapma kararı aldım bi günlük. Zaten çok özlemiştim, iyi gelir belki. Şaka gibi ya ev kuşu olan ben eve girmek istemedim bütün gün, ama herkes öss derdinde kimse gelmedi ben de mecburen eve gittim. Yatağa yattım böyle tavanı seyrettim bi saat. Garip. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 benim geçen sene en yüksek puanım 250 küsürdü 255i geçmez össden 250 aldım. belki benim salaklığım ama ben sadece bildiklerimi yapıyordum. bildiğim konulardan da çok az soru kaçırıordum belki o yüzdendir. mesela analitik ve katı cisim sorularına bakmadan geçtim geçen seneki sınavda çünkü bilmiordum. ama sen diorsan ki sorular zor olduğu için yapamıyorum dersane sınavlarında o zmn össde büyük ihtimalle daha yüksek bi puan yaparsın. şöyle de bir şey var benim geçen sene gittiğim dershane çok dandikti. edit: forumda ilk defa bu kdr uzun bir mesaj yazdım çok garipsedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Bir sürü üni var, bir sürü bölüm var. İlla kenetlenmişsiniz bir tavaşanın ardından koşturuyorsunuz. Sonra ühü. Olur tabi. Hayat tek bir bölüm, tek bir okul değil bunu bir anlayınız. Hedeflerini ne kadar daraltırsan doğal oalrak ıskalama ihtimalin de o kadar artacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 internet kafede çalışırsın sende illa okuman gerekmiyo yada berber çırağı falan olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar