SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 nişanlısın da be o kadar neden bana bakıyorsun kızım ya hayır insan yüzüğünü göstermek istercesine birşeyler yapar. onu da yapmıyor. kıl oluyorum şöyle kızlara ya. erkekler de milli takıma girme veya yattığı kız sayısını şöyleme ve bu sayıyla birbiriyle yarışması gibi nin kızlara göre versiyonu olan bana bakıyorlar ben daha güzelim der gibi halleri yok mu deli ediyor. lütfen nişanlıysanız bunu belli edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 sabitlensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 eed belli etsinler az da olsa. olmaz ki böyle!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 epic konu geldi hanıııım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 kendi nişanlın olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Daha neler ya, her bakan şey mi yani.. sdfsdjkhgs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 buna facebook aleminde "in an open relationship" derler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Baluu said: Daha neler ya, her bakan şey mi yani.. sdfsdjkhgs. o zaman buna bakma demiyeyim. yeşil ışık mega farlarını gözüme sokma diyeyim o zaman ya kız bana baktı güldü ahanda beni seviyor diyen abazalardan değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 doğrudur abi.nişanlı da olabilir .binlerce dansöz var sonuçta. de bu kadar içerleme yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 alnina yazsin hatta demi? ayrica bi de bi konu var belirtmek isterim: misal bi adam bi hatuncegizi kesiyor, hatun bunu farkediyor. hatun da adama bakmaya basliyor ama kacamak gibi sanki. simdi konu tam bu noktada ikiye ayriliyor: 1 - adamin tarafi: oof hatun da beni kesiyo ya, bak farketti beni o da bana bakiyo, yuh be harbi kesisiyoruz ehuehu. kesin tavladim (A) 2 - hatunun tarafi: su adam da bana mi bakiyor? alla alla yok canim. *baska tarafa bakar* *yenden donup adama bakar* hala bakiyo yahu *kafasini cevirir yenden bakar sonra* oha hala bakiyo peh. nişanliyim ben hemşerim, sen helva ye. yani demek istiyorum ki aslinda kiz erkek farketmez, bi goz hapsine alindiginizi hissederseniz donup bakarsiniz arada elinizde olmaz, acaba hala bakiyor mu diye. ama karsi taraf bunu HEP yanlis anlar, orasi da hikayenin kötü kismi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 zaten hep te erkek tarafı yanlış yapar kız hiç bi yere bakmaz kendi erkek arkadaşından başkasına bakmaz tü kaka dır cünkü. etrafta hep aç kurtlar vardır onlardır aslında bu kötülükleri yapan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Letsgetthesunshine said: zaten hep te erkek tarafı yanlış yapar kız hiç bi yere bakmaz kendi erkek arkadaşından başkasına bakmaz tü kaka dır cünkü. etrafta hep aç kurtlar vardır onlardır aslında bu kötülükleri yapan.. öyle adamlar varki cinsinden tiksinirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 söyle bir durum var soyar gibi bakmak ile sadece güzel olduğu için bakıp işine devam etmek arasında dağlar kadar fark var ama cogu genellemeler gibi bir erkek bir kıza baktıgında ahanda abazantus humunculus gibisinden etiket oldugu için sinir oluyorum ben , sonuçta göz bu nizam olan birşeye illaki bakacaktır. öteki turlu Illiadan gibi kor kahraman dolasmamız lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 dory said: alnina yazsin hatta demi? ayrica bi de bi konu var belirtmek isterim: misal bi adam bi hatuncegizi kesiyor, hatun bunu farkediyor. hatun da adama bakmaya basliyor ama kacamak gibi sanki. simdi konu tam bu noktada ikiye ayriliyor: 1 - adamin tarafi: oof hatun da beni kesiyo ya, bak farketti beni o da bana bakiyo, yuh be harbi kesisiyoruz ehuehu. kesin tavladim (A) 2 - hatunun tarafi: su adam da bana mi bakiyor? alla alla yok canim. *baska tarafa bakar* *yenden donup adama bakar* hala bakiyo yahu *kafasini cevirir yenden bakar sonra* oha hala bakiyo peh. nişanliyim ben hemşerim, sen helva ye. zaten erkek suçludur. öküz gibi baktım kız da bana öküz gibi neden bakıyor diye kontrol etti ve ben onu yeşil ışık yakıyor zannettim. hem kızın nişanlı olduğunu hiç farketmedim ve birine sorduğumda öğrendim. muhtemelen yüzük te yoktu. ortam karanlıktı biraz ama olsa görürdüm büyük bir ihtimal. 2 gündür böyle bu. ben hep kızı kesiyorum diye brşey de yok kız da bana bakıyordu bunu bakmadan da farkedebiliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 ben cumlemin sonunda demisim ki "kiz erkek farkmaz" siz hala beni erkek düşmanı ilan etmissiniz. arkadasim, yanlis anlasilma ihtimalin de var diyorum ben, kizi da tanimiyorum, bana ne yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 birini öldürüp özür dileim hataydı der gibi yazmışsın yazıyı. bana göre öyle olsa tamam derim de bu farklıydı bu ben ce egolarıyla alakalı kızın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 belki çok eşlilikten yana bir bayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 tiksindiğim hem cinslerimin olmasından mutluluk duymuyorum asla lakin kendimin ve tanıdığım birçok kişinin de aynı şekilde rahatsızlık duyduğunu bildiğim on bin tonlarca kızın veya kadınların bakışlarından nefret etmiyorum değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 dory said: alnina yazsin hatta demi? ayrica bi de bi konu var belirtmek isterim: misal bi adam bi hatuncegizi kesiyor, hatun bunu farkediyor. hatun da adama bakmaya basliyor ama kacamak gibi sanki. simdi konu tam bu noktada ikiye ayriliyor: 1 - adamin tarafi: oof hatun da beni kesiyo ya, bak farketti beni o da bana bakiyo, yuh be harbi kesisiyoruz ehuehu. kesin tavladim (A) 2 - hatunun tarafi: su adam da bana mi bakiyor? alla alla yok canim. *baska tarafa bakar* *yenden donup adama bakar* hala bakiyo yahu *kafasini cevirir yenden bakar sonra* oha hala bakiyo peh. nişanliyim ben hemşerim, sen helva ye. yani demek istiyorum ki aslinda kiz erkek farketmez, bi goz hapsine alindiginizi hissederseniz donup bakarsiniz arada elinizde olmaz, acaba hala bakiyor mu diye. ama karsi taraf bunu HEP yanlis anlar, orasi da hikayenin kötü kismi. Uzmesene cocugu. Evet haklisin de. O da senden hoslandi de. Deger mi kirmaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Erkek dusmani misin kizim. Yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Bir topic vardı hani,konusu erkeklerin bayanların davranışlarından bayanların kendilerince normal gördükleri hareketlerden daha farklı şeyler anlamasıydı.Bence o durum işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Benim cozemedim her ulkede bu tip seyler normal ve olagan olabilirken Turkiyede bir kizin gulumsemesi yan masadan baya olay abartilabiliyor belkide seninle konusmak istemis olabilir veyahut arkadas olmak ama illaki kotu veyahut hemen ask mesk meselesine neden kafa yoruyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 İşte bu yüzden Son Savaşçısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 bilmiyorum toplumun bana enjekte etiği değerlere göre düşünüyorum. şimdi toplumda bekar bir adam nişanlı bir kızla tutup yemek yese buna ne derler. herkes kendince yorum yapsın. ben bunu doğal karşılama diye hiç göremiyorum. aklıma kan olmasa da bi olumsuzluklar geliyor ve bana göre çok saçma nişanlı bir kızla yemek yemek falan ki evli 55 yaşındaki anne annem yaşındaki kadınları benden kıskandıkları ortamlarda yaşıyorum ben normal bir durum yoktu olsa buraya yazmazdım. kız acayip derece de bakıyordu ki ona bakmadan bunun farkına vardım ve birine öküz gibi bakanlardan değilim. kız ilk defa görünce benimle arkadaş olmak istemiş te olabilir ama ben bunu bakışlar da hiç sezemedim. ben anlatamıyorum sanırım kız bal gibi bakıyordu bana ve muhtemelen yüzüğü yoktu. bakın buradan da kıza fazla bakmadığım çıkıyor. belkide hoşlanmış olabilir ama nişanlı olması işi mahvediyor. direk aklım yasak ilişki falan gibi senaryolara gidiyor. çünkü doğu gibi ağırda olmasa ben böyle gördüm. asıl bir de şöyle durum var nişanlı birisi başka birine bakıp ta sevemez mi? o da var çok karışık durum ve bundan sonra bi kıza dönüp bakarsam bu da 2 olsun. buraya yazarsam da bu da 3 olsun. suratıma abaza demediğiniz kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Kendi adima size bir yakistirmada bulunmadigimi soylemek isterim sadece erkekler ve kadinlar daimi bir ureme icin bir iliski icinde olmadiklarini bunun disinda birseyler paylasmak veyahut en kisa ornek konusmak icinde yakinlasabilirler.. Bunu hatirlatmak istedim sadece.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar