adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 buna benzer bişi benimde başıma gelmişti o sıralar aramız kötüydü nedense kesin benden ayrılcak die bi piskoza girmiştim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 kim kimi kelepçeledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 o beni sonra ben onu.. o beni yatağa, ben onu balkon demirlerine. (Evet çok soğuktu dötüm dondu) evet bunların hepsi solemek istediklerim. hayat suprizlerle dolu ya. şimdide ankaraya gıdıyorum. 10 da işsten cıkıcam 11 e kadar bıletı almam lazım ama once eve gıtmem lazım. ev burdan 45 dakka. para al hazırlan sonra otobuse git bilet al. nasıl yetıscem leyn.. fikir verin bilet 35 ytl cebimde 35 ytl var.. eve donus sonra otobuse gıdıs ayrı bı masraf evden para alcam seve seve. evet napcam ben ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 otobus bu gece 00.15 de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 kelepçeleri sat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 hoşgeldin kanka =) bide yardım et şimdi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 süpriz bitmedi mi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 biletini şimdiden ayrıt internetten sevgilini ara gitsin alsın senin eşyalarını getirsin iş yerine orda üstünü değiştir falan para getirsin biraz ordan burdan borç alsın yoksa ordan direkt git sende? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 urmesque said: süpriz bitmedi mi ya? bitmiyor walla ayrıca sevgilimle alakası yok bu sefer. olmasa da iyi olur sanırım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 ozaman bi arkadaşına yaptırt bu işi bence yani:D heaa ozaman eve kesin uğraman lazım hımmm mont varmı üstünde?:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Quibble said: urmesque said: süpriz bitmedi mi ya? bitmiyor walla ayrıca sevgilimle alakası yok bu sefer. olmasa da iyi olur sanırım :S havan batsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 mont yok ! sıçmak için mi :P wallahi havayla alakası yok ya =) oladabilir.. batsın evet:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 oha adam sex yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 :D:D ilk defa sex yapan adam gördün galiba sdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 topicde mesajım olsun hede hödö. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 mokoko was hereee.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 valla ben sevgilimden büyük ve pahalı hediyeler kabul etmeye cesaret edemem, sonra arkadan faturasını falan yollar malum kızlar paracı aman diyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 ben olayın balkon kısmında kaldım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar