maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Alın size süper bir site http://feats.goonheim.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 başkası koymuştu daha önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 benimki şöyle olacak :Demonologist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delacrimosa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 maxrep said: Alın size süper bir site http://feats.goonheim.com/ herkes aynı dizilimde olmaz işte süpermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dacop Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 sendemi eser! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 belki yardımcı olabilirim bu da diğeri için düşündüğüm talentConqueror Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 dark templarda yaparmısın aydınlatıcı olsun :P ben kararsız kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 o karakteri incelemedim valla bilemicem ama akşama bakarım bi featlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Shewky sus lan Conquerer ben oluyorum kimse olmasın başka sadfas.. Aha bu da az önce yaptığım , hoşuma gitti gene talentlarla uşraşmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delacrimosa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Dacop said: sendemi eser! ahah sen kimsin :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 fierce opening için lacerate ye 5 puan harcamak gereksiz olmuş gibi geldi:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Bende demonologist açacağım sanırım yanlız en alt soldaki pet skilleri hoşuma gitmedi, zaten petler fazla ezik onları bufflasam ne olacak ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 lvl 23 adama 11 vuran petten adam olmaz buffu işe yarıyo zaman zaman ama onun yerine daha güçlü bi fireball atarım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 dark templar için healer ve defensive stance tabanlı şöyle bir şey yaptım. dark templar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 en güçlü skiller üstünde yoğunlaşmamışsın ama dark tempalar şöyle bişey düşünürdüm ben çünkü üst seviye özellikleri gerçekten büyük bi avantaj sağlıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 bu link benim builde benziyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 dur yanlış oldu düzelticem:D edit: düzelttim Edit2: darksun haklı Lightning Demonologist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Bazı skiller cidden çok kötü petin dmg verdiği yokki splash dmg veren talent versem ne olacak, çok saçma, seçimi kolaylaştırıyor en azından =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 benim koyduğumdan sadece pet için olanları çıkarıp bi düzenler misin sen de bi fikir olsun en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 http://feats.goonheim.com/barbarian#t0t1a5b5c5d3e3f5h3i3j5k1l1o3p5q5u2t2a5b5d1f1g5j3p3s1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 shewky, güzel mantıklı bir diziliş olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Birde lightning gidersen neredeyse bütün talentları alabiliyorsun, fire dan az talentı var toplamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Fire wins The Internet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 off bu ne ya cok kafam karişti daha dorusu karasiz kaldim. şimdi necromancer için talent bgelirleyen var mı hiç yaw? demonologist de pet pek yaramiyo dediniz ama necroda ya ice ve lich tarafına(nightfall) yönelcez ya da tamamen reanimation. ice gidersem pet olayı bitmiş gibi oluyor normal bi ice mage gibi olucaz sanırım. ama bilemiyorum hangisi daha basarili olur necro için:( neyse oyunda deneyip görmek lazım. olayı petlerle mi bitiricez yoksa birnevi nuker mı olucaz pfft. ancak talent tree de pet ceşitlerine bakarsak dread arcmage-archmagus-deatless acolytes-life leecher gibi dehset petler var:P neyse zamanla hangisinin daha verimli oldugu cıkar ortaya degiştirmek kolay nasıl olsa:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delacrimosa Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 sardius said: off bu ne ya cok kafam karişti daha dorusu karasiz kaldim. şimdi necromancer için talent bgelirleyen var mı hiç yaw? demonologist de pet pek yaramiyo dediniz ama necroda ya ice ve lich tarafına(nightfall) yönelcez ya da tamamen reanimation. ice gidersem pet olayı bitmiş gibi oluyor normal bi ice mage gibi olucaz sanırım. ama bilemiyorum hangisi daha basarili olur necro için:( neyse oyunda deneyip görmek lazım. olayı petlerle mi bitiricez yoksa birnevi nuker mı olucaz pfft. ancak talent tree de pet ceşitlerine bakarsak dread arcmage-archmagus-deatless acolytes-life leecher gibi dehset petler var:P neyse zamanla hangisinin daha verimli oldugu cıkar ortaya degiştirmek kolay nasıl olsa:) aman hocam yaramıyor diyenlere ne bakıyosun sanki 80 e kadar oynadılar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar