elesso Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 play asianın kargo ücretleri 30 dolar dolaylarında olması lazım. asya versiyonunda ingilizce dil seçeneği olmasına dikkat et. e asya versiyonunun asya baseli bi şirkette daha ucuz olması normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 http://www.play-asia.com/paOS-13-71-bp-77-4-49-en-70-28zl.html ing desteği var mı mesela bunun ? hiçbir yerde yazmıyor dil hakkında, ya da ben bulamadım. ek olarak send-it nasıldır ? (ücretlendirme ve ulaşım süresi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Sendit feci feci :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 hmm o zaman play-asia en uygun seçenekte şu US/Japan/Asia olayını çözmek lazım (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 play asia tek oyunu standart shipping ile 4 dolar civarina yolluyor. paket büyüdükce ücret artıyor tabi. region olarakta her oyunu oynayabiliyorsun ama asia regionli oyunlara patch ti, dlc di falan ya cok gec cıkıyor ya da hic cıkmıyor. oyunun manual i falanda nispeten kalitesiz oluyor zaten genelde cince oluyor oda. ea oyunlarında falan asia ile us arasında 10 dolar fark oluyor. aradaki farkin 10 dolar oldugu oyunlarda genelde asia 5 dolarlik fark olan oyunlarda us tercih ediyorum ben. uzun olmuş baya :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Xo said: şimdi ben aldım ps3. HDMI kablosu çıkmadı kutunun içinden :( tv de HD Ready olduğu için alamıcam kaliteli görüntü sanırım. bu kablo işini nasıl halledicez :/ Çok ucuz bişey ya HDMI kablo, ben play-asiadan 7 dolara mı ne almıştım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 o zaman US region seçerek alayım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Ben de alıyorum ps3. Düzgün garantili en ucuz nereden alabilirim istanbuldan. Netten söylemek daha mı ucuza geliyor. 80gb lık ps3 ler kalktı mı ortadan gibi sorularım var. İmdat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Metrolarda kampanya varmış geçen gün. 700 ytl karşılığında 40gb lık ps 3 verdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Wispy said: Ben de alıyorum ps3. Düzgün garantili en ucuz nereden alabilirim istanbuldan. Netten söylemek daha mı ucuza geliyor. 80gb lık ps3 ler kalktı mı ortadan gibi sorularım var. İmdat Sadece 20'likler kalktı. Benim üvey babam Amerika'ya gitmişti, ordan aldı getirdi. Case aldı yanında onunla getirdi ne gümrük ne bişey sorunu olmadı. Bence yurtdışına vs. giden bir tanıdığın varsa söyle o alsın, yanında bi de case alsın. Kutusundan çıkarıp casede alet benim oynamaya götürdüm diye getirsin, hiç sorun çıkmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Xaenin said: Kutusundan çıkarıp casede alet benim oynamaya götürdüm diye getirsin, hiç sorun çıkmıyor. Puahahaha olm gameboy mu bu oynamak için götürüyosun yanında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Gameboy değil Ps3, nesini anlamadın hey allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Başka nereler var peki ? Peki fiyat seviyesi olarak hangi aralık mantıklı kazık yemeyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Bende 40'lık var, memnunum şimdilik. 80'liğe ya da 60'lığa ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum sadece ekstra usb slotları ve memory stick slotu var, işine yararsa yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 40 likta bide backwards compatibility yok. yani ps2/1 oyunlarini calistirmiyo. ben turkiye garantili 40 gb ligi 650 ye almistim galiba. fezayi bi arayip sor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Ya ben euroasia garantili almak istiyorum Internetten baktım en ucuz mavishop da var sanırım 960, çok dil mi ya bu. Millet 650 ye nasıl almış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Bir yerde tek çekim Eurosai garantili 700 YTL'ye vardı sanırım. Ama yanında oyun vermiyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Wispy said: Ya ben euroasia garantili almak istiyorum Internetten baktım en ucuz mavishop da var sanırım 960, çok dil mi ya bu. Millet 650 ye nasıl almış 40gb'lık mı? 400 dolarlık alete 960 çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Ya oyun moyun vermesinler, oyunlar zaten play-asia dan Tek çekim nakit ne varsa artık 40 gb lık ps3 ü en ucuz garantili nereden alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Bu arada Gittigidiyor'a da bakabilirsin. Garantili ikinci el fakat sadece 1-2 aylık PS3'ler oluyor bazen. Edit: http://urun.gittigidiyor.com/Asgarisiz-Garantili-40-Gb-PS3_W0QQidZZ10557628 Bak bunu buldum senin için. İst içinde elden alana 680 YTL'ye direk bırakıyor. 16 ay da garantisi var. Elden alıcağın için aleti de deniyebilirsin sanırım. Eğer 2. el almayı düşünüyorsan sana uygun gibi bir teklif olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Ok buldum Metroda kampanya varmış 3 temmuza kadar 699 lira 12 taksit 40 gb ps3+gran tourismo 5 Nasıl fiyat ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 yurtiçi için gözel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 SONY'den :D:D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Yarın alıyorum playstation 3 ü metrodan. almam gereken bir de HDMI kablosu var değil mi ? Bir de 1 tane daha sixaxis. Son olarak, ucuz oyun nereden bulabilirim ? Dnr da mavide MGS 4 gibi oyunlar 180 lira. Başlangıç için 3-4 tane oyun alıcam ama 180 lira çooook fazla. Gittigidiyor da 90 liraya satan insanlar gördüm de acaba bu fiyatlara satan dükkan var mıdır istanbulda ? Bir de MGS 4 almayı düşünüyorum, PES konusunda kararsızım, ps2 de var zaten gereksiz gibi geldi. Virtua Tennis 3 almayı düşündüm. Biraz tavsiye alabilir miyim 4-5 tane kaliteli oyun GTA4 haricinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar