Bleda Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Allah bir maç aldılar şampiyon aldılar diye, kornayla milletin kafasını ....., silah ateşleyip yaşlıları korkutan, çatapat yakıp bahçeme atan bütün öküzlerin belasını versin. Galatasarayın hakkıyla aldıgı kupayıda münasip bir taraflarına yerleştiriversin. AMİN (kusruma bakmayında gece gece dellendim) Hani Taksimin ortasında yasıor olsam tamamda, çanakkale gibi küçük şehrin, küçük bir ilçesinin ilçe merkezinden uzak tarafına giden çevre yolundaki bu curcuna nedir ya. Hay sizin gibi taraftarın eglence ve kutlama zevkine tüküreyim. Çevre yolunda bir tarafına egzoz takmıslar gibi düdük ettirip kime neyi duyuruyorsun. ps: Silkroadda para veripte globaldan konusma aletiylede abuk sabuk yarım yamalak ingilizce mesajlar atıp bizi rezil edenlerde haydarın başını bulsurlar inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 hmmm şu yazı stili ile garbage'a mı yollasam.. :S ancak bu kadar sinirlenmeye de gerek yok yaw.. senede bi iki ker eolan eğlenceli durumlar bunlar. çıkın katılın sizde, karışın aralarına.. ben fenerbahçeliyim, caddeye yakın oturuyorum. geçen kutlamalarda caddeye beşiktalı arkadaşlar da indiler eğlenmeye.. kasmayın tadını çıkartın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 antalya da öyle. korna ve silah sesleri gerçekten sinir bozucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 amin. birde onu tüm derbilerde yapanlar var ki onlara bir sezonda alınan tüm kupalar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 bir maç aldılar diye olayı fanatik konuma getirmeyelim ama maç sonrası kafa şişiricileri ben de hiç şeyetmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 şu an stada iki sokak mesafedeyim, çok coşkun çok güzel kutlamalar hayvansı. galatasaray<3 edit: fazla hayvansı. demin cam titredi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Dasaa, hani bir derece anlarımda, evin önüne aksamın on küsürü parketmişler, 2-3 farklı bangır bangır sarkı yetmiormus gibi, kornalar. sahilde kavga edenler, havaya ateş edenler, bahçedeki köpek havlıor die hayvana tas atanlar. Evde tüfek var fişek yok, olsa cidden cıkar birilerin ivururum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Millet davar sanki o silahtan çıkan kurşunun çıkardığı ses daha da gaz veriyor kardeşim iç biranı katıl millete bi laylay lay fln diye takılın kurşun sıkmak nedir ya benim bi arkadaşım var maltepe de oturuyor burası normandiya gibi oldu diyor adam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 normandiya!! azuahaha silah olayı kötü yaw.. korna morna dert değil de silah kötü.. :( camdan uzak durun siz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 ben sıktım 5 tanesinin kafasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Korna ne için kullanılır,sadece uyarı için, Bu tamamen hayvanlıktır,yıllardır bu konuda açan her konuya da aynı şeyleri yazıyorum. Hastası var,bebeği var,rahatsız olanı var.Kendileri evde otururken sinir krizlerine girerler,sokağa çıktıklarında milletin beynine ederler. Bu kutlama falan değil,hayvanlıktır,insanlık dışı salakça bir olaydır,daha da ileriye gidiyorum bunu yapanlar bencil gerizekalılardır. GS'ye falanda dökmüyorum,bunu yapan herkese bu laflar.BJK şampiyon olduğunda da aynı şekilde küfretmiştim,başkası da, Gerçi burası şimdiye kadar karşılaştıklarımdan daha kötü durumda,Körfezliler yoldan GS'lileri çevirip dövüyor,korna çalan arabaları taşlıyor falan,önemli noktaların hepsine Çevik Kuvvet yerleştirmişler.GS bayrağı yakan Körfezliler mi dersin,çevirip laf atanlar mı dersin vs.vs. Asıl hayvanlık bu gerçi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Ve bana geçmiş olsun. Evde anneler günü adına hem babannem hem anneannem vardı, sonunda silah seslerine kalktılar, artık 2-3 saat onları sakinleştiririm. İnsallah bu davarlar havaya ates acıyım derken birbirlerini vururlar ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 yeter ama artık yaa.. hala da sürmez ki. tamam çalarsın 2 korna biter gider. ne bu ya! valla çok sinirlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 ben hergün 5 kere yaşıyorum aynı hissi dfgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 sen gene iyisin kuru sıkı tabancayı evin içinde atan öküzlere ne demeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 memleket 3F ile yönetildiği sürece olur böyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 3f? female foucault ve fincan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 ferruh filiz foptik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 fakikat fuçucu folluk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 fu flux filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 3f portekizceydi pardon futbol din lüzumsuz televizyon programları mesela en güncel örneği varmısın yokmusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 3f ne bilmiyomusunuz abi? futbol fado fiesta.portekizde mi ispanyada mı bi diktatörün halkı uyutmak için kullandığı sistem. fado müzik,fiesta eğlence,futbol da futbol işte. burda eğlence yerine lüzumsuz tv programları var.müzik yerine de din. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Cons said: fu flux filan legendary! (^_^)// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Mişel Fuko gaymiş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 said: 3f ne bilmiyomusunuz abi? bilmek zorundamıyız lan! ben bi c,n biliyorum chuck norris alayına gider! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar