dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 1) evinizde abur cubur sepetini/dolabını/çekmecesi ya da başka bir şeyi var mı? yok dağınık duruyorlar. random zamanlarda farklı yerlerden duruyorlar. illaki "lokasyon verin. bombalayacam ulan!" diyorsanız hazır mini çorba paketleri ve hazır mini pudingler etc. için çekmeceyi, cornflakes ve bisküviler için sol üst dolabı lazerimle işaretleyebilirim. buyrun bombalayın efenim. kalanı afrika savanlarındaki antiloplar misali bir orada bir burada.. açıkta 2) içinde neler var? (marka/ürün/çeşit/vs.) içinde değil de, dışında bendeki ürünler. paket sakızlar. abur ve cubura girmiyor ama paket paket sakız var. mentollüler kendileri ve marka farklılık gösterebiliyor. petit beurre (nası yazılıyo lam bu?) bisküviler ya da finger olarak da tabir edilen bu petibör bisküvilerin ince kuzenleri. marka yine umrumda değil eti, ülker olabilir ama saray olamaz. çok PUGH bi marka kendisi. bazen de eti cicibebe. kuruyemişi kardeşim yer, ben hiiç bulaşmam. dişlerimin çok arasına giriyor keratalar. sonra habire çıkartmaya uğraşıyorum ve yemeye konsatre olamıyorum. browni ve snickers ya da rodeo 3) bunları ne zaman/ne yaparken yiyorsunuz? öğlenin akşama doğru kayan saatlerinde ya da akşam 2300civarları. ayrıyetten gece çok geç saatlerde 03,00falan gibi snickers veya grissini (aha bunu da yazmayı bilmiyorum)+yoğurt kombosu güzel oluyor. birileri zeytinli kekikli grissini çıkarmış. güzel bişi 4) yanında bir şey içiyor musunuz? ne o? çay, meyve çayı, bitkisel çaylar ama çay.. 1,5-2senedir eser miktarda kola tüketiyorum. öğlenüstündeyse bazen kahve olabiliyor (öğlenüstü? ehaha) 5) bu yeme zamanlarında o sepettekiler dışında, başka neler yiyosunuz/içiyosunuz? pizza, tantuni+şalgam, adana dürüm+şalgam, urfa dürüm+bol yeşillik+limon(ata)<-iğrenç duruyor biliyorum, soğuk sandviç+limon veya portakal suyu, ayvalık+leyla+turunç familyası suları gibi hazır menülerimizden o an ki keyfiyete ve maddi duruma uygun olanlarını mutlulukla lüpletip huzur ve huşu içinde geğiriyoruz. bunlar çiftleşmek isteyen gergedanların aşk çığlıkları değildir! korkmaya gerek yok. sadece hızlı yenmiş bir yemeğin sebep oldu yutulmuş havanın dışarı çıkma çabalarıdır. afiyet olsun.. bu anket bi işte kullanılacak mı?
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 1) evinizde abur cubur sepetini/dolabını/çekmecesi ya da başka bir şeyi var mı? Yok, çok az alınıyor ve tezgahın üzerinde falan duruyor genelde. 2) içinde neler var? (marka/ürün/çeşit/vs.) Antep fıstığı, cajun (bunları ben yiyorum), badem, tuzlu fıstık, bildiğimiz fıstık, ay çekirdeği (evin kalanı tüketiyor) 3) bunları ne zaman/ne yaparken yiyorsunuz? Bira içerken, ders çalışırken genelde. 4) yanında bir şey içiyor musunuz? ne o? Bira, bira yoksa kahve. 20 senedir evde kahvenin kalmadığını/kahve olmadığını hatırlamıyorum. 5) bu yeme zamanlarında o sepettekiler dışında, başka neler yiyosunuz/içiyosunuz? Ev yemeği dışında makarna, evde yemek yapacak yoksa&üşeniyorsam&yemek veya yenebilecek ama pişirilmesi gereken yemek varsa fast food. Ice tea, yoksa elma suyu, o bile yoksa kahve içiyorum da yemekle kahve içecek kadar bokunu henüz çıkarmadım, çalışmalarım sürüyor bu konuda. Eve ayda yılda bir pizzayla kola giriyor, kraker falan olarak anne grissini yiyor, cips neredeyse hiç girmez. Ha diyet bisküvileri de var ama o alakasız bir şekilde salonda tezgah gibi bişeyin üstünde duruyor, neden orda bir fikrim yok ehe.
naraso Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 eve geldikleri an bitirebilme özelliğine sahip olduğumdan öyle bir şey yok bizim evde.
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 1) evinizde abur cubur sepetini/dolabını/çekmecesi ya da başka bir şeyi var mı? olma mı beaa =) kocaman bir çekmece var. 2) içinde neler var? (marka/ürün/çeşit/vs.) neredeyse her çeşit çerez. cips, bol miktarda çikolata, bisküvi, bol miktarda eti puf, halley... gider böyle. şeker olarakta olips vazgeçilmezimdir. 3) bunları ne zaman/ne yaparken yiyorsunuz? ders çalışırken, pc ya da tv başındayken. 4) yanında bir şey içiyor musunuz? ne o? kahve, ice tea, meyveli soda, meyvesuyu, arada kola ama pek içmem kolayı. zararlı bu meret. 5) bu yeme zamanlarında o sepettekiler dışında, başka neler yiyosunuz/içiyosunuz? fastfood yemek zorunda kalıyorum öğlenleri. genelde dersaneye geç kaldığım için kahvaltıyı da genelde dışarıda yapıyorum. akşam da babamın yaptığı yemekleri yerim mis gibidir. =)
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 1) evinizde abur cubur sepetini/dolabını/çekmecesi ya da başka bir şeyi var mı? olmazmı. sıfr bu tarz şeyler için ufak bi kiler var. 2) içinde neler var? (marka/ürün/çeşit/vs.) eti puf,türlü türlü gofretler,lays,anam ve ablam için diyet bisküviler,krakerler vs.. , milkanın çeşit çeşit çikolataları falan filan bissürü şey. 3) bunları ne zaman/ne yaparken yiyorsunuz? genelde bilgsayar ve tv başında 4) yanında bir şey içiyor musunuz? ne o? cocacola, sıkılmış portakal suyu, nesquickli süt vs.. 5) bu yeme zamanlarında o sepettekiler dışında, başka neler yiyosunuz/içiyosunuz? açlık fazlaysa ton balığı çemensiz pastırma sucuk falan
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 misafir odasını abur cubur odası olarak kullanıyorum zaten. 1 kutu ülker gofret, 1 kutu halley, 1 kutu browni, 1 koli cips, 3-5 tane 2.5lt lik kola. diye gider.
ghost_boo Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 1) evinizde abur cubur sepetini/dolabını/çekmecesi ya da başka bir şeyi var mı? Dolap var , olmadı masamın üstü var. 2) içinde neler var? (marka/ürün/çeşit/vs.) Çikolata , Kellogs(Nesquik) , Fıstık , fındık , Ceviz ve bazen de çeşitli bisküviler. 3) bunları ne zaman/ne yaparken yiyorsunuz? Genelde bilgisayar başında , bazen film izlerken bazen de misafir varken yemek öncesi aperitifte (Fındık falansa yani) 4) yanında bir şey içiyor musunuz? ne o? Bira , Ice-tea , Misafir varsa bazen çeşitli alkol türleri ama nadiren o. 5) bu yeme zamanlarında o sepettekiler dışında, başka neler yiyosunuz/içiyosunuz? İce-tea kahve forever.. Ama sağlıklı beslenirim normal yemeklerde salata et lifliler vs vs herşey vardır =)
Hotdog Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 1) evinizde abur cubur sepetini/dolabını/çekmecesi ya da başka bir şeyi var mı? -Evet abur cubur dolu bi çekmece var 2) içinde neler var? (marka/ürün/çeşit/vs.) snickers,balmond,lays,doritos,brownie,albeni fln bayaı gider 3) bunları ne zaman/ne yaparken yiyorsunuz? evde yiyecek bişey olmadıgında 4) yanında bir şey içiyor musunuz? ne o? kola,meyveli soda,fanta ne varsa 5) bu yeme zamanlarında o sepettekiler dışında, başka neler yiyosunuz/içiyosunuz? evde ne varsa :D
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Evet var. Hemen odamda, bilgsayar msamın yanında durur. Cips hiç bitmez. Her zaman en az bir paket cips bulunur. Bununla beraber, çikolata da durur. Yanlarında genellikle bira, kola, icetea içerim. Bilgisayarda yada televizyonda birşeyler izlerken yiyip içerim bunları genelde.
Red Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 1-ayaklı 3-4 çekmeceden olusan bi sepet var 2-herturlu topkek popkek brownie.milka çikolata olmazsa olmaz.magnumun çikolataları.albeni.piko.ismini bilmediğim üstü çikolata kaplı bisküvi,annem alıo hep bende severim ama ismini bilmiyorum.evdekilerin sevdiği tarzda çikolatalar gofretler vs.. 3-kaçta kalkarsam kalkiyim en az 2 saat sora kahvaltı ederim.kalktıgımda ilk kek yerim 1 tane.eğer kek yoksa bi tane çikolata.sabah agzım tatlı bişi görmezse olmuo direk kahvaltı edemiyorum.bide geceleri sıkıldıgımda yerim.bznde tatlı krizi gelir ozaman 4-genelde yanında süt yada su içiyorum ama süt ağırlıktı.tatlıyla cola icetea vs içemiyorum.çay da pek sevmem 5-yukarda dediğim ayaklı sepette diğer çekmecelerde hazır corbalar pudingler sıcak çikolatalar vs oluo onlarla takılorum olmadı
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 evinizde abur cubur sepetini/dolabını/çekmecesi ya da başka bir şeyi var mı? yok, alınanlar 1 saat içinde itinayla tüketilir. 2) içinde neler var? cips, cips, cips.. 3) bunları ne zaman/ne yaparken yiyorsunuz? edit: akşam 8-10 arası genelde, film, dizi vb. izlerken. 4) yanında bir şey içiyor musunuz? ne o? su, yeşil çay. 5) bu yeme zamanlarında o sepettekiler dışında, başka neler yiyosunuz/içiyosunuz? haribo
Öne çıkan mesajlar