Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Allah Belanızı Versin


Bleda

Öne çıkan mesajlar

Allah bir maç aldılar şampiyon aldılar diye, kornayla milletin kafasını ....., silah ateşleyip yaşlıları korkutan, çatapat yakıp bahçeme atan bütün öküzlerin belasını versin.

Galatasarayın hakkıyla aldıgı kupayıda münasip bir taraflarına yerleştiriversin.


AMİN



(kusruma bakmayında gece gece dellendim)

Hani Taksimin ortasında yasıor olsam tamamda, çanakkale gibi küçük şehrin, küçük bir ilçesinin ilçe merkezinden uzak tarafına giden çevre yolundaki bu curcuna nedir ya.

Hay sizin gibi taraftarın eglence ve kutlama zevkine tüküreyim.

Çevre yolunda bir tarafına egzoz takmıslar gibi düdük ettirip kime neyi duyuruyorsun.



ps: Silkroadda para veripte globaldan konusma aletiylede abuk sabuk yarım yamalak ingilizce mesajlar atıp bizi rezil edenlerde haydarın başını bulsurlar inşallah.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hmmm şu yazı stili ile garbage'a mı yollasam.. :S


ancak bu kadar sinirlenmeye de gerek yok yaw.. senede bi iki ker eolan eğlenceli durumlar bunlar. çıkın katılın sizde, karışın aralarına.. ben fenerbahçeliyim, caddeye yakın oturuyorum. geçen kutlamalarda caddeye beşiktalı arkadaşlar da indiler eğlenmeye..

kasmayın tadını çıkartın
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dasaa, hani bir derece anlarımda, evin önüne aksamın on küsürü parketmişler, 2-3 farklı bangır bangır sarkı yetmiormus gibi, kornalar. sahilde kavga edenler, havaya ateş edenler, bahçedeki köpek havlıor die hayvana tas atanlar.

Evde tüfek var fişek yok, olsa cidden cıkar birilerin ivururum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Millet davar sanki o silahtan çıkan kurşunun çıkardığı ses daha da gaz veriyor kardeşim iç biranı katıl millete bi laylay lay fln diye takılın kurşun sıkmak nedir ya benim bi arkadaşım var maltepe de oturuyor burası normandiya gibi oldu diyor adam :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Korna ne için kullanılır,sadece uyarı için,

Bu tamamen hayvanlıktır,yıllardır bu konuda açan her konuya da aynı şeyleri yazıyorum.

Hastası var,bebeği var,rahatsız olanı var.Kendileri evde otururken sinir krizlerine girerler,sokağa çıktıklarında milletin beynine ederler.

Bu kutlama falan değil,hayvanlıktır,insanlık dışı salakça bir olaydır,daha da ileriye gidiyorum bunu yapanlar bencil gerizekalılardır.

GS'ye falanda dökmüyorum,bunu yapan herkese bu laflar.BJK şampiyon olduğunda da aynı şekilde küfretmiştim,başkası da,


Gerçi burası şimdiye kadar karşılaştıklarımdan daha kötü durumda,Körfezliler yoldan GS'lileri çevirip dövüyor,korna çalan arabaları taşlıyor falan,önemli noktaların hepsine Çevik Kuvvet yerleştirmişler.GS bayrağı yakan Körfezliler mi dersin,çevirip laf atanlar mı dersin vs.vs. Asıl hayvanlık bu gerçi ...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...