Holy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Kenderi isteyenlerden intikamım acı olacak nihohahahahahaha[signature][hline]Holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 tamam holy sen de gelirsin altıyolda simit sarayını biliyosundur zaten,saat 3'te orda ol,parfümcülerle de çok konuşma,vakit kaybettiriyolar:) 15dk gecikmiştim onların yüzünden geçen maçta,baya koordine oluyolar artık,kadıköyün her sokağına dağılıyolar:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Hehe tamam 3 te ordayım. Parfümcüler bana gelmiyor ya herkes anlatıyo falan ama bana gelmiyolar :) heralde +18 e geliyo bu parfümcüler.[signature][hline]Holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 ben direk sahaya gidecem 3:30 gibi sahada olurum boğada buluşacaklar da gelmeyen olursa fazla beklemesin çok geciken direk sahaya gelsin. ayrıca da yani gecikmeyin 3 dendiyse 2:45-50 gibi boğada olcak şekilde ayarlayın kendinizi bi de ben grislerden olayım mümkünse bu holy de iyiyim diyo zaten.[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki: Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 direk ezdi :([signature][hline]Holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 said: Holyman, 07 February 2004 01:13 tarihinde demiş ki:Parfümcüler bana gelmiyor ya herkes anlatıyo falan ama bana gelmiyolar :) heralde +18 e geliyo bu parfümcüler. Valla son 2 maçtır benim baya bi bombam var:) -v.7 maçında tam buluşmaya gidiyom,boğanın önünde sivil polis çevirdi,kimlik sorgulaması yaptı 7-8 dakika alıkoydu:) -v.8 maçında da ne kadar parfümcü varsa geldi muhabbete başladılar:) hatta hepsini atlattım,buluşma noktasına geldim hepberaber sahaya çıkıyoruz,bathory ile yanyana yürüyoduk karşıdan biri geliyodu arkasına bakınıyodu falan aniden elindeki poşet belirdi,parfümcü çıktı,aramızdan yardırdı geçti:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 oyuncu değişikliklerini hepberaber konuşuruz,kender holy takasını şey için yapmıştık sizde 2 forvet var diye gris+dela[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Ya ben önerdim işte 2 forvet'e karşılık bir çakılı defans olursa bizim takımda yeterli. Birde ben takımdan kimseyi tanımıyorum sorun olmaz umarım.[signature][hline]Holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 said: Holyman, 07 February 2004 01:52 tarihinde demiş ki: Ya ben önerdim işte 2 forvet'e karşılık bir çakılı defans olursa bizim takımda yeterli. Birde ben takımdan kimseyi tanımıyorum sorun olmaz umarım. olmaz,sen yeterki gol yeme:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 heh yeterki 2 ye 1 bırakmayın beni onun dışında sorun yok :)[signature][hline]Holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 bathory var di mi bizde yok kalmazsın fazla 2 ye 1 ;)[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 kalmaz,bırakmayız:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Holyman in isteği üzerine... Fotoğrafçı olarak orda bulunuca... 2 takımada başarılar dilerim... Holy e en az 10 gol istiyorum =D[signature][hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız. Mix Online Gaming Community www.mix.gen.tr Mix Yönetim Kadrosu sNaKe (Cray Totem) Larethian, 13 January 2004 14:46 tarihinde demiş ki: Morpheus onları kapıda karşılar ve sorar "yeşil hapmı mavi hapmi?" ve ogün bügündür hapci olarak gezerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 . [Bu mesaj CrayTotem tarafından 07 February 2004 02:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Seni öğleden sonra 3 vaktinde o eski muhallebicinin önünde bekliyor olacağım... Oraya teşrif edeceğinden namım kadar emin ve geleceğini bildiğimden oldukça bahtiyarım... "ahh ahh keşke bu mesajı bir kıza gönderiyor olsaydım" *!diye içinden geçirir ve "Mesajı Gönder" tuluna basar*[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... [bu kalp şu tarihde BabacumMostors tarafından sevmekten vazgeçirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 said: PhalanX, 07 February 2004 03:29 tarihinde demiş ki: ya onu bırakında kadrolarda değişiklik olmasını taleb ediyorum çünkü ginelus hill versiyon 2ymiş adam kartalsporda falan oynamış e bu durumda ona göre bi kadro kurulsunda zevk alalım bari. fizban yalanını yiyen bi kek görüyoruz arkadaşlar[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 abi kartalspor deyip geçme,zamanında pendikspora da gülüyolardı:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 holycm korkma bu mac full defans yapıcam kardesim forvet morvet yok sabaha kadar sisli etfaldeydim 8de uyudum yeni kalktım forveti bırak orta sahaya kadar kosucak halim yok sneyse simitcide gorusuruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 said: Bathory, 07 February 2004 13:45 tarihinde demiş ki:8de uyudum yeni kalktım forveti bırak orta sahaya kadar kosucak halim yok zıçtık:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 hehe merak etme angelus defansta kalıcaz iste full performns defans uygulucam varımı yogumu ortaya koyucam top gecse adam gecirmicem ikiside gecerse allah buyuk ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 said: Bathory, 07 February 2004 13:48 tarihinde demiş ki: hehe merak etme angelus defansta kalıcaz iste full performns defans uygulucam varımı yogumu ortaya koyucam top gecse adam gecirmicem ikiside gecerse allah buyuk ;) işallah defansta sergilicek gücün vardır:) yok zaten hem top geçerse hem adam geçerse,allah büyük ama holy küçük:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 euahea tüh ben de bath a güvenip ileri çıkacaktım o plan da suya düştü neyseeeahh[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 said: Angelus, 07 February 2004 13:52 tarihinde demiş ki: said: Bathory, 07 February 2004 13:48 tarihinde demiş ki: hehe merak etme angelus defansta kalıcaz iste full performns defans uygulucam varımı yogumu ortaya koyucam top gecse adam gecirmicem ikiside gecerse allah buyuk ;) işallah defansta sergilicek gücün vardır:) yok zaten hem top geçerse hem adam geçerse,allah büyük ama holy küçük:) Ahahahahaha... Gyy =D[signature][hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız. Mix Online Gaming Community www.mix.gen.tr Mix Yönetim Kadrosu sNaKe (Cray Totem) Larethian, 13 January 2004 14:46 tarihinde demiş ki: Morpheus onları kapıda karşılar ve sorar "yeşil hapmı mavi hapmi?" ve ogün bügündür hapci olarak gezerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 geçen maçın yarısında çakılıdefansduracellibathory pek hoş defans yapmıştı, adam işi biliyor bence zaten duracell abi adam, koymaz yani hiçbi türlü[signature][hline]Popeye, 06 October 2002 02:40 tarihinde demiş ki: urza bu siteden banlanıcak en son kişi sensin o konuda endişen olmasın cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Holy küçük ama holy'nin yüreği yeter be :D[signature][hline]Holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar