Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 heh yukarıda dediklerim dışında herşey tamam zaten,kontroller vs. Belirli bir aralıkta verilmiyor ya ehliyet,herhangi bir gün gider alırım? Alamaz mıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 ee kalmış mısın? aramadın mı kursu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 adamınbiri said: stop ettirdiysen kaldın. yok öyle bişi. ben 2 defa stop ettirmiştim. biri oturdum ve stop ettirdim bi de okulun bahçesine girerken stop ettirdim. bişi olmadı geçtim. sen de geçersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 yok kursa gittim kapalıydı,yarın okuldan sonra yine giderim öğrenirim yol üstü nasılsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 o sürüş esnasında yada kalkışlarda stop etmesi pek sorun değil kalma yada geçme tamamen hocanın insiyatifine kalmış bişeydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 hiç alma herişte bi hayır vardır sonra ehliyetimı aldım hani araba diye yapışırsın babaya sonra oda alır eskaza sonra sende okula arabayla gidiyim len arasıra diycen dizelde bile 50 ye gitcen gircek bi tarafına hele senin ev at gibi uzak para kalmıycak cebinde falan alma hiç en iyisi walla bak bide daha az sadasdas kullan lan artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 geçmişim uheuhea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Saeros said: oha ben bile kalmadım ehueh. ama 6 aydır filan gidip ehliyetimi almam gerekiyor hala :p ahah bende salladım alma işini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 DarKRideR said: geçmişim uheuhea VAYAK. hani kalıyodun lan. neyse beraber gezeriz artık sen sürersin arabayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar