arcane Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 ben kabul etmiyorum o kadroyu oynaşmayın[signature][hline]With a taste of your lips I'm on a ride You're toxic I'm slipping under Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 kadro kurmada fizbandan sonra en yetkili kişi silthanas ile oturup konuştuk ve bu karara vardık: azmo heralde yoldadır. azmo gelince sorarız nasıl oynadığını orta veya iyi oynuyosa kadrolar tamamdır. yok kötü oynuyorum derse bi değişikliğe gideriz. ginelus, bathory, angelus, jankis, holy veya kender, sabo phalanx, azmodai, holy veya kender, arcane, silthanas, babacum[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 benden okey...[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Fizbanın ankara yolculuğu kesin iptal edilmiş demekki:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Bence olur yani,dela da gelsin romen santrofor lazım zaten kadrolara:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 iyi de 7v7 olacak mı ki? dereağzında mı oynayacaz ya da? ben yine alttaki takımdanım[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki: Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 7v7 o sahada baya zor dereağzı hariç başka 7v7 saha bulursanız oynarım sorun diil[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 yer / saat ? evet evet gelicem bu sefer umarım ;) [signature][hline]Silencer [Bu mesaj nbl_silencer tarafından 04 February 2004 16:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 valla benim takımıma bi tane çakılı defans koyun gerisi fasafiso :D[signature][hline]The Holyman Ben, 05 January 2004 18:32 tarihinde Pklar hakkında demişim ki: Ben gördüm kel gibiler ama değil gibilerde sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 abi yapmışken 12vs12 yapalım top kaybolsun sonra hep bearber yetkililere seslemelim "kaybolüyör... yetkililere sesleniyoruz kaybölmayan top yapsınlar"[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 aa çoğaldık sahayı değiştirme imkanı varsa stadın ordaki saha gayet iyi 7v7 oynanıyo kokuyo diyonuz ama ben 2-3 kere maç yaptım orda hiç de kokmuyo valla yok iyi derseniz oynarız eyvallah[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 o rası 7v7 için küçük yer değişikliği gerek[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 ben önerdim sahanın önündeki yer güzel gayet de[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 abi dereagzında oynarsak eşşek gibi saha fizban orda bi forvete bi kere de defansa dönse biticek ee arceyn de aynı ;) orda kanatları kullanmamız lazım hehe kanatta koşucak eşşek aranıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 alla yedeege yazin beni tam da dershane yok zuper[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 tuzlaya gelin saha kocaman war onaruk 20 ye 20[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 yok almiyim[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 o zaman takımlar değişir beyler[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 alooo ulan bayram waktinde millet tatildeyken bayram ertesi içün halısaha programı mı yapılır be haberimiz yok foruma giremioz ki yedeğe galdık ya of[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 hem de 3.yedek =)[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 pof buna gelemezsem zaten yaza kadar hic gelemem[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 ahh be azmo gelseydi keşke[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 sektirme sondan iki[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hill Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Herkese başarılar. Belki bedenim sahaya değmeyecek ama ruhum sizlerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 lol zaten geçen maçta bizim takım 2. golünü yarım saatin sonunda buldu sanırım ya da 20 dakkada gibi bişiy euahe[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar