Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ahaha icier barded spear mükemmel olmuş. stopable force kadar iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Abi o asanın tipi nedir öyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 yalnız sen asa diyince farkettim asa oldugunu =), mace sanıyodum ben onu eheh, ismine de koymuslar knocker diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 genel olarak oynadığım classa(warrior) baktığım zaman pekde iç açıcı gözükmüyor mevcut skillere gelen nerfler yeterince can sıkıcı bide verdikleri 5 skillden adam akıllı 1 tanesi iş yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 o görevleri aldigimiz adam fred çakmaktaştir heralde.. maceler kafa yarar hakkatten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 bana beta şeysi geldi netekim, site: http://beta.wow-europe.com/expansion gerçek mi bu site ehe ona göre devam edicem lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 kodu ver ben bakarım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 hmm gerçekmiş lan, ehe ohş oldum birden :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 halberd ownz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baronthetable Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 O değil de mage'in World in Flames talenti blizzard crit chance veriyor ne alaka ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 crit vurucak demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Baronthetable said: O değil de mage'in World in Flames talenti blizzard crit chance veriyor ne alaka ya :S versin arkadaşım saağane.. aoe'nin gralı, yolların yargıcı yapcaz sizi dediler. iyidir iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 bi bize mi gelmio bu beta key anlamadım ki >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Bu kadar adam var betada, 1 tanesinde mage yokmu ya. Hayrına bize tek tek tüm talentlerin frostfire boltla çalışıp çalışmadığı konusunda bilgi verse tam süper olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 En son animation'ı göstermişler WoR'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Blizzard said: Intimidation - We'd like to make this instant instead of relying on the pet's next attack. Disengage - This is being changed in a future build. What it will do is cause the Hunter to jump back instantly 10-15ish yards to gain distance. 30 second cooldown. Aspect of the Cheetah - The daze is there so Hunter's can't infinitely "kite" monsters or players. Sprints and movement speed bonuses is something we are very weary of giving the Hunter class. OF OF OF müjdemi isterim disengage blink gibi oluyor hunterlara escape ability :) kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 d.knight da bi işe yaramaz. scorpionvari bir şekilde "get over hereeee" çekio sonuçta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 O mesafeyi kapatacak bir skill var her melee sınıfta. Leap, intercept shadowstep feral charge (cat) grip var dk'da. bi enhancement şaman, o da earthbind atar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 enhance shaman yine dayak yer öyle earthbindla falan olmuyor herkes blink oluyor, charge atıyor, yok gripler leapler shaman hala slowa alıp kasacakta yakalayacakta..o zaman kadar zaten hunter onu her türlü siliyor. shamanın tek ümidi hunterın dibine girip windfurynin critlemesi için süphaneke okumak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 enhancement şaman da kesemesin hunterı o zaman, sorun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 yahu bu yokkende hunterlar adam kesiyordu :) hunterın burst damagesi dir olayı bir anda 15 yard ara açınca kafana yedigin damageyi toplamaya vaktin olmaz mezarda açarsın gözünü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Hex ftw^^ ya da çıkarır 2 tane kurt hunter'a saldırtır. enhancement shaman içinde bir iki yenilik var sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Gangren said: En son animation'ı göstermişler WoR'da Animasyondan pek birşey anlamadım ama aynı yerde bir ss vermişler, o ss'den anladığım kadarı ile Frostfire Bolt kesin olarak Winter's Chill'i procluyor. ohh pek bir sevindim valla. frostfire ss'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Gangren said: enhancement şaman da kesemesin hunterı o zaman, sorun değil. abi zaten neyi kesebiliyoruz ki auhauh, bıraktım ben allahtan aylar önce shamanı, druid var huzur var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 said: Here's the thing: apparently--as things stand now in the Beta testing--Frostfire Bolt benefits from all of the talents that affect Fire spells and those that affect Frost spells. Think about that for just a moment. To get my head around this concept, I had to go through and list the talents that could potentially apply to Frostfire Bolt. Here they are: Fire Talents: Impact Ignite Flame Throwing Burning Soul Improved Scorch Master of Elements Playing with Fire Critical Mass Fire Power Pyromaniac Combustion Molten Fury Frost Talents: Elemental Precision Ice Shards Frostbite Permafrost Piercing Ice Frost Channeling Shatter Winter's Chill Arctic Winds Böyle bir yazı buldum. Tabi bir önceki patchde yazılmış, finger of frost ve chilled of the bone yok burda ama genel fikir vermesi açısından güzel. Frost fire boltun elematel builde şu an ki etkileri * 3 yards of extra range * Another 40% of the spell's damage added to the target over the next 4 seconds on every crit * 70% chance not to lose casting time when damage is taken * 18% reduced threat * 10% of the spell's mana cost returned on every crit * 26% increased damage done (with imp. scorch) * 10% increased chance to crit, 60% against frozen targets (with Winter's Chill) * 10% mana cost reduction * 3% increased chance to hit * 100% crit damage bonus * 100% chance to apply the Winter's Chill effect, which can stack up to 5 times, providing 2-10% extra crit chance. * 100% crit damage bonus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar