Mad_Wolf Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Cok uzun sure shaman oynamistim expantion la beraber birakmistim simdi shamanimi 70 yaptim fakat shaman baya degismis eskiden resto elemental oynuyordum pve heroic falan yapicagim icin char la support dps yapacam dps agirlikli hangisi daha iyi elemental mi enhancement mi yardim ve bilgi verirseniz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 ikisi de gayet iyi dps acısından. enhancement olarak raidlerde yer biraz zor bulursun. 25 kişinin içine en fazla 1 tane alırlar. elemental olursan nispeten daha fazla sansın. raidlerle yer bulma derdin varsa resto olman kacınılmaz. ama ben zevk almayacagım sekilde oynamam dps yapacam diyosan zorlamalısın tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldueren Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Shaman'la dps yapmak için elemental yada enhancement; bu tamamen senin oynama stiline bağlı... Örneğin ben enhancement olarak oynamayı seviyorum, sen belki elemental oynamayı seviyorsundur... Pure dps olarak "bana göre" enhancement daha iyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 peki pure dps olarak melee shaman template verebilir misiniz yok resto olmayacam cunku guildteki tum shamanlar resto :D beni dps olacam diye aldilar zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 http://www.wowhead.com/?talent=hE0zE0MqAotxZx0tz elem http://www.wowhead.com/?talent=hZxi0dVMsAuqoxbez ench Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 bence ustteki elemental shaman pve talentı yanlış bana göre şöle yapabilirsin http://www.wowhead.com/?talent=hE0zy0MsAotZxbjz0x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 tidal masterysiz elemental olunmaz, 41/20 olman lazım yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chamred Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 go2hell said: bence ustteki elemental shaman pve talentı yanlış bana göre şöle yapabilirsin http://www.wowhead.com/?talent=hE0zy0MsAotZxbjz0x elemental için bu daha iyi dpsnin neredeyse %85 ini lb ile yapacağın için %5 fazla crit şansın oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 sonucta ne seceyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Aldueren said: Shaman'la dps yapmak için elemental yada enhancement; bu tamamen senin oynama stiline bağlı... Örneğin ben enhancement olarak oynamayı seviyorum, sen belki elemental oynamayı seviyorsundur... Pure dps olarak "bana göre" enhancement daha iyi... bence sence olayı değil ki bu?birisi birisinden iyi dps yapıyosa kişiye göre mi değişiyo bu?elementalım ben magelerle yarışıyorum,enhance fury warrior kadar filan vuruyo.gayet ve gayet yetersiz enhance.sonuç olarak elemental oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Senin dediğinde bence, senceyi pek geçmiyor gibi aslında. Sonuçta kendi tecrübelerine göre söylemişsin. Orta da ne WWS ne theorycraft var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 elemental pve ve pvp için çok daha iyi bir seçenek. Enh hanlinle pvp biraz zor pve de ise elemental daha fazla isteniyor. Bana kalsa resto ol ikisinden de daha iyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Eğer shamana pure dps gözüyle bakarsan yanılırsın, enhance'ın raid'deki katkısı yatsınamaz. Party'sindeki bütün melee classları deli gibi bufflayan, üstelik kendisi de çok iyi dps yapabilen bir build enhance. Aynı şekilde elemental de caster classları çok iyi bufflıyor. DPS'i de gayet güzel. Ben olsam elemental'i seçerdim ama daha iyi dps yaptığından falan değil tamamen zevk meselesi. Eğer rogue, retri pala, fury warrior kankaların varsa enhance oyna, hem party chatten geyik yaparsınız hem dps'leri artar. Eğer caster kankaların varsa elemental xD (Bu arada fury warrior'un dps'i kötü değil ki?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
R@mses Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Benim merak ettiğim enhance shamanla pvp de toughness olmadan yaşanabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Enchance nasi yetersiz yav yapmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 biz kullanıyoruz raidde enhance. gayette iyi yani. kullandıgımız yerde sunwell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 enhancement zaten çıkarıyor ortalama 1.7-1.8k dps t6 dengi gearla ki bunun yanında grpa getirdiği bufflar buyuk yarar sağlıyor. Nub derler enhacement sux diene her guilde 1 dene lazim :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 bi bizdekiler mal ya 1300 dps yapio brutalusta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rejvak Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Bencede kesinlikle her raidde 1 Elemental 1 Enhancement Shaman bulunmalı birde shamanları sadece DPS'leriyle değil verdiği ekstra bufflarla düşünmek gerek totemler elementalse %3hit , %3crit enhancement sa melee grubuna atk power gibi kendi DPS si hariç raid e ciddi kazançları var ve tartışılamayacak getirisi olan Boodlust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 elemental pek değil de enhance mutlaka bulunur 1 tane. nasıl bir geara sahip olmasını bilen biri saglam dps yapar. bi de totemler var tabi buyuk katsı saglayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Haste pot, drums of battle ıvır zıvır kullanmak lazım o dps değerlerine ulaşmak için.Drums-bloodlust-haste potion-bloodfury- bide o ara dragonspine tropy proclarsa abuk subuk rakamlara ulaşılabiliyor.Raidde elemental shaman varsa stormstrikeın debuffı sayesinde dmgmeterin ilk 3 ünde oluyor herdaim.Velhasılkelam, shaman yararlıdır, her specle pve yapılır.Candır shaman can :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 elemental da enchantment da iyi oynamayı biliyorsa sağlam dps cıkarıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Miraul said: bi bizdekiler mal ya 1300 dps yapio brutalusta Nası lam ? Slack :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 auto attack yapıp bırakıyolardır fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 bi daha baktimda 1600 yapmis :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar