Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shaman hakkinda bir bilgi lutfen

Mad_Wolf

Öne çıkan mesajlar

Cok uzun sure shaman oynamistim
expantion la beraber birakmistim
simdi shamanimi 70 yaptim fakat shaman baya degismis
eskiden resto elemental oynuyordum
pve heroic falan yapicagim icin char la support dps yapacam
dps agirlikli
hangisi daha iyi elemental mi enhancement mi
yardim ve bilgi verirseniz sevinirim
Sosyal ağlarda paylaş

ikisi de gayet iyi dps acısından. enhancement olarak raidlerde yer biraz zor bulursun. 25 kişinin içine en fazla 1 tane alırlar. elemental olursan nispeten daha fazla sansın. raidlerle yer bulma derdin varsa resto olman kacınılmaz. ama ben zevk almayacagım sekilde oynamam dps yapacam diyosan zorlamalısın tabi :)
Sosyal ağlarda paylaş

Aldueren said:
Shaman'la dps yapmak için elemental yada enhancement; bu tamamen senin oynama stiline bağlı... Örneğin ben enhancement olarak oynamayı seviyorum, sen belki elemental oynamayı seviyorsundur... Pure dps olarak "bana göre" enhancement daha iyi...

bence sence olayı değil ki bu?birisi birisinden iyi dps yapıyosa kişiye göre mi değişiyo bu?elementalım ben magelerle yarışıyorum,enhance fury warrior kadar filan vuruyo.gayet ve gayet yetersiz enhance.sonuç olarak elemental oyna.
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer shamana pure dps gözüyle bakarsan yanılırsın, enhance'ın raid'deki katkısı yatsınamaz. Party'sindeki bütün melee classları deli gibi bufflayan, üstelik kendisi de çok iyi dps yapabilen bir build enhance.

Aynı şekilde elemental de caster classları çok iyi bufflıyor. DPS'i de gayet güzel.

Ben olsam elemental'i seçerdim ama daha iyi dps yaptığından falan değil tamamen zevk meselesi. Eğer rogue, retri pala, fury warrior kankaların varsa enhance oyna, hem party chatten geyik yaparsınız hem dps'leri artar. Eğer caster kankaların varsa elemental xD

(Bu arada fury warrior'un dps'i kötü değil ki?)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Bencede kesinlikle her raidde 1 Elemental 1 Enhancement Shaman bulunmalı birde shamanları sadece DPS'leriyle değil verdiği ekstra bufflarla düşünmek gerek totemler elementalse %3hit , %3crit enhancement sa melee grubuna atk power gibi kendi DPS si hariç raid e ciddi kazançları var ve tartışılamayacak getirisi olan Boodlust.
Sosyal ağlarda paylaş

Haste pot, drums of battle ıvır zıvır kullanmak lazım o dps değerlerine ulaşmak için.Drums-bloodlust-haste potion-bloodfury- bide o ara dragonspine tropy proclarsa abuk subuk rakamlara ulaşılabiliyor.Raidde elemental shaman varsa stormstrikeın debuffı sayesinde dmgmeterin ilk 3 ünde oluyor herdaim.Velhasılkelam, shaman yararlıdır, her specle pve yapılır.Candır shaman can :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...