asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılacak olan ???? Aday Tespit Sınavı 13 Haziran 2004 tarihinde saat 10:00’da Ortaöğretim Kurumları Öğrenci Seçme Sınavı (OKS) ile birlikte 81 il merkezinde gerçekleştirilecektir. Her iki sınava da başvuru yapan adaylar belirtilen tarihte tek bir sınava girecek ancak sınavın değerlendirme işlemleri ???? Aday Tespit Sınavı için ayrı, OKS için ayrı yapılacaktır. Şimdi bu paragrafı bana açıklasın biri. Bu?????(değişken) sınavı LGS ile yapılcakmış. Ama ikisinede başvuranlar nolcakmış onu anlamadım...[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Lise ve İlköğretim Öğrencileri için BİTEK-O 2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 tam cümleyi yaszsaydın keşke ne o öyle soru işareti felan? boşluk varsa ____ koyabilirdin[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılacak olan ___ Aday Tespit Sınavı 13 Haziran 2004 tarihinde saat 10:00'da Ortaöğretim Kurumları Öğrenci Seçme Sınavı (OKS) ile birlikte 81 il merkezinde gerçekleştirilecektir. Her iki sınava da başvuru yapan adaylar belirtilen tarihte tek bir sınava girecek ancak sınavın değerlendirme işlemleri ____ Aday Tespit Sınavı için ayrı, OKS için ayrı yapılacaktır. Şimdi bu paragrafı bana açıklasın biri. Bu ___ sınavı LGS ile yapılcakmış. Ama ikisinede başvuranlar nolcakmış onu anlamadım...[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Lise ve İlköğretim Öğrencileri için BİTEK-O 2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 valla ben de anlamadım[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Eğer doğru anladıysam bir sınava girceksin ve 2 farklı puan alcaksın.Biri lgs için diğeri de öteki sınav için. Ama sallıyo da olabilirim yani eheuh:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 angelus un anladığı doğru.[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar