porsuk Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 BonePART said: iyide ilgiyi kesmek felan kiz tavlamak icin laizm olan bisi yane iliskide niye ilgiyi kesiyosun seviyosaniz birbirinizi abi artık günümüzde bana ferrari al berkcan tarzındaki şımartılmış zorlama aşklar kabul edilemez yani nereye kadar abi hep sen ilgilen hep sen şımart ha yok ama peşinden koşucaksın sana yüz vermese bile ama elde ettiğin zaman zaten kendini otamatikmen kanıtlıyosun bu sefer sen istesende istemesende o sana ilgi gösteriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Azmodai said: Bu durumu Ankarayla baglanaynlara kafam girsin, Ankaradayim, Sevgilim Ankarali ve 8 ayligina Istanbulda yasiyor olsa da Ankarada gayet ask yasanir. Sans meselesi bunlar, aradigin zaman bulamazsin. Eski sevgilimden ayrildiktan sonra (ki Bonepart olmak uzere bir cok kisi burada tanimistir kendisini dolayli olarak :P) 3 sene sonra kafama gore birini buldum. Ben de ilk 2 seneden sonra iyice yalnizliga kapilik diyordum "beni niye kimse sevmiyor, benim niye olmuyor" diye sonra pes ettim aramayi biraktim, her allahin haftasonu barlara gidip "belki biriyle tanisiriz" fantezisinden vazgectim... ve iste o an, vazgectikten sonra ufukta o malum kisi belirdi... hatta Denizcim sen de kendisini gordun (Locus Solustaki gece gelmisti) o yuzden aramayi birak, sen kafana gore takil birisi cikar illa ki. Olmadi Bonepart senin icin Ankaraya tasinir :P azmo kanka kendi sorunu cevaplamissin HATUN ISTANBULDA ANKARADA DEIL yormayalim eski hatunla yasadigin memur iliskisinin nedenide ankaraydi istanbula geldin bi anda iliskin sallantiya uradi konusturma beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Eskiden nereliydin? İstanbul, İzmir gibi denizli ve canlı memleketlerden İç Anadolu'nun memur şehirlerine taşınanlarda geçici problemler yaşanabiliyor. Bi arkadaş vardı bu sene HU ya girdi, ne zaman arasa "abi ne biçim şehir bura deniz bile yok dönüyorum ben" diyordu. Eskiden nereliydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 O değil de neden kişiselde açılan tüm konuları geyik sarıyor? İnsanlar içlerini döküyolar burada geyik başlıyo bi anda :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 porsuk said: BonePART said: iyide ilgiyi kesmek felan kiz tavlamak icin laizm olan bisi yane iliskide niye ilgiyi kesiyosun seviyosaniz birbirinizi abi artık günümüzde bana ferrari al berkcan tarzındaki şımartılmış zorlama aşklar kabul edilemez yani nereye kadar abi hep sen ilgilen hep sen şımart ha yok ama peşinden koşucaksın sana yüz vermese bile ama elde ettiğin zaman zaten kendini otamatikmen kanıtlıyosun bu sefer sen istesende istemesende o sana ilgi gösteriyor yas ilerledikce iki taraftada kosucak kacicak kovalicak heves kalmiyo sarilcak uyucak bi iliski oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 nileppezdel said: O değil de neden kişiselde açılan tüm konuları geyik sarıyor? İnsanlar içlerini döküyolar burada geyik başlıyo bi anda :S geyik cok da kotu bişey değildir de bazen dozu tutturamiyoruz ozman fena oluyor, yoksa paso ciddiyet paso ciddiyet. ben bile bazen daraliyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Bence de. Eskiden böyle değildi ama ya, eski derken geçen sene. Şu tanışma sorunsalı konumda mesela ben de azıcık geyik yapmıştım ama amacına hizmet etmişti konu, böyle saçmalamamıştı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 bu konuyu bu topicde tartismayalim ama madem konusasiniz var, buyrun yeni bir tane acip tartisalim yoksa yaptigimiz sey farkli bi yoldan yine topici batirmak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 eskiden buralar hep yeşillikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 ulan ben hep guzelım kızları mallıgımdan kacırıyorum.milflere kalıyorum sonra. pişmanım , üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 kerim milf anılarını anlatsana =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 vallahi onurcum su an dengesiz bir milfle karşı karşıyayım. kadın bir türlü eve gelmiyor. öyle oturup boş boş konuşuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 AHAHAHA efsane bi topic lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 ayrıca aşk dediğin şey her yerde karşına çıkar. bu mantıkla paristekiler aşık oluyosa biz noluyoruz krokunc adam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 6 sayfayı okumadım, direkt ilk mesaja yorum yapmam gerekirse, zannedersem tek eksiğin harfler. "Bnm ne ksğm var ya, hrks svşy bn de zdm ya" şeklindeki tarzınla derdini anlatamıyorsun sanırım, karşındaki insan da seni anlayamayınca kalıyosun böyle sap gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 ahah emre, lulz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 hatun var dedıler geldım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 hay yarabbim bnm bütün topiclerimin bn fotolarımn sonu bööle mi bitmk zorunda ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 nasip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Blmyrm ki ble mi btmk zrnd? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 kısmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 ciddi durabilmen gerekebilir hayata karşı biraz daha.yani ciddiyet derken , biraz daha oturaklı her şeyinle. fikirlerine kadar. erkeklerin genelleme yapmak doğru olmasa da daha çok aklına yatıyor böyleleri bana göre . gerçi kızlar için de öyle.kendimden biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Aşk ararsan bulamazsın.hadi aşık olalım diyince 2 kişi kuşlar kelebekler agaçlar moduna giremio :) devir gönül eğlendirme devri.büyük şehirlerde saf aşkı bulmak için Allah'a yeterince dua edersen belki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 İlişkilerden daha önemli şeylerde var. Onlara konsantre olmak lazım ara sıra. Sonra kafana tuğla gibi düşüyor birisi, ne olduğunu bile anlamıyorsun valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar