hired_gun Mesaj tarihi: Şubat 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2002 ar[1] = thething that has the least possibility to happen tends to have the most possibility of happening ar[2] = "Nothing is as easy as it looks." ar[3] = "Everything takes longer than you think." ar[4] = "Anything that can go wrong will go wrong." ar[5] = "If there is a possibility of several things going wrong, the one that will cause the most damage will be the one to go wrong." ar[6] = "If there is a worse time for something to go wrong, it will happen then." ar[7] = "If anything simply cannot go wrong, it will anyway." ar[8] = "If you perceive that there are four possible ways in which a procedure can go wrong, and circumvent these, then a fifth way, unprepared for, will promptly develop." ar[9] = "Left to themselves, things tend to go from bad to worse." ar[10] = "If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something." ar[11] = "Nature always sides with the hidden flaw." ar[12] = "Mother nature is a bitch." ar[13] = "It is impossible to make anything foolproof because fools are so ingenious." ar[14] = "Whenever you set out to do something, something else must be done first." ar[15] = "Every solution breeds new problems." [hline] kendi elimden geldiğince tercüme edicem . 1 )olma olasiliği en az olan şeyin olma olasiliği en fazla olmaya eğilimlidir 2 )Hiçbirşey göründüğü kadar kolay değildir 3 )Herşey tahmin ettiğinizden daha uzun sürer . 4 )yanlış gidebilecek herşey , yanlış gider 5 )Eğer bir çok şey yanlış gidebilecek ise en çok zarar vericek olan yanlış gider 6 )Eğer bir şeyin olmasi için daha kötü bir zaman varsa ozaman olur 7 )Eğer birşey yanlış gidemezse , mutlaka gider 8 )eğer bir şeyin yanlış gidebileceği 4 şekil varsa ,ve siz önleminizi almışsanız ;o 5. bir şekilde , ve hazırlıksız olduğunuz yönde , yanlış gider 9 )eğer müdahele edilmesse olaylar ilk önce kötüye, sonra da dahak kötüye gitmeye eğilimlidirler 10 ) eğer herşey yolunda gözüküyo ise , mutlaka bir şeyi atlamişsinizdir. 11 )doğa herzaman bu kurallara uyar 12 )Doğa ana bir o...pudur. 13 )hiçbir şeyi aptallıklara karşı koruymazsiniz , çünkü aptallar bu işte dahidirler 14 )bir şeyi yapmak için kollari sıvadıysanız , mutlaka daha önce yapilmasi gereken işler vardir 15 )her çözüm yeni sorunlar doğurur[hline]Genç kalemlerin buluşma yeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Şubat 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2002 bu ne yaw. loser'ın anatomisi falan mı? :)) taam chok yüzeysel bi yaklaşım oldu ama.kim bu murphy?[hline]Cogito Ergo Sum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Şubat 1, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2002 önceleri bende senşn gibi düşünürdüm .. biraz dikkatli gözlemleyince murphy kanunlarinin doğruluğuna inandim .. bildiğim kadari ile murphy denilen adam bir askermiş ve en meşhur sözlerinden biri " parça tesirli bir el bombasinin etki menzili , sizin kaçabileceğinizden 1 adim otededir " lafıdır[hline]Genç kalemlerin buluşma yeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2002 Ra_d ciddi misin :) bu adamın adı benim okuduğum bütün okulların fen bilimi laboratuvarlarında geçerdi, yani kabul etmek doğru değil ama bunları bilip olayları daha akla yatkın hale getirmek mümkün yoksa asıl sallamazsan loser gibi hissediyorsun kendini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2002 her cozum yeni sorunlar dogurur............. of ......valla cok dogru...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Şubat 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2002 yani bu adamın bi soyadı falan yokmu? yetimmi bu adam? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeth-Norr Mesaj tarihi: Şubat 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2002 Murphy işte. bizdeki karşılığı sarı çizmeli Mehmet ağa, yada vatandaş gibi bişi. Amerikan kültüründen bir parça. Murpy says... diye oyunları var. Ne biliim "Murpy did it" diyorlar bi suçu üzerlerine almak istemediklerinde. Bizdeki "Miki yaptı..." tribi falan. Yani o belirli bir insan değil. Ben de 1-2 ekliyim bari. Bunnar da Murphy nin: 1) Yarının işini bugünden yapma, öteki güne hiç bulaşma 2) Oturma imkanın varsa ayakta durma, yatabiliyorsan oturma. 3) İçindek çalışmak gelirse, bir yere otur ve bu hissin geçmesini bekle. 4) Hiç kimse tembellikten ölmemiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2002 Karamsarın el kitabı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Şubat 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2002 bi kaç tanede benden ; - Trust everybody, but cut the cards. - Everybody lies; but it doesn't matter since nobody listens. - If you have to travel on a Titanic, why not go first-class? - If nobody uses it, there's a reason. - Nobody loves a winner who wins all the time. - Reforms come from below. No man with four aces howls for a new deal. - The man who can smile when things go wrong -- has thought of someone he can blame it on. - Life is what happens to you while you are making other plans. - When you dial a wrong number, you never get a busy signal. - When eating an elephant, take one bite at a time. - When all else fails, follow instructions. - The lion and the lamb shall lie down together, but the lamb won't get much sleep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cristian Mesaj tarihi: Şubat 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2002 Herşeye iyi yönden bakmak lazımken Murphy kötü yönden bakıyor hehe :) [Bu mesaj Cristian tarafından 01 Şubat 2002 15:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeth-Norr Mesaj tarihi: Şubat 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2002 said: odium, 01 Şubat 2002 14:46 tarihinde demiş ki: - No man with four aces howls for a new deal. Süpermiş. Ben de ömrüm boyunca neyi yanlış yaptım diyip duruyodum. Ehe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2002 kötü yönden bakarsan hazırlıklı olursun, iyimser olursan sürekli, çok daha fazla yıpranırsın yukardakileri ciddiye almak illa her şeye "ahan da bu olmaz, kesin bişe olur olumsuz" demek değil ki, tam tersine ne durumda olduğunun farkında olmayı sağlar bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2002 Eğer kötü yönden bakmak'la karamsarlığı bir tutmuyosa Blackrose'a katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2002 bakın ben mesela bir olaya girerken yanımdakilerin da farkedeceği bir şekilde "ehe ehehhe" diye girişirim içimden, ama farkedilir bu, bazen söylerim de bokluk çıkar kesin diye ama bunu genelde değil de bazen söylerim, adım karamsar a çıkıyo, insanlar böyle yorumluyo [onlara bakan kim] sonra işler sarpa sarınca da "aha bak ben demiştim/demek istemiştim" demem [eskiden derdim ama ukalalık o], sadece gülerim çünkü ben bekliyor olurum böyle bişeyi ha diyelim hiçbir sorun olmadı, içimden kötü şeyler hissetsem de [düşündüğüm olmadı diye değil, sanki daha bitmedi, hala kötü bişeler olabilir diye] bunu hissetttirmem ve beklerim, yine olmazsa kimse bişe kaybetmemiştir zaten, ama olursa da güler geçerim millet sıyırırken haftanın son iş günü ve son yarım mesaide çook sistemi çöken banka olmuştur sıra bana geldiğinde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KAPTAN Mesaj tarihi: Şubat 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2002 Ben de isin hep olmazını soylerim de sonunda bir sekilde oldururum :) ama acayip sinir bir sey bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Şubat 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2002 Bunlar bana da dogru geliyor tamam da insanlar bir şekilde gene üstesinden gelir yanlış şeylerin.Hayatımız boyunca sınanırız.Ve eger kötü bir sey olmasini bekliyorsak genelde suç az çok bizdedir zaten. Ne ekersek onu biçeriz bir nevi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Şubat 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2002 Olma olasiliği en az olan şeyin olma olasiliği en fazla olmaya eğilimlidir kuralina itirazim var :) Matematik kanunlarina aykiri konusmus Murphy kardesimiz, bence soyle olmali: Olma olasiligi en az olan seye, olma olasigi en fazla olan seye nazaran daha hazirlikli olmak gerekir. :) Sevgiler... Arlooax The Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2002 ama arlo matematik kanunu sayılmaz istatistikler yani "olasılığı" dediği için kanunlara aykırı diyemeyiz, a takımı b takımını %99 yener dediğinde, %1 olasılık tersi için geçerlidir eğer a b yi yenerse o zaman "%99 demiştik bak oldu" denir, %1 olursa da "e ama boşuna %99 demedik %1 lik bir ihtimal vardı o oldu" denir olasılığa hiç itimat etmem, daha önce de söylemiştim belki ama, 1000 kere zar attım [6 lık] ki bu ufak da olsa az bir sayı değildir, 600-700 arası 1-2 geldi, o günden beri tavla oynamıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Şubat 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2002 Zaten matematigi bir yana birakalim :) Olasilik hesaplarini, dagilim egrilerini felan hehe :) Gercek su ki hayata dair hic bir sey linear degil, daha olasi bir olgu yok yani, bu isin hesabi da yok :) Hayata dair gercek olan, Her an her sey olabilir :) Sevgiler.. Arlooax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Şubat 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2002 hayat gerçekmi ki? aa keşke daha önce söleseydiniz ben hemen yaşamaya başliiim keşke daha önce söleseydiniz 19 yıl boşa gitti ama salla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Şubat 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2002 Hayat Gercek.... Yuzun gulerken ne kadar gercekse aglarken de o kadar gercek :) Arlooax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Şubat 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2002 keşke daha önce söleseydinizi nie 2 kere yazmışım ben yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Şubat 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2002 çok güzel bişi bu. beğendim teşekkürler paylaştıın için. ilk defa görüorum.[hline]Bütün tartışma programlarından nefret ediyorum... Forum rocks! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Şubat 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2002 - bir i$in ter gitme olasiligi varsa, ters gider. - firsatlar her zaman en uygunsuz zamanlarda kar$iniza cikar. - bagislanmak izin almaktan daha kolaydir. - bir i$te bir hatayi bulup duzelttiginizde, bi sure sonra onun bir hata olamadigini anlarsiniz. - cebinizde birsey aradiginizda buyuk hitimalle onu en son bulursunuz. - yandaki sira, sizin siranizdan her zaman daha hizli ilerler. - kuveti doldurup keyif catmaya ba$ladiginiz anda kapi calar. - ne kadar gec kaldiysaniz yol o kadar siki$iktir. - kolay yola mayin do$enmi$tir. - yarin her zaman daha kotudur. - bir yiyecegin tadi guzelse zararlidir. - bir yiyecegin tadi kotuyse yararlidir. - hala hayatta isen daha ba$Ina gelecek zorluklar oldugundandir. - sahip olmadiginiz yetenekler her zaman sahip oldugunuz yeteneklerden daha gereklidir.[hline]talk is cheap, lies are expensive... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2002 Sam says: -If you think something will go wrong, it simply won't -If you are the one who says "this will go wrong" then you will be the wrong one certainly -If you are right you are the hated -You waste a life of waiting for everything to go wrong -Murphy is a *ing moron -If there's a fat man on an album cover with a t-shirt, read carefully what is written on it -Stop searching for life's meaning and read below, it is always written last -You are #1 so why try harder?[hline]...daha önce de pekçok dünyayı ziyaret etmiş, kralların sözü ve kılıcı olmuştu... [Bu mesaj Sam tarafından 01 Şubat 2002 21:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar