di Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Selamlar, Merak ettigim fakat henuz izleme firsatini bulamadigim, gercek olaylara dayanan bu animasyon 14 Mayis gunu 22:15'de cnbc-e'de yayinlanacak. Benim durumumda olanlar televizyondan izleme sansina sahip olacaklar bu sayede. Bu animasyon ile ilgili konu bolum icinde Persepolis basligi altinda acilmisti sanirim. Merak ettikleriniz ve/veya soylemek istedikleriniz icin o konudan devam edebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Persepolis'in konusunda bundan bahsetmiştik fakat herkesin tekrardan,bu şekilde görmesini istiyorum. Gerçekten izlenmesi gereken başyapıtlardan biridir benim gözümde,mutlaka izleyin. Tamamı gerçek bir hayat hikayesine dayanıyor,kadının kitabından uyarlama zaten filmde :) İzleyin ulen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 kitabıda çok hoş d&r da var, alın bence kız gelince eve hava atarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 he almayı düşünüyorum kitabını,gerçi şuan Scanner Darkly ve No Country For Old-Man kitaplarını okumakla meşgulum(ikisini birlikte değil tabii ki de,Scanner Darkly öncelikli :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Pek kitaptan uyarlama sayılmaz aslında Yonetmen zaten yazarın kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar