Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bugün baktığım kız nişanlıymış

SON_SAVASCI

Öne çıkan mesajlar

nişanlısın da be o kadar neden bana bakıyorsun kızım ya

hayır insan yüzüğünü göstermek istercesine birşeyler yapar. onu da yapmıyor.

kıl oluyorum şöyle kızlara ya. erkekler de milli takıma girme veya yattığı kız sayısını şöyleme ve bu sayıyla birbiriyle yarışması gibi nin kızlara göre versiyonu olan bana bakıyorlar ben daha güzelim der gibi halleri yok mu deli ediyor.

lütfen nişanlıysanız bunu belli edin.
Sosyal ağlarda paylaş

alnina yazsin hatta demi?
ayrica bi de bi konu var belirtmek isterim:
misal bi adam bi hatuncegizi kesiyor, hatun bunu farkediyor.
hatun da adama bakmaya basliyor ama kacamak gibi sanki.
simdi konu tam bu noktada ikiye ayriliyor:
1 - adamin tarafi:
oof hatun da beni kesiyo ya, bak farketti beni o da bana bakiyo, yuh be harbi kesisiyoruz ehuehu. kesin tavladim (A)

2 - hatunun tarafi:

su adam da bana mi bakiyor?
alla alla yok canim.
*baska tarafa bakar*
*yenden donup adama bakar*
hala bakiyo yahu
*kafasini cevirir yenden bakar sonra*
oha hala bakiyo peh. nişanliyim ben hemşerim, sen helva ye.

yani demek istiyorum ki aslinda
kiz erkek farketmez, bi goz hapsine alindiginizi hissederseniz donup bakarsiniz arada elinizde olmaz, acaba hala bakiyor mu diye.
ama karsi taraf bunu HEP yanlis anlar, orasi da hikayenin kötü kismi.
Sosyal ağlarda paylaş

söyle bir durum var soyar gibi bakmak ile sadece güzel olduğu için bakıp işine devam etmek arasında dağlar kadar fark var ama cogu genellemeler gibi bir erkek bir kıza baktıgında ahanda abazantus humunculus gibisinden etiket oldugu için sinir oluyorum ben , sonuçta göz bu nizam olan birşeye illaki bakacaktır. öteki turlu Illiadan gibi kor kahraman dolasmamız lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

dory said:
1 - adamin tarafi:
oof hatun da beni kesiyo ya, bak farketti beni o da bana bakiyo, yuh be harbi kesisiyoruz ehuehu. kesin tavladim (A)

2 - hatunun tarafi:

alla alla yok canim.
*baska tarafa bakar*
hala bakiyo yahu

zaten erkek suçludur. öküz gibi baktım kız da bana öküz gibi neden bakıyor diye kontrol etti ve ben onu yeşil ışık yakıyor zannettim.
hem kızın nişanlı olduğunu hiç farketmedim ve birine sorduğumda öğrendim. muhtemelen yüzük te yoktu. ortam karanlıktı biraz ama olsa görürdüm büyük bir ihtimal. 2 gündür böyle bu. ben hep kızı kesiyorum diye brşey de yok kız da bana bakıyordu bunu bakmadan da farkedebiliyordum.
Sosyal ağlarda paylaş

dory said:
1 - adamin tarafi:

2 - hatunun tarafi:

alla alla yok canim.
*baska tarafa bakar*
hala bakiyo yahu

yani demek istiyorum ki aslinda
kiz erkek farketmez, bi goz hapsine alindiginizi hissederseniz donup bakarsiniz arada elinizde olmaz, acaba hala bakiyor mu diye.
ama karsi taraf bunu HEP yanlis anlar, orasi da hikayenin kötü kismi.

Uzmesene cocugu. Evet haklisin de. O da senden hoslandi de. Deger mi kirmaya?
Sosyal ağlarda paylaş

bilmiyorum toplumun bana enjekte etiği değerlere göre düşünüyorum.

şimdi toplumda bekar bir adam nişanlı bir kızla tutup yemek yese buna ne derler. herkes kendince yorum yapsın. ben bunu doğal karşılama diye hiç göremiyorum. aklıma kan olmasa da bi olumsuzluklar geliyor ve bana göre çok saçma nişanlı bir kızla yemek yemek falan ki evli 55 yaşındaki anne annem yaşındaki kadınları benden kıskandıkları ortamlarda yaşıyorum ben

normal bir durum yoktu olsa buraya yazmazdım. kız acayip derece de bakıyordu ki ona bakmadan bunun farkına vardım ve birine öküz gibi bakanlardan değilim. kız ilk defa görünce benimle arkadaş olmak istemiş te olabilir ama ben bunu bakışlar da hiç sezemedim.

ben anlatamıyorum sanırım kız bal gibi bakıyordu bana ve muhtemelen yüzüğü yoktu. bakın buradan da kıza fazla bakmadığım çıkıyor. belkide hoşlanmış olabilir ama nişanlı olması işi mahvediyor. direk aklım yasak ilişki falan gibi senaryolara gidiyor. çünkü doğu gibi ağırda olmasa ben böyle gördüm.

asıl bir de şöyle durum var nişanlı birisi başka birine bakıp ta sevemez mi? o da var çok karışık durum ve bundan sonra bi kıza dönüp bakarsam bu da 2 olsun. buraya yazarsam da bu da 3 olsun. suratıma abaza demediğiniz kalmış
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...