Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PS3 nerden almalı ?

Xo

Öne çıkan mesajlar

play asia tek oyunu standart shipping ile 4 dolar civarina yolluyor. paket büyüdükce ücret artıyor tabi. region olarakta her oyunu oynayabiliyorsun ama asia regionli oyunlara patch ti, dlc di falan ya cok gec cıkıyor ya da hic cıkmıyor. oyunun manual i falanda nispeten kalitesiz oluyor zaten genelde cince oluyor oda. ea oyunlarında falan asia ile us arasında 10 dolar fark oluyor. aradaki farkin 10 dolar oldugu oyunlarda genelde asia 5 dolarlik fark olan oyunlarda us tercih ediyorum ben.

uzun olmuş baya :P.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Wispy said:
Ben de alıyorum ps3.

Düzgün garantili en ucuz nereden alabilirim istanbuldan. Netten söylemek daha mı ucuza geliyor. 80gb lık ps3 ler kalktı mı ortadan gibi sorularım var.

İmdat

Sadece 20'likler kalktı. Benim üvey babam Amerika'ya gitmişti, ordan aldı getirdi. Case aldı yanında onunla getirdi ne gümrük ne bişey sorunu olmadı. Bence yurtdışına vs. giden bir tanıdığın varsa söyle o alsın, yanında bi de case alsın. Kutusundan çıkarıp casede alet benim oynamaya götürdüm diye getirsin, hiç sorun çıkmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada Gittigidiyor'a da bakabilirsin. Garantili ikinci el fakat sadece 1-2 aylık PS3'ler oluyor bazen.

Edit: http://urun.gittigidiyor.com/Asgarisiz-Garantili-40-Gb-PS3_W0QQidZZ10557628

Bak bunu buldum senin için. İst içinde elden alana 680 YTL'ye direk bırakıyor. 16 ay da garantisi var. Elden alıcağın için aleti de deniyebilirsin sanırım. Eğer 2. el almayı düşünüyorsan sana uygun gibi bir teklif olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Yarın alıyorum playstation 3 ü metrodan.

almam gereken bir de HDMI kablosu var değil mi ? Bir de 1 tane daha sixaxis.

Son olarak, ucuz oyun nereden bulabilirim ? Dnr da mavide MGS 4 gibi oyunlar 180 lira. Başlangıç için 3-4 tane oyun alıcam ama 180 lira çooook fazla. Gittigidiyor da 90 liraya satan insanlar gördüm de acaba bu fiyatlara satan dükkan var mıdır istanbulda ?

Bir de MGS 4 almayı düşünüyorum, PES konusunda kararsızım, ps2 de var zaten gereksiz gibi geldi. Virtua Tennis 3 almayı düşündüm. Biraz tavsiye alabilir miyim 4-5 tane kaliteli oyun GTA4 haricinde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...