nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Sevgili patiler, Sene başında havada karada girerim diyordum. Ama ders çalışmak gibi bir alışkanlığı olmayanların ÖSS'de başarılı olamayacağından haberim yoktu. Bu yaşıma kadar ders çalışmadım ve bir anda başlayınca adapte olamadım tabii. Evde çalıştığım ders toplam 16-20 saat arası birşeydir heralde. Çalışamıyorum. Duvarlar üstüme üstüme geliyor resmen. Aslında çok da sorunum yok, tüm sorun mat2deki formülleri ezberleyemememde. Diğerlerini rahatça yapıyorum. Ama o olmadan da tutmuyo işte puanım. Aileme yük olmak da istemiyorum. Annemin hayaliydi yıllarca Bağdat Caddesinde oturmak. Şimdi buraya taşındık vbe mutlu. ama kazanamazsam beni paralı gönderebilmesi için burayı satması lazım zira yarısını krediyle verdik krediye o kadar para veremeyiz. Babam desek zaten yıllar önce kararını verdi ve rahat, az para kazanarak yaşayacağı bir hayatı tercih etti. Ondan bi umudum yok direk. Ve anneme yük olma düşüncesi kahrediyor beni. Son aya girerken iyice stres sarmaya başladı. Geceleri zaten uyuyamam, artık sabah kadar dönüp duruyorum stresten. Yusufun ecele faydası yok tabii, ama yine de korkuyorum. Geleceğim için endişeleniyorum işte. Ders çalışamıyorum, netlerimi yükseltemiyorum. Sonunda dün dayanamadım ve dershaneden kaçtım. Eve geldim. Annem durumuma çok üzüldü. Anneler gününü de berbat ettim. Ve gelişme de olmadı. Depresyona giriyorum sanırım. Çıktım caddeye arkadaşlarla dolaştım, waffle yed,im, dondurma yedim hatta makarna yedim ama hiçbiri yaramadı. Dersanede hocalarımla konuştum yaramadı. Dostlarımın zaten ayıracak zamanları yok, çalışıyorlar. Onlardan zaman ayırmalarını isteyemem. Buraya da paylaşmanın iyi gelmesi sebebiyle yazıyorum işte. Az önce annem aradı, sana ilaç başlayacağım dedi. Üzülüyo, üzmek istemiyorum. Beni kendi halime bıraksın geçer. Sanırım. Neyse pati halkı.. Konunun cılkını çıkarmamanız dileğiyle, Ege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 bende.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 çalışmazsan kazanamazsın gerçek bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 İlaç iyi, 2 ay boyunca kullanacağın ritalinin sana faydası çok olacaktır. Kazanırsın ayrıca, sümüklü bebeler gibi ühü kazanamıycam dersen kazanamazsın tabi. Kafandaki bilgiden çok stresine hakim olmayı bilmen gerekiyo. Öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Depresyona giriyorum sanırım. Çıktım caddeye arkadaşlarla dolaştım, waffle yed,im, dondurma yedim hatta makarna yedim ama hiçbiri yaramadı. HUAHUAHUAHUAHUAUHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Bari bi sayfa bekleseydiniz be abi. Paylaşanda hata. Neyse.. Hayatımda hiç stres yapmadım ben ya. Annemle babam boşandığında "bana ne lay lay lom" dolaşırdım. Şimdi çok isteksizim. Anlayamıyorum da kendimi. Stresimi kontrol etmem lazım tabi de kolay değil. İlaç işe yara mı emin de değilim. Kullandın mı? edik: EPIC FAIL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 sınav yaklaşınca herkeste aynı his olur. panik yapma. össde sakin olan kazanır. kural budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 makarna serotonin mi salgılatıyor sanki rahatlayacaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Yok ne bileyim ben makarnayı çok severim, yiyince mutlu olurum. Belki mutantımdır salgılatıyodur bende :P Sevdiğim şeyleri yaptım ama etkisi olmadı anlamında o cümle. Anlayana tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 bi kere çalışmazsan kazanamıcaksın. dumur olman için bir sebebin yok. vakit bundan sonra harcasan bir şey kaybetsin ve bir yeri kazanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 ben de kazanamicam. aslında 2. senem olduğu için herhangi bi yer yazıcam kazanıcam ama ona kazanmak diyemicem artık. benimde aksine hiçbir stresim yok. şaka gibi ama öyle. geçen sene de yoktu. fazla rahatım ve bu kadar rahat olmakta berbat bişey. biraz stres yapsam oturur ders çalışırım :P sen de bence kazanamiyacağım düşüncesini sil kafandan son ay sık kendini azcık. kazanamicam diye sınavdan sonra ağla illa ağlicam dersen =) bide ben şu yüksek puanlı bölümleri sildim kafamdan artık. seviceğim mesleği de düşünemiyorum çünkü şartlar bunu gerektiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Olay bilip stres yapmamakta zaten, ikiniz de tamamlayamamışsınız gerekli malzemeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 nileppezdel said: Yok ne bileyim ben makarnayı çok severim, yiyince mutlu olurum. Belki mutantımdır salgılatıyodur bende :P Sevdiğim şeyleri yaptım ama etkisi olmadı anlamında o cümle. Anlayana tabi.. biyoloji ve türkçe çalış mat2 den önce sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 İyi de evde çalışamıyorum işte. Çalışmayı bilmiyorum. Sevdiğimin sistemi ya... Adamı çalışmadan buralara kadar rahatça getir, sonra çalışmadan kazanamayacağı bir sınavla al üniversiteye. Adam adapte olamasın babayı alsın. Pıff... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 ya etrafına bak bir sürü ünv mezunu işsiz var gir bi berbere oto tamircisine en azından mesleğin olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 noxite said: nileppezdel said: Yok ne bileyim ben makarnayı çok severim, yiyince mutlu olurum. Belki mutantımdır salgılatıyodur bende :P Sevdiğim şeyleri yaptım ama etkisi olmadı anlamında o cümle. Anlayana tabi.. biyoloji ve türkçe çalış mat2 den önce sen. Mutant olunca biyolojideki salgı kuralları geçerli olur mu be? Belki benim bezlerim farklı :P Ayrıca türkçe bozukluğu da yok, satır aralarını okuyamayan arkadaşlar var. Ayar peşinde koşanlar. Da uzatmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Gelip topic açana kadar n tane soru çözerdin dsfg. Çalışman için elinde motivasyonun da var, biraz ağır tabi evi satma olayları falan ama yine de bunu motivasyon olarak algılayıp stresine hakim olman lazım. Yoksa o ev baybay ve suç senin. Bununla yaşamayı mı tercih edersin yoksa azıcık götünü kasıp çalışmayı mı, orası senin bileceğin iş. Duvarlar üstüme üstüme geliyo vs. bunlar hep bahane, isteyen çalışır istediği yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 ayarla alakası yok, bilmediği bir konu üzerinden insana ayar verilmez, verilemez. kaldı ki mutantlıktan dolayı demedim biyoloji çalış diye ama türkçe konusunda hala ısrarlıyım, mesela "OKUDUMUĞUZU ANLAMA" vardı ilkokullarda gerçi öss de o paragtafta anlam oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 @xaenin: Ben bunları motivasyona dönüştüremiyorum işte :( Bahane de değil cidden kendi kendime çalışamıyorum. O yüzden butik dershaneye gidiyorum zaten başımda oturup çalıştırıyo hocalar. @noxite: Türkçe'm full zaten en kötü ihtimalle 2 yanlış çıkar o da arada sırada. Yoksa soru kaçırmam. Okuduğunu anlayamadı dediğim de zaten sen değilsin, ayarcı da sen değilsin. Alınma üstüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 nileppezdel said: Bari bi sayfa bekleseydiniz be abi. Paylaşanda hata. Neyse.. Hayatımda hiç stres yapmadım ben ya. Annemle babam boşaldığında "bana ne lay lay lom" dolaşırdım. Şimdi çok isteksizim. Anlayamıyorum da kendimi. Stresimi kontrol etmem lazım tabi de kolay değil. İlaç işe yara mı emin de değilim. Kullandın mı? uzhauhahushuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 ı ıh kıvıramadın, fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 cılkı çıkmış bile adam kazanamayacak diye azar işitiyo ayrıca :P ben de öyleyim gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 pwnbot said: nileppezdel said: Bari bi sayfa bekleseydiniz be abi. Paylaşanda hata. Neyse.. Hayatımda hiç stres yapmadım ben ya. Annemle babam boşaldığında "bana ne lay lay lom" dolaşırdım. Şimdi çok isteksizim. Anlayamıyorum da kendimi. Stresimi kontrol etmem lazım tabi de kolay değil. İlaç işe yara mı emin de değilim. Kullandın mı? uzhauhahushuda Oha epic fail olmuşum lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 benimde en büyük problemim evde çalışamamak. eve geliyorum başımda beklicek biri olmadığı için direk bilgisayarı açıyorum. rehberlik öğretmeni de bunu biliyor. bu yüzden dersanede birsürü ödev verip beni odasına kapatıyor. şu saatte gelicem bitmiş olucak diyor. yapmadığım takdirde dersanede dayım var zaten direk ispiklio =) gerisini tahmin edersiniz az çok.. o yüzden en iyisi oturup dersanede çalışmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 noxite said: ı ıh kıvıramadın, fail. Valla sana demedim o lafı ya. pwnbot'a dedim ben o lafları. Sadece senin mesajının üstüne söylemiş oldum hepsi bu. Ayrıca Türkçe'm de cidden iyidir yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar