Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anlayış Kıtı Ben :(

asinanyavuz

Öne çıkan mesajlar

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılacak olan ???? Aday Tespit Sınavı 13 Haziran 2004 tarihinde saat 10:00’da Ortaöğretim Kurumları Öğrenci Seçme Sınavı (OKS) ile birlikte 81 il merkezinde gerçekleştirilecektir. Her iki sınava da başvuru yapan adaylar belirtilen tarihte tek bir sınava girecek ancak sınavın değerlendirme işlemleri ???? Aday Tespit Sınavı için ayrı, OKS için ayrı yapılacaktır.
Şimdi bu paragrafı bana açıklasın biri. Bu?????(değişken) sınavı LGS ile yapılcakmış. Ama ikisinede başvuranlar nolcakmış onu anlamadım...[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE!
Lise ve İlköğretim Öğrencileri için BİTEK-O 2004
Sosyal ağlarda paylaş

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılacak olan ___ Aday Tespit Sınavı 13 Haziran 2004 tarihinde saat 10:00'da Ortaöğretim Kurumları Öğrenci Seçme Sınavı (OKS) ile birlikte 81 il merkezinde gerçekleştirilecektir. Her iki sınava da başvuru yapan adaylar belirtilen tarihte tek bir sınava girecek ancak sınavın değerlendirme işlemleri ____ Aday Tespit Sınavı için ayrı, OKS için ayrı yapılacaktır.
Şimdi bu paragrafı bana açıklasın biri. Bu ___ sınavı LGS ile yapılcakmış. Ama ikisinede başvuranlar nolcakmış onu anlamadım...[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE!
Lise ve İlköğretim Öğrencileri için BİTEK-O 2004
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer doğru anladıysam bir sınava girceksin ve 2 farklı puan alcaksın.Biri lgs için diğeri de öteki sınav için.
Ama sallıyo da olabilirim yani eheuh:)[signature][hline]Rangermania
Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki:
valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben

Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki:
evet 3 te toplaşalım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...