bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Tür : Dram / Macera / Aksiyon Gösterim Tarihi : 21 Nisan 2006 Yönetmen : Frank Marshall Senaryo : Dave DiGilio , Toshirô Ishido , Koreyoshi Kurahara , Tatsuo Nogami , Kan Saji Görüntü Yönetmeni : Don Burgess Müzik : Mark Isham Yapım : 2006, ABD , 120 dk. Oyuncular Paul Walker (Gerry Shepherd) , Bruce Greenwood , Jason Biggs , Panou (Howard) , Gerard Plunkett (Dr. Andy Harrington) , Malcolm Stewart (Charles Buffet) , Connor Christopher Levins (Eric McLaren) Tecrübeli kurtarma rehberi Jerry Shepard, Antarktika’nın zorlu koşullarına rağmen bir gruba daha önderlik etmektedir. Ancak ölümcül bir kazadan sadece köpeklerini terk ederek kurtulabilir. Yine de hayattaki en büyük dostlarını o kadar da kolay feda etmeye niyeti yoktur. Maceraperest ve güzel pilot Katie’nin de desteğiyle benzeri görülmemiş bir kurtarma operasyonuna girişmeye hazırlanmaktadır. Üstüne üstlük Antarktika’da yüzyılın en büyük kar fırtınası adım adım yaklaşmaktadır. Frank Marshall ın en önemli filmi.Fast&furious dan tanıdığımız Paul Walker başrolde. Ama asıl başrolde sevimli köpeklerimiz var.Köpeklerin 5i tecrübeli sinema ya yabancı değil daha önce 12snow dogs da oynamışlar. Filmde bir insanın köpeklerine ne kadar büyük bir sevgiyle bağlı kaldığını gösteriyor. Çok şaşırtmasada sırf sevimli kar köpeklerini seyretmek için izlenebilir.Görmeniz lazım inanılmaz tatlılar. Hele kuş avlama sahneleri var ki =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 ehehe super filmdir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 bunun konusu açılmıştı hatırlıyorum,fakat bu arama motorundan bulunmadığından devam :) Çok sevdiğim filmlerden biridir bu ya,özellikle köpekler gerçekten olağanüstü.Av sahneleri olsun,birbirlerine yardımları olsun gerçekten harika,zaten filme herşeyi o hayvanlar katıyor. İzlenmeli,7.5/10 veririm ben düşünmeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 ben maya ya aşık oldum evlenirim lan onla =) çoğu çıktığım kızdan güzel =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Bende burda ki öneriyle indirdim izledim şimdi cidden başarılı! Süper bir film! Benim merak ettiğim insan nasıl eğitir köpekleri böyle şeyler apmak için. Walla bizim ki otur, dur , gel öğrendi bayram ettik. Burda bayağ rol kesiyor hayvanlar! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar